- 18 Aralık 2014
- 530
- 549
- 83
Ve ilk gebeliğim :)Bende 25 im ve hataydayim cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ve ilk gebeliğim :)Bende 25 im ve hataydayim cnm
Bende cnm ne güzel hepimiz genciz maşallah diyelim sağlıkla doguralim diyelim insallahhhmemnun oldum canim :)
insallah bebislerimizi birlikte bekleyip birliktede kucagimiza aliriz insallahBende cnm ne güzel hepimiz genciz maşallah diyelim sağlıkla doguralim diyelim insallahhh
amin canim insallah bu arada rehber ogretmensin sanirim calisiyomusun :)
Buarada arkadaşlar bugün b hcg yeniledim. Fikrinize ihtiyaç var. 26 ocak 20.6
28 ocak 54.14
31 ocak azonce yaptırdım 116 ... artış nasıl sizce ?
Yarın regl günüm .ptesi doktora gitmeyi düşünüyorum çok heyecanlı :)Canim gebeligin çok yeni zaten bence güzel değerlerin
Kesinlikle öyle :) benim doktor gibi birsey göremezse korkma ama :) bak arkadaş bekliyor gitmiyor doktora :) çünkü doktorda tahlil istiyor folic asit yazıp gönderiyor :)Yarın regl günüm .ptesi doktora gitmeyi düşünüyorum çok heyecanlı :)
allahimm ne kadar kismetiyle gelmis bebisin massallah size :)evet canım rehber Öğretmenim, bi koyde lisede çalışıyordum minigimin hediyesi oldu merkeze bi ortaokula atandım iki gün önce :)
Inş Cnm . b hcg değerin nasıldı senin ya ben çok korkmaya başladım sanki biraz yavaş yükseliyor gbi. Buarada bende mühendisim ve evdeyim Is yok daha bulamadım. bu b hcg psikolojimi bozacak benim offfinsallah bebislerimizi birlikte bekleyip birliktede kucagimiza aliriz insallah
Doğru söylüyorsun canım. Ya değerlerim canımı skmasa gitmem 6. Hafta kadr .gerçekten gebelik zor ya .önce olmaz diye stres sonra yükselmez Dye değer sonra kese bebekKesinlikle öyle :) benim doktor gibi birsey göremezse korkma ama :) bak arkadaş bekliyor gitmiyor doktora :) çünkü doktorda tahlil istiyor folic asit yazıp gönderiyor :)
canım daha çok yeni beta hcg ye takılma önemli olan artışı 2 günde bir iki katına çıkması lazım ve seninki çıkmış.geç döllenme olmuş büyük ihtimal.1500 lere çıkınca kese gözüküyomuş doktor öyle söyledi bana.ama sabretmek zor:)Buarada arkadaşlar bugün b hcg yeniledim. Fikrinize ihtiyaç var. 26 ocak 20.6
28 ocak 54.14
31 ocak azonce yaptırdım 116 ... artış nasıl sizce ?
Teşekkür ederim canım gerçekten beklemek zor bide tansiyonum dusuyormus kan vermeye gittiğim son 2 seferde de damar bulamadıklarından iki kolunda Mosmor ettiler. Bugün kan verdigimdede ağladım zaten bilegimden aldılar resmen kanı. Allahm bize bağışlasin bebeklerimizi ama çok mesakkatli bir dönem yacanım daha çok yeni beta hcg ye takılma önemli olan artışı 2 günde bir iki katına çıkması lazım ve seninki çıkmış.geç döllenme olmuş büyük ihtimal.1500 lere çıkınca kese gözüküyomuş doktor öyle söyledi bana.ama sabretmek zor:)
canim benim ilk degerim 170 cikti bata 3 gun kala diye dusunuyorum cunku asilamayla hamile kaldim. pzrtesi ikinci kez kan vericem insallah guzel artar.Inş Cnm . b hcg değerin nasıldı senin ya ben çok korkmaya başladım sanki biraz yavaş yükseliyor gbi. Buarada bende mühendisim ve evdeyim Is yok daha bulamadım. bu b hcg psikolojimi bozacak benim offf![]()
Benim de 10 ekimte görünüyor :) ben de aranıza katıldım ancak henüz doktora gitmedim 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum. Adet günümde 1.96 çıktı. Sonra 1.5 gün sonra yaptım 299 çıktı. Şimdilik bildiğim bu kadar.Ben 10 ekim 2015'te bebegimi kucagima alicagim
hosgeldin canimBenim de 10 ekimte görünüyor :) ben de aranıza katıldım ancak henüz doktora gitmedim 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum. Adet günümde 1.96 çıktı. Sonra 1.5 gün sonra yaptım 299 çıktı. Şimdilik bildiğim bu kadar.