• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Olsun canim bellimi olur belki bebis ugurlu gelir guzel bi sonuc alirsin beklentini yuksek tut :) ben bu dis meselesini cok takiyordum herkesin cikti bizde daha tik yok diye megersem yasinda bile cikabilirmis ilk dis:-)
Ben hiç öyle düşünmemiştim :) iyi düşünelim iyi olsun dimi :)
Diş konusunda benim kardeşim 13 aylıkken çıkarmış, bizde belirtielr baya baya olunca beklentiye girdim hala bekliyorum :)

kizlar dis demisken dis bugdayi yapan varsa foto atar ni oxellikle erkek anneleri haftaya yapicam ben de 1 ekim dogumluyuz.

Ne yaptın canım dr gittin mi gitmediysen bi görünsen mi ki acaba ne olur ne olmaz
Kaç gündür aynılardı bugün kolundaki biraz büyümüş hala pembeler dr mor olmasının kötü olduğunda söyledi su çiçeği olsa bir haftada kendi belli ederdi diye düşünüyorum yeni bir gıdada yok ama şu aklıma geliyor yurtdışından gelen bir dvit vardı onu kullanıyoruz o mu yaptı acaba yarın gene arayacağım doktoru

Kaç gündür aynılardı bugün kolundaki biraz büyümüş hala pembeler dr mor olmasının kötü olduğunda söyledi su çiçeği olsa bir haftada kendi belli ederdi diye düşünüyorum yeni bir gıdada yok ama şu aklıma geliyor yurtdışından gelen bir dvit vardı onu kullanıyoruz o mu yaptı acaba yarın gene arayacağım doktoru
Aaa olabilir canim ya sor bakalım....
Ay emin çok huysuz hanımlar ayağımda sallamaktan ayaklarımı hissetmiyorum...
7 saat uyumaz mi bir çocuk :kızgın::mad:

nasılsınız kızlar ? ben evdi işti, ailede sağlık sorunlarıydı derken yuvarlanıp gidiyorum. iyiyiz ama çok şükür. Güneşi geçen pazartesi dışarı çıkarmıştım, bi çam ağacının gölgesine oturduk. rüzgar esince inanılmaz toz indi, Güneş başladı hapşırmaya. o gece ateşlendi, burun akıntısı göz yaşları derken şimdi de deli gibi öksürüyor. dr alerjiyle kombine üst solunum yolları enfeksiyonu dedi. bebeklerde burun tıkanınca zor oluyo derlerdi hakikaten öyleymiş. geceleri öksürmekten uyuyamıyor saatlerce. umarım geçer yakında.
Xeroderma_pig Xeroderma_pig canım benim kızın yapısı çok hassas, kabak yediririm hoop kızarıklıklar, peynir desen öyle,muz desen öyle.. azcık ağlasın terlesin bi gün iki gün yıkama hoop yine kızarıklık. takip et ama endişelenme. geçmiş olsun.
O ozgem_00 öncelikle hoşgeldin:) göğüs acısından ne çektim ben bilirim. 7. ayda olmuşsun belli ki bişeyler değişmiş. çamaşırını bebeğine kullandığın sabun tozu ya da hipoalerjenik deterjan neyse onunla yıkamanı öneririm ve yumuşatıcı koyma. emzirdikten sonra hatta her fırsat bulduğunda açık gez,havalansın. kuruduktan sonra lansinoh sür ama bol miktarda ve iyileşene kadar sürekli aksatmadan sür.çok acıyorsa da göğüs kalkanı alabilirsin ama şu emzirmek için olanlardan değil, koruyucu olanlardan.aventinkini almıştım ben. sana da geçmiş olsun:)

nasılsınız kızlar ? ben evdi işti, ailede sağlık sorunlarıydı derken yuvarlanıp gidiyorum. iyiyiz ama çok şükür. Güneşi geçen pazartesi dışarı çıkarmıştım, bi çam ağacının gölgesine oturduk. rüzgar esince inanılmaz toz indi, Güneş başladı hapşırmaya. o gece ateşlendi, burun akıntısı göz yaşları derken şimdi de deli gibi öksürüyor. dr alerjiyle kombine üst solunum yolları enfeksiyonu dedi. bebeklerde burun tıkanınca zor oluyo derlerdi hakikaten öyleymiş. geceleri öksürmekten uyuyamıyor saatlerce. umarım geçer yakında.
Xeroderma_pig Xeroderma_pig canım benim kızın yapısı çok hassas, kabak yediririm hoop kızarıklıklar, peynir desen öyle,muz desen öyle.. azcık ağlasın terlesin bi gün iki gün yıkama hoop yine kızarıklık. takip et ama endişelenme. geçmiş olsun.
O ozgem_00 öncelikle hoşgeldin:) göğüs acısından ne çektim ben bilirim. 7. ayda olmuşsun belli ki bişeyler değişmiş. çamaşırını bebeğine kullandığın sabun tozu ya da hipoalerjenik deterjan neyse onunla yıkamanı öneririm ve yumuşatıcı koyma. emzirdikten sonra hatta her fırsat bulduğunda açık gez,havalansın. kuruduktan sonra lansinoh sür ama bol miktarda ve iyileşene kadar sürekli aksatmadan sür.çok acıyorsa da göğüs kalkanı alabilirsin ama şu emzirmek için olanlardan değil, koruyucu olanlardan.aventinkini almıştım ben. sana da geçmiş olsun:)
Canım çok geçmiş olsun Güneş kızımız nasıl şimdi? Görünürde ciddi birşey gibi durmuyor ama neden olduğuna da anlam veremedim belki de dediğin gibi bünye hassas

Canım geçmiş olsun iyileşir umarım bir an önce güneş kızımız. Günlerdir sürekli dışarıdayım yazamadım bir türlü buraya kimse de kalmamış sanki birkaç kişi kalmış gibiyiz umarım tekrar dönersiniz kızlar. Kaç gündür dışarıda vakit geçiriyoruz demiştim eşimin iş yerinde tayini çıkanlar vardı kahvaltıya gittik perşembe cumartesi benim kızı kucağına almayan kalmadı ona rağmen çok şükür hasta falan olmadık ya da huzursuzluk olmadı. Cumadan beri kızım yüzüstünden sırtüstüne dönmeye başladı hep diyorum geriden geliyoruz fiziksel gelişimde o yüzden yaptığı her şey bana farklı geliyor tabi siz bu aşamaları çoktan geçtiniz garipseyebilirsiniz:) kızım artık kendisi ce yapabiliyor bir şeylerin arkasına saklanıp sonra sırıtarak çıkıyor devam ettiriyor oyununu. Çenemiz artık hiç durmuyor birkaç defa abi bile dedik. Emekleme konusuna gelince daha başlamadık ama yüzüstünde tırtıl gibi gitmeye çalışıyoruz senkronizasyon yok kafamızı battaniyeye gömüp popomuzu kaldırıyoruz doğal olarak ilerleyemiyoruz pek:) yavaş yavaş alkış yapıyor önceleri yapamıyorduk. Bizden böyle işte kızlar kendimizde gözlemlediğimiz değişimler bunlar. Yakında yine memlekete gideceğiz bir hafta on gün kadar sonra inşallah orada geçireceğimiz süreyi kazasız belasız atlatırız. Sizlerde durumlar nasıl

Gunaydinnn anneler ve melekleri nasilsiniz uzun zamandir giremiyorum kpss ye hazirlanyrm ve malum sinav bu pazar :KK43: bakalim hayirlisi hakkimda artik..bazen kizimi ihmal ettigimi dusunup uzulyrm uzaklasiyrm dersten bazende onun daha iyi bi gelecege sahip olabilmesi icin azmediyrm derken derken sona geldij sukur kizim oldukca sakin bi bebek oda annesine yardimci oluyor sanirim :) ... ek gidaya gec baslayanlardaniz ama sukur problem yasamadik ne veraem yiyor:) hala dis yok yakinda cikacak gibide gorunmuyor iyice hateketlendik artik oturmak yetmiyor ayakta dikilmek yurumek istiyor otururken elimize uzanip resmen kaldirin beni diye diretiyor ama hala emekleme yok tabii geri geri yana yana surunerek hedefine varabildigi icin emeklemeyepej calistigi soylenemez...ayy burasi insani nasil rahatlatan bi yer ya valla ozlemisim bizde durumlar boyle sizler nasilsiniz kuzcuklar nasil herkesin sagligi keyfi yerindedir insallah
Nasil gecti canim sinavin?

canım doğru hatırlıyosun :) giremiyorum çok internete poyraz yoruyor baya..bizim iki seferdir anjiomuz ertelendi tam anjio önceleri ateşimiz çıkıyor zatüre olmuş diyip antibiyotik veriyolar..yavrum bir aydır kutu kutu antibiyotikler içti iğneler vuruldu..artık hastaneye girince başlıyor ağlamaya öyle korktu ki :KK43: ins bir aksilik çıkmazsa haftaya olabiliriz anjioyu ama iki gündür yine ateşliyiz artık hastaneye götürmüyorum kendim düşürmeye çalışıyorum ateşini..bizde durumlar böyle canım çok sağol merak edip yazdığın için..ben anjioya girmeden size yazarım dualarınızı eksik etmeyin..öpüyorum kuzularınızı
Cok gecmisler olsun canim, vardir bir hayir herhalde. Dualarimiz, kalbimiz,,dusuncelerimiz seninle ve poyraz bebisimizle

Xeroderma_pig Xeroderma_pig ATPaz ATPaz kizlar gecmis olsun gunes lerimize. pessinus pessinus BeyazPatik35 BeyazPatik35 sizinkilerin de huysuz geceleri olmus, umarim duzelmistirler. Biz de buarada 4 gunluk bir tatile gidecektik ama ailecek rota olmusuz, gidemedik esim cok kotu gecirdi gunlerce yatti, cok sukur ediz cok hafif atlatti, asisi mi korudu sut mu bilmiyorum. Buarada kizlar biraz destege ihtiyacim var, ediz her an emmeyi birakabilir. Gunduzleri kesinlikle emmiyor. Doktorumuz gece en az 2 kere emzirmeye calis dedi. Bunu yapicagim diye kendimi cok harap ediyorum,,iki saatte bir alarm kuruyorum, emzirmeyi teklif ediyorum. Cogu gece 2 sefer aliyor simdilik ama her an bitebilir. Benim cozemedigim kendi psikolojim. Sonucta 6 ay tam emdi, bebis icin kritik sureyi cok sukur emmis oldu, kendi acimdan emzirme duygusunu tattigim icin de cok sansliyim, cok sukur ek gidayi guzel aliyoruz, gece uykumuz iyi. Bunlara sevinecegime durumu bir turlu kabullenemiyorum. Hele ilk red etmeye basladiginda sanki lohusalik donemi gibi beni reddediyormus gibi geliyordu, baya baya agliyordum. Neyse simdi o duygum azaldi ama bir turlu memeyi birakmasina hazir hissedemiyorum. Ay icimi dokmek bile iyi geldi. Iyi ki varsiniz!

Xeroderma_pig Xeroderma_pig ATPaz ATPaz kizlar gecmis olsun gunes lerimize. pessinus pessinus BeyazPatik35 BeyazPatik35 sizinkilerin de huysuz geceleri olmus, umarim duzelmistirler. Biz de buarada 4 gunluk bir tatile gidecektik ama ailecek rota olmusuz, gidemedik esim cok kotu gecirdi gunlerce yatti, cok sukur ediz cok hafif atlatti, asisi mi korudu sut mu bilmiyorum. Buarada kizlar biraz destege ihtiyacim var, ediz her an emmeyi birakabilir. Gunduzleri kesinlikle emmiyor. Doktorumuz gece en az 2 kere emzirmeye calis dedi. Bunu yapicagim diye kendimi cok harap ediyorum,,iki saatte bir alarm kuruyorum, emzirmeyi teklif ediyorum. Cogu gece 2 sefer aliyor simdilik ama her an bitebilir. Benim cozemedigim kendi psikolojim. Sonucta 6 ay tam emdi, bebis icin kritik sureyi cok sukur emmis oldu, kendi acimdan emzirme duygusunu tattigim icin de cok sansliyim, cok sukur ek gidayi guzel aliyoruz, gece uykumuz iyi. Bunlara sevinecegime durumu bir turlu kabullenemiyorum. Hele ilk red etmeye basladiginda sanki lohusalik donemi gibi beni reddediyormus gibi geliyordu, baya baya agliyordum. Neyse simdi o duygum azaldi ama bir turlu memeyi birakmasina hazir hissedemiyorum. Ay icimi dokmek bile iyi geldi. Iyi ki varsiniz!
Canim üzme kendini dediğin gibi ilk 6 ay dolu dolu emdi çok şükür ek gidayi da severek yiyorsa ne güzel işte ablam da yegenim emmeyi bıraktığında ağlamıştı aradaki bagin kopması gibi oluyor herhalde bir şimdi bir de evlendiklerinde bu duyguya kapiliriz bence :)

Back