nasılsınız kızlar ? ben evdi işti, ailede sağlık sorunlarıydı derken yuvarlanıp gidiyorum. iyiyiz ama çok şükür. Güneşi geçen pazartesi dışarı çıkarmıştım, bi çam ağacının gölgesine oturduk. rüzgar esince inanılmaz toz indi, Güneş başladı hapşırmaya. o gece ateşlendi, burun akıntısı göz yaşları derken şimdi de deli gibi öksürüyor. dr alerjiyle kombine üst solunum yolları enfeksiyonu dedi. bebeklerde burun tıkanınca zor oluyo derlerdi hakikaten öyleymiş. geceleri öksürmekten uyuyamıyor saatlerce. umarım geçer yakında.
Xeroderma_pig canım benim kızın yapısı çok hassas, kabak yediririm hoop kızarıklıklar, peynir desen öyle,muz desen öyle.. azcık ağlasın terlesin bi gün iki gün yıkama hoop yine kızarıklık. takip et ama endişelenme. geçmiş olsun.
O ozgem_00 öncelikle hoşgeldin:) göğüs acısından ne çektim ben bilirim. 7. ayda olmuşsun belli ki bişeyler değişmiş. çamaşırını bebeğine kullandığın sabun tozu ya da hipoalerjenik deterjan neyse onunla yıkamanı öneririm ve yumuşatıcı koyma. emzirdikten sonra hatta her fırsat bulduğunda açık gez,havalansın. kuruduktan sonra lansinoh sür ama bol miktarda ve iyileşene kadar sürekli aksatmadan sür.çok acıyorsa da göğüs kalkanı alabilirsin ama şu emzirmek için olanlardan değil, koruyucu olanlardan.aventinkini almıştım ben. sana da geçmiş olsun:)