2015 Ekim Anneleri

kizlar merhaba sonucumu cumartesi gunu ogrenicem dun ve bugun silik cizgilerim cikti netten hesapladim 12 ekimmis dogum tarihim :) lutfen bana dua edermisiniz kan sonucum guzel ciksin ve burda bekliyelim bebeklerimizi :)

canım benimde netten hesaplamama göre 10 ekim :) daha doktora gitmedim sadece 2 kez kan tahlili yaptırdım 2ye katlandı sonuç ama daha adet günümü bir gün geçtim. genede korkuyorum,öyle bariz bi ağrımda yok

Biz daha gitmedik canım bekliyoruz kese bebek ve kalp atışını birlikte görüp duyayım istiyorum muhtemelen 8 haftalıkken falan gidicem. Benim adet günü betam 496,75 çıktı.

MAşallah canım değerlerin yüksek. benimde batım dündü ve değerim 124.12 çıktı. ondan 2 gün önce de 46.08 çıkmıştı. hiç doktora gitmedim daha. haftaya gideyim diyorum bende. çünkü şimdi gitsemde hiçbir şey görünmez

Ama bende bu takvimden yapmak istiyorum isimlerin altindaki hadi bi el atın

Canım ben adet günü vermiştim onu 28'inde yani 3 gün önce bugün kü sonucumda çıkmış 2148. Şükürler olsun doktorum salı ya da çarşamba gel dedi ama cts'ye randevu aldık cts 5+5 olucaz kesemizi falan görürüz diye düşünüyoruz.

Merhabaa bende ekim annesiyim muhtemelen 4 ekim rabbimin izniyle

Canım hayırlısıyla inşallah benimde 5 ekim tabi bu tarihler bir hafta 10 gün kadar erkene çekebiliyormuş. Belki de eylül annesi oluruz kimbilir. Takvim profilindeki kişisel bilgilerinizden yapılıyor canım.

Maşallah canım tekrardan çok güzel artmış. 1500 üstü kese görünüyor genelde diye biliyorum. siz görürsünüz zaten inş. benim adet günümde yani dünkü değerim 124.12..inş sorunsuz artar benimde. hangi gün hamiş kaldığını tahmin edebiliyor musun canım?

Canım bizim tüp bebek. 10'unda yumurta toplandı 15'inde transfer oldu. Muhtemelen 15-16 diye düşünmekteyim. Çünkü ben transferden 6 gün sonra hamile olduğumu öğrendim.

Anneler Merhaba, SAT 20 ARALIK ama geç döllenmeden eylülden ekime transfer oldum :)

Dün doktora gittim daha ilk defa minicik kesesini gördük, inşallah kendini de görüruz yakın zamanda :) anneler folik asit kullanıyormusunuz yoksa bitkisel mi karşılıyorsunuz

Dün doktora gittim daha ilk defa minicik kesesini gördük, inşallah kendini de görüruz yakın zamanda :) anneler folik asit kullanıyormusunuz yoksa bitkisel mi karşılıyorsunuz

canım ne kadarlıkken gördünüz keseyi?

canım benimde netten hesaplamama göre 10 ekim :) daha doktora gitmedim sadece 2 kez kan tahlili yaptırdım 2ye katlandı sonuç ama daha adet günümü bir gün geçtim. genede korkuyorum,öyle bariz bi ağrımda yok
benim aşılamamin 14. gunuydu 170 cikti degerim pzrtesi yine gidicem cok heyecanli isteyen herkeze yasatsin allahim bu duyguyu

Canim pazartesi bhcg değerim 552 çıktı, doktor çarşambaya gün versem yine göremeyiz en iyisi cuma ya verelim dedi ancak görebiliriz dedi. Dün de kan tahlili yapmadık değerim tam ikiye katlanarak gitmiyor tahminimce 3000-4000 arası olabilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…