2015 Ekim Anneleri

Canim çok şükür seni emdi bak ben bir kere bile emziremedim asla almadı almayınca sutüm gelmedi o kadar sagmama rağmen...
Hiç üzülme tabiki elinden geleni yap rizki ne kadarsa o kadar emer canim. ..

Merhaba, psikolog annesi güzel tarafından bakarsak Ediz büyümüş anne sütüne ihtiyacı kalmamış, kendi kendine yetebilme, anneye bağımlılığın bir safhasını tamamlamış, bağlılığı devam eden genç delikanlı olmuş. Bir zaman sonra memişden ayırmak için çaba sarfedilecekti, zorlu bir süreç olmadan kendisi bırakmış. Yaradan başka sağlık sorunu vermesin güzel annesi. Senin üzüntün stresin bebişe de geçip mızmızlanabilir. Yarının ne getireceği belli olmaz, anı yaşayıp keyfini çıkaralım, sevgiler gönderiyoruz.

Merhaba, forumu okuyan çok anne vardır da benim gibi her zaman yazamıyorlardır. Duru ya maşallah gelişimi de çok güzel. Bebişler vakti geldiğinde istedikleri gelişimi gösterip bizi mutlu ediyorlar. Yaradan olmayanlara da hayırlıysa nasip etsin.
Güneş de geceleri çiş yaptığında uyanıyor idrarını poşetinde alabilirsem test yaptıracağım. Birde kulaklar ile boğazında kızarıklık varmış inş dişten kaynaklı olur da bir daha antibiyotik almak zorunda kalmaz.

Canım ben o kadar az emzirdim ki duygunu anlayabiliyorum ki sen emzirmiş bir annesin kızımı bu kadar yararlı bir gıdadan mahrum ettim beceremedim pis mamaları içiyor diye kendimi suçladım durdum hala daha atlatabilmiş değilim rüyamda emzirdiğimi görüyorum ya da birinin emzirdiğini duysam ağlıyorum bunu yapma kendine sen 6 ay dolu dolu emzirdin çok memeye düşkün olup bıraktırırken zorlansan o da kötü olurdu sanki demekki oğlunda olumsuz etkisi yok şu anda ben de yazamadım bir kaç gündür gene depreşti emzirememe olayım ve doktorum hafif dozda antidepresan verdi bana meme yoksa mama var dedim ama içimde koca bir çukur kaldı bir dokundun bin işittin kusura bakma canım olur mu

Ya kızlar kızım dün cok fena düştü, kendimi affedemiyorum. Sabah çok erken uyandı bende yanıma aldım yatağın enine doğru uzandık tv izliyorduk. Eşim işe gitmişti. Ben nasıl oldu bilmiyorum uyuya kalmışım. Kızımda sırt üstü sürüne sürüne baş aşağı tepe takla düşmüş hemde parkeye. Ağlamasıyla hemen gözümü açtım. Çok şükür biyerine bişey olmadı. Yatağımızın yüksekliği 40 santim. Ama aklımdan çıkmıyor, nasıl düşmüş olabileceğini düşününce kendimden nefret ediyorum üzerinden 24saat geçti, iyi çok şükür. Allahım evlatlarımızı korusun..

Ay geçmis olsun canim ya bende korkuyorum artik emin cok hareketli bir saniye yalniz birakamiyorum...
Üzülme annesi çok şükür iyiymiş düşe kalka buyuyecekler...

Ay geçmis olsun canim ya bende korkuyorum artik emin cok hareketli bir saniye yalniz birakamiyorum...
Üzülme annesi çok şükür iyiymiş düşe kalka buyuyecekler...
Sagol cnm. Tabiki öyle ama benim kızım o kadar hareketli değil, yüz üstü bırakınca öyle duruyo kıpırdamıyor sadece ellerini ve ayaklarını olduğu yerde oynatıyor. Ama sırt üstü ayaklarıyla zorlana zorlana geriye doğru gitmiş. Nasıl düştüğünü görmediğim için hala çok korkuyorum... :s

Rabbim esirgesin canim inşallah korkma hemen banyo yaptirma

Gecmis olsun canim simdi nasil Gunes'imiz

kocaman bi masallah Duru hanima cimcime oyunlarada baslamis bizim tek oyunumuz bu siralat avazimiz ciktigi kadar bagirmak sesinin kac desibel ciktigini saptamaya calisiyor gibi bagirip arkasina basiyor kahkahayi ozellikle obunla ilgilenmiyorsak vay halimize aksama kafa davul gibi oluyor Ceyda hep geri geri gidiyordu ben emeklemiycek diye dusunurken bi anda basladi emeklemelerimiz yani hazirlikli ol o popo eller kollar yaylanmaya basladiysa yakinda emekler insallah esinin gorevleride bian once biterde evinize duzeninize bian once kavusursunuz bebis olmasa bisekilde idare edilirde bebekler duzen istiyor malesef cabucak atlatirsiniz insallah bu ayriligida

Ben emziremedim içimde kaldı evet artık çok takmıyorum. Nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama gündüz önce emzirip ek gıdayı sonra mı veriyorsun yoksa önce ek gıda sonra emzirme mi?

Canim oncelikle cok gecmis olsun ,emme meselesine gelince kendini bukadar yipratma sen elinden geleni yaptin kim ister yavrusunu bile istiye anne sutunde mahrum etmek ama olmuyorsa da zorlamamak lazim nasibi bukadarmis demekki tamamen birakana kadar sen yine zorlamadan teklif etmeye devam et almazsada yapacak birsey yok tek damla anne sutu almadan buyuyen ve hicbir saglik sikintisi olmayan binlerce cocuk var dunyanin sonu degil stresini yakisikli Ediz e yansitmadan denemeye devam et masllah zaten ek gidada sorunsuz ilerliyor artik buyudude nereye kadar sut icicem anne kofte pirzola yiycm diyordur annesi

Canım tek değilsin ki ben de emziremedim bizim gibi bi sürü kişi var evet benim de içimde ukte ama yapacak bişeyimiz var mı yok o zaman anın tadını çıkaralım, eğer kısmet olursa istersek bi dahakine emziririz inşallah

Geçmiş olsun canım üzülme anlık oluyor herşey, biraz dikkatli olamız lazım. bende koltukta köşe yapmıştım oğluma bırakıp mutfağa gidebiliyordum (yemeği falan beraber yapıyoruz zaten uzun sürdüğü için) kısa süreli geçen sesi değişik geldi hemen geri döndüm baktım ayağa kalkmaya çalışıyor demek artık kısa süreli de olsa yalnız bırakmamak gerekiyor.

Allah korumus canim bende ayni durumu yasadim tam yatagin ucundayken yakaladim bir sn daha uyusam dusmstu ki bizim yatak epey yuksek bndan sonra daha dikkatki olmak lazim artik iyice hareketlendiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…