- 14 Ekim 2010
- 2.594
- 2.841
- 133
Canim çok şükür seni emdi bak ben bir kere bile emziremedim asla almadı almayınca sutüm gelmedi o kadar sagmama rağmen...Xeroderma_pig @ATPaz kizlar gecmis olsun gunes lerimize. @pessinus BeyazPatik35 sizinkilerin de huysuz geceleri olmus, umarim duzelmistirler. Biz de buarada 4 gunluk bir tatile gidecektik ama ailecek rota olmusuz, gidemedik esim cok kotu gecirdi gunlerce yatti, cok sukur ediz cok hafif atlatti, asisi mi korudu sut mu bilmiyorum. Buarada kizlar biraz destege ihtiyacim var, ediz her an emmeyi birakabilir. Gunduzleri kesinlikle emmiyor. Doktorumuz gece en az 2 kere emzirmeye calis dedi. Bunu yapicagim diye kendimi cok harap ediyorum,,iki saatte bir alarm kuruyorum, emzirmeyi teklif ediyorum. Cogu gece 2 sefer aliyor simdilik ama her an bitebilir. Benim cozemedigim kendi psikolojim. Sonucta 6 ay tam emdi, bebis icin kritik sureyi cok sukur emmis oldu, kendi acimdan emzirme duygusunu tattigim icin de cok sansliyim, cok sukur ek gidayi guzel aliyoruz, gece uykumuz iyi. Bunlara sevinecegime durumu bir turlu kabullenemiyorum. Hele ilk red etmeye basladiginda sanki lohusalik donemi gibi beni reddediyormus gibi geliyordu, baya baya agliyordum. Neyse simdi o duygum azaldi ama bir turlu memeyi birakmasina hazir hissedemiyorum. Ay icimi dokmek bile iyi geldi. Iyi ki varsiniz!
Hiç üzülme tabiki elinden geleni yap rizki ne kadarsa o kadar emer canim. ..