geç oldu biraz ama günaydın
Xeroderma_pig :) adem güneş in mahremiyet eğitimini aldım dün. 60 sayfa kadar okudum. genel olarak beğendim, çok güzel noktalara değinmiş. ben uygularım da önemli olan çevreye anlatabilmek. kitabı kendi anneme okutmayı düşünüyorum,kitap okumayı sever hem. Güneş'le en fazla vakit geçiren o. annem bizi zaten çok duyarlı yetiştirdi sağ olsun ama yine de okumaktan zarar gelmez. eşime de bazı bölümleri sesli okuyorum. onun dışındakilere de artık güzelce anlatmaya çalışıcam. maalesef insanlara böyle şeylerden bahsettim mi hep ''biz çocuklarımızı kitapla büyütmedik ama bak aslan gibi oldular/hanım hanım oldular '' gibi tepkiler alıyorum ya da '' ben çocuğumu katı kurallarla büyütmek istemiyorum'' diyen arkadaşlarım çıkıyor. halbuki bu kurallar ahlak kuralları, herkesin uyması gereken şeyler, katı sıkıcı kuralar değiller. ayrıca okumak illa uygulamak zorundasın demek değil, uymuyorsa kendi yolunu seçersin. ben kendi adıma çoğu kısmı uygulamaya değer buldum, kitap tavsiyesi için teşekkür ederim :)