2015 Ekim Anneleri

Merhaba kızlar benimde sat a göre 1 ekimde gelicek olan bir bebişim var ama daha doktor kontrolüne gitmedik kan tahlili verdim çıkınca doktorum 15 gün sonra ultrason için gel dedi 9 Şubat'ta görmeye gidicem Allah hepimizin kini tamamına erdirsin inşallah

Yok canım başlamadı daha. Ben adete 7 gün kala 61.95 ile öğrendim. 2 gün sonra 122.27 çıktı 4 gün sonrada adet günümde 496,75 çıktı ama yine de doktorum cts tekrar kan dedi. Son kez veriyorumdur inşallah artık. Şuan sadece gece wc kalkıyorum, ben hiç kalkmazdım. Göğüslerim acıyor ve çabuk acıkıyorum sürekli açım. Bulantılar 6. haftada diyorlar herhalde rahat geçirebileceğimiz 3-5 günümüz daha kaldı.
Ayy 3 5 gün deme ben korkuyorum çok bulantilar dan :( inşallah zor geçmez yaa.. Benimde göğüslerim ve idrar en büyük belirtim :)) Tutamıyorum bile Afedersin :)

Ayy 3 5 gün deme ben korkuyorum çok bulantilar dan :KK43: inşallah zor geçmez yaa.. Benimde göğüslerim ve idrar en büyük belirtim :)) Tutamıyorum bile Afedersin :)

Ben de tutamadım bir kere canım ama şuan gün içinde rahatsız edici olmasada ben gece hiç kalkmazdım sabaha karşı 4:00 gibi kalkmaya başladım wc'ye.

Aynr
Ben de tutamadım bir kere canım ama şuan gün içinde rahatsız edici olmasada ben gece hiç kalkmazdım sabaha karşı 4:00 gibi kalkmaya başladım wc'ye.
aynen sabaha karşı 3te kalkıyorum artı olarak normalde sabah 10 dan önce uyanmazdim ama son 5 gündür 7de kalkıyorum sonra da bütün gün uyku halinde oluyorum. Buarada ben sağlıklı kalalim diye hergün min 45 dk yürüyüş yapmaya başladım açaba bi zararı olurmu?

yeni anneler bisey sorucam ben 2-3 gundur feci halsizim belim zaten agriyo bide ustune uyku eklendi inanirmisiniz sabahtan beri yataktan cikmadim boyle halsizlik yasayan varmi benim gibi

Aynr

aynen sabaha karşı 3te kalkıyorum artı olarak normalde sabah 10 dan önce uyanmazdim ama son 5 gündür 7de kalkıyorum sonra da bütün gün uyku halinde oluyorum. Buarada ben sağlıklı kalalim diye hergün min 45 dk yürüyüş yapmaya başladım açaba bi zararı olurmu?

Şuan için erken derim 45 dakikalık yürüyüş canım bence yapma. Yürü ama atıyorum 10 dakikalık bir ürüyüş olsun kan dolaşımı için sonra yavaş yavaş süreyi arttırırsın şu riskli olan dönemi atlattıktan sonra bence devam et.

yeni anneler bisey sorucam ben 2-3 gundur feci halsizim belim zaten agriyo bide ustune uyku eklendi inanirmisiniz sabahtan beri yataktan cikmadim boyle halsizlik yasayan varmi benim gibi
Evet canım bendede var çok çabuk yoruluyorum, nefes nefese kalıyorum. Uyku öğleden sonra bastırıyor ama çalıştığım için uyuyamıyorum maalesef.

Evet canım bendede var çok çabuk yoruluyorum, nefes nefese kalıyorum. Uyku öğleden sonra bastırıyor ama çalıştığım için uyuyamıyorum maalesef.
ben suan calismiyorum allahtan ama allah size kolaylik versin kolumu kaldiricak halim yok mutfaga girmiyorum 3-4 gundur sagolsun esim hallediyo ama suandada dag gibi olmus bulasiklar onu bile yapmaya halim yok :(

ben suan calismiyorum allahtan ama allah size kolaylik versin kolumu kaldiricak halim yok mutfaga girmiyorum 3-4 gundur sagolsun esim hallediyo ama suandada dag gibi olmus bulasiklar onu bile yapmaya halim yok :KK43:
Canım ben iyiyim çok şükür ama çabuk yoruluyorum, hızlı hızlı yürürsem nefes nefese kalıyorum. Çabuk acıkıyorum. Öğleden sonra hep uykum geliyor. Eve gidip duşumu alınca biraz açılıyorum.

Canım ben iyiyim çok şükür ama çabuk yoruluyorum, hızlı hızlı yürürsem nefes nefese kalıyorum. Çabuk acıkıyorum. Öğleden sonra hep uykum geliyor. Eve gidip duşumu alınca biraz açılıyorum.
allah sana ve calisan annelerin hepsine güç versin bebisin saglikla dogsun insallah

kızlar betahcgleriniz kaç çıktı birde keseler suan boş görünüy doğrumu

kızlar betahcgleriniz kaç çıktı birde keseler suan boş görünüy doğrumu

Biz daha gitmedik canım bekliyoruz kese bebek ve kalp atışını birlikte görüp duyayım istiyorum muhtemelen 8 haftalıkken falan gidicem. Benim adet günü betam 496,75 çıktı.:nazar::nazar:

Biz daha gitmedik canım bekliyoruz kese bebek ve kalp atışını birlikte görüp duyayım istiyorum muhtemelen 8 haftalıkken falan gidicem. Benim adet günü betam 496,75 çıktı.:nazar::nazar:
oww baya yüksek kız ıkız olmasın :)

batı 6 gün geçe 4092 çıktı, kese göründü, bir gün önce gelsen göremezdim dedi dr. kalp atışı için 2 hafta sonraya randevu verdi

Back