Ayy 3 5 gün deme ben korkuyorum çok bulantilar danYok canım başlamadı daha. Ben adete 7 gün kala 61.95 ile öğrendim. 2 gün sonra 122.27 çıktı 4 gün sonrada adet günümde 496,75 çıktı ama yine de doktorum cts tekrar kan dedi. Son kez veriyorumdur inşallah artık. Şuan sadece gece wc kalkıyorum, ben hiç kalkmazdım. Göğüslerim acıyor ve çabuk acıkıyorum sürekli açım. Bulantılar 6. haftada diyorlar herhalde rahat geçirebileceğimiz 3-5 günümüz daha kaldı.
Ayy 3 5 gün deme ben korkuyorum çok bulantilar daninşallah zor geçmez yaa.. Benimde göğüslerim ve idrar en büyük belirtim :)) Tutamıyorum bile Afedersin :)
aynen sabaha karşı 3te kalkıyorum artı olarak normalde sabah 10 dan önce uyanmazdim ama son 5 gündür 7de kalkıyorum sonra da bütün gün uyku halinde oluyorum. Buarada ben sağlıklı kalalim diye hergün min 45 dk yürüyüş yapmaya başladım açaba bi zararı olurmu?Ben de tutamadım bir kere canım ama şuan gün içinde rahatsız edici olmasada ben gece hiç kalkmazdım sabaha karşı 4:00 gibi kalkmaya başladım wc'ye.
Aynr
aynen sabaha karşı 3te kalkıyorum artı olarak normalde sabah 10 dan önce uyanmazdim ama son 5 gündür 7de kalkıyorum sonra da bütün gün uyku halinde oluyorum. Buarada ben sağlıklı kalalim diye hergün min 45 dk yürüyüş yapmaya başladım açaba bi zararı olurmu?
Evet canım bendede var çok çabuk yoruluyorum, nefes nefese kalıyorum. Uyku öğleden sonra bastırıyor ama çalıştığım için uyuyamıyorum maalesef.yeni anneler bisey sorucam ben 2-3 gundur feci halsizim belim zaten agriyo bide ustune uyku eklendi inanirmisiniz sabahtan beri yataktan cikmadim boyle halsizlik yasayan varmi benim gibi
ben suan calismiyorum allahtan ama allah size kolaylik versin kolumu kaldiricak halim yok mutfaga girmiyorum 3-4 gundur sagolsun esim hallediyo ama suandada dag gibi olmus bulasiklar onu bile yapmaya halim yokEvet canım bendede var çok çabuk yoruluyorum, nefes nefese kalıyorum. Uyku öğleden sonra bastırıyor ama çalıştığım için uyuyamıyorum maalesef.
Canım ben iyiyim çok şükür ama çabuk yoruluyorum, hızlı hızlı yürürsem nefes nefese kalıyorum. Çabuk acıkıyorum. Öğleden sonra hep uykum geliyor. Eve gidip duşumu alınca biraz açılıyorum.ben suan calismiyorum allahtan ama allah size kolaylik versin kolumu kaldiricak halim yok mutfaga girmiyorum 3-4 gundur sagolsun esim hallediyo ama suandada dag gibi olmus bulasiklar onu bile yapmaya halim yok
allah sana ve calisan annelerin hepsine güç versin bebisin saglikla dogsun insallahCanım ben iyiyim çok şükür ama çabuk yoruluyorum, hızlı hızlı yürürsem nefes nefese kalıyorum. Çabuk acıkıyorum. Öğleden sonra hep uykum geliyor. Eve gidip duşumu alınca biraz açılıyorum.
Amin canım inşallah.allah sana ve calisan annelerin hepsine güç versin bebisin saglikla dogsun insallah
kızlar betahcgleriniz kaç çıktı birde keseler suan boş görünüy doğrumu
oww baya yüksek kız ıkız olmasın :)Biz daha gitmedik canım bekliyoruz kese bebek ve kalp atışını birlikte görüp duyayım istiyorum muhtemelen 8 haftalıkken falan gidicem. Benim adet günü betam 496,75 çıktı.
oww baya yüksek kız ıkız olmasın :)
Ben ayni tarif ettigin gibiyeni anneler bisey sorucam ben 2-3 gundur feci halsizim belim zaten agriyo bide ustune uyku eklendi inanirmisiniz sabahtan beri yataktan cikmadim boyle halsizlik yasayan varmi benim gibi
ben bu sabah guzel uyandim enerjik degilim ama yinede is guc yapabildimBe
Ben ayni tarif ettigin gibi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?