2015 Ekim Anneleri

Dün doktora gittim daha ilk defa minicik kesesini gördük, inşallah kendini de görüruz yakın zamanda :) anneler folik asit kullanıyormusunuz yoksa bitkisel mi karşılıyorsunuz
Ben kullanıyorum canım günde iki tane alıyorum folbiol. Buarada tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın :)

Göğüslerde hassasiyet oluyor o da sütyen takınca çok hissedilmiyor. TakMiyorum ben evde sırf bi belirti olsun diye :) şaka tabi rahat etmek için evde :)))

Ben kullanıyorum canım günde iki tane alıyorum folbiol. Buarada tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın :)
Canim cok tesekkur ederim :) bende folic1 kullanıyorum günde 1 tane :) başka da birşeye ihtiyaçları yokmuş şimdi yemeye içmeye :) ama ben yine de folic asit içeren şeyler almaya çalışıyorum. Taze nane maydanoz yiyorum bide portakalsuyu içiyorum :)

Canim cok tesekkur ederim :) bende folic1 kullanıyorum günde 1 tane :) başka da birşeye ihtiyaçları yokmuş şimdi yemeye içmeye :) ama ben yine de folic asit içeren şeyler almaya çalışıyorum. Taze nane maydanoz yiyorum bide portakalsuyu içiyorum :)
Canim bana sorarsan maydanoz tüketmek pek iyi değilmiş .çünkü düşüge sebep olabiliyormus özellikle çayları. .

bende günde 1 tane folil asit alıyorum. folic plus diye. doktora gittikten sonra bakalım takviye verir mi

Coasprin ne için ki, ilaç kullanmaya çok korkuyorum ben. İdrar yollarımda iltihap varmış doktor antibiyotik verdi. Korka korka yutuyorum bu aksam ve yarın da sabah akşam alırsam bitiyor şükür korkulu rüyam

Sadece maydanoz yiyorum sabah kahvaltıda çok severim eskiden beri. Zararı olduğunu duymamıştim hiç. Aslında doktora sormakta fayda var. İyi oldu söylediğin

Sadece maydanoz yiyorum sabah kahvaltıda çok severim eskiden beri. Zararı olduğunu duymamıştim hiç. Aslında doktora sormakta fayda var. İyi oldu söylediğin
canım az miktarda tüketirsen bişey olmaz ama maydonozun düşük yaptığını bende duydum direk yemek yerine yemeklere katarak tüketmen daha iyi olur

Coasprin ne için ki, ilaç kullanmaya çok korkuyorum ben. İdrar yollarımda iltihap varmış doktor antibiyotik verdi. Korka korka yutuyorum bu aksam ve yarın da sabah akşam alırsam bitiyor şükür korkulu rüyam
coraspin kan sulandirici doktor tedaviye baslarken vermisti bugunde devam dedi .
zaten daha bebekler bizim kanimizi almadiklari icin hic korkma allahin izniyle bisey olmaz minik bebisine

arkadaslar bu arada tanisalimmi?
hangi sehirdeniz kac yasindayiz gibi
ben ankaradayim 25 yasindayim :)

24 yaşındayım istanbuldayım. ikinci gebelik,ilkini öğrendikten 3 gün sonra kaybettim ağustosta.hevesim kursağımda kaldı.o yüzden şimdide çok tedirginim.allah hepimizin yardımcısı olsun

24 yaşındayım istanbuldayım. ikinci gebelik,ilkini öğrendikten 3 gün sonra kaybettim ağustosta.hevesim kursağımda kaldı.o yüzden şimdide çok tedirginim.allah hepimizin yardımcısı olsun
memnun oldum canim. üzüldüm ilk gebeligin icin ama allahim insallah bu bebegini saglikla kucagina almayi nasip eder

Back