2015 Ekim Anneleri

Buarada arkadaşlar bugün b hcg yeniledim. Fikrinize ihtiyaç var. 26 ocak 20.6
28 ocak 54.14
31 ocak azonce yaptırdım 116 ... artış nasıl sizce ?

Bide mutlaka randevu Al, ben o kadar tecrübesizdim ki randevu almadan gittim tam üç saat bekledim. Beklemekten tansiyonuM düşmüştü artık. Doktora da birsey soramadım kan tahlilinede bakaamadi zaman dolduğu için.

evet canım rehber Öğretmenim, bi koyde lisede çalışıyordum minigimin hediyesi oldu merkeze bi ortaokula atandım iki gün önce :)
allahimm ne kadar kismetiyle gelmis bebisin massallah size :)
bende gida mühendisiyim canim calismiyorum suan evdeyim

insallah bebislerimizi birlikte bekleyip birliktede kucagimiza aliriz insallah
Inş Cnm . b hcg değerin nasıldı senin ya ben çok korkmaya başladım sanki biraz yavaş yükseliyor gbi. Buarada bende mühendisim ve evdeyim Is yok daha bulamadım. bu b hcg psikolojimi bozacak benim offf :(

Kesinlikle öyle :) benim doktor gibi birsey göremezse korkma ama :) bak arkadaş bekliyor gitmiyor doktora :) çünkü doktorda tahlil istiyor folic asit yazıp gönderiyor :)
Doğru söylüyorsun canım. Ya değerlerim canımı skmasa gitmem 6. Hafta kadr .gerçekten gebelik zor ya .önce olmaz diye stres sonra yükselmez Dye değer sonra kese bebek:( moralim bozuldu

Buarada arkadaşlar bugün b hcg yeniledim. Fikrinize ihtiyaç var. 26 ocak 20.6
28 ocak 54.14
31 ocak azonce yaptırdım 116 ... artış nasıl sizce ?
canım daha çok yeni beta hcg ye takılma önemli olan artışı 2 günde bir iki katına çıkması lazım ve seninki çıkmış.geç döllenme olmuş büyük ihtimal.1500 lere çıkınca kese gözüküyomuş doktor öyle söyledi bana.ama sabretmek zor:)

canım daha çok yeni beta hcg ye takılma önemli olan artışı 2 günde bir iki katına çıkması lazım ve seninki çıkmış.geç döllenme olmuş büyük ihtimal.1500 lere çıkınca kese gözüküyomuş doktor öyle söyledi bana.ama sabretmek zor:)
Teşekkür ederim canım gerçekten beklemek zor bide tansiyonum dusuyormus kan vermeye gittiğim son 2 seferde de damar bulamadıklarından iki kolunda Mosmor ettiler. Bugün kan verdigimdede ağladım zaten bilegimden aldılar resmen kanı. Allahm bize bağışlasin bebeklerimizi ama çok mesakkatli bir dönem ya :((

Inş Cnm . b hcg değerin nasıldı senin ya ben çok korkmaya başladım sanki biraz yavaş yükseliyor gbi. Buarada bende mühendisim ve evdeyim Is yok daha bulamadım. bu b hcg psikolojimi bozacak benim offf :KK43:
canim benim ilk degerim 170 cikti bata 3 gun kala diye dusunuyorum cunku asilamayla hamile kaldim. pzrtesi ikinci kez kan vericem insallah guzel artar.
kafana takma canim ne guzel artis olmus ama daha cok yeni arkadaslarinda dedigi gibi kafana takma olumlu dusun olumlu olsun

Kızlar Değerleriniz çok güzel ben ilk baktırdigimda 150 çıkmıştı üç gün sonra 552 oldu ki o da bu pazartesi. Dün cuma günü keseyi gördük. Sen bu perşembe ya cuma doktora gidersenkeseyi de görürsun için daha çok rahat eder biraz sabret :) zaten şu hormonlar felaket Tellali gibi hiç iyi şeyler düşündurtmüyor, hep korkuyoruz. Kadınların bir çoğu ilk üç aylık dönemde depresyona girebiliyorMuş. Aman dikkat edelim. Eşlerimizede hassas olduğumuzu hatırlatıp onların da desteklerini alırsak atlatiriz inşallah :) zaten bebeğin hareketlerini hissedene kadar algılayamıyorMuş insan anneligi hamileligi :) yani yaşandığımız hersey normal :)

Ben 10 ekim 2015'te bebegimi kucagima alicagim
Benim de 10 ekimte görünüyor :) ben de aranıza katıldım ancak henüz doktora gitmedim 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum. Adet günümde 1.96 çıktı. Sonra 1.5 gün sonra yaptım 299 çıktı. Şimdilik bildiğim bu kadar.

Back