- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Geçmiş olsun canım ezgi de kabızlık yaşadı fitil kullandık yarısını işe yaradı yolu açtı istersen ni dene.kıvranırken görmek çok üzücü bacakşarı titriyordu kızımı.Ay kızlar çok teşekkür ederim hifa hâlâ aynı yapmadı kakasını ıkınıp duruyor çıkaramadı çocuğum rahatsız farkındayım inşallah yapar zaten kayısı da işe yaramadı uyaran yapmak da istemiyorum bağırsak tembelliği oluşmaya başladı gibi sanki :'(
6-7 gün kalmış :) o zaman verilebilir bence, ya da dediğin gibi bikaç gün daha bekleyip verebilirsin. Biz 2 gün sonra 6. ayımızı dolduruyoruz daha :)7. Ayını doldurucak 23 ünde :) riske atmıyım ben vermemek en iyisi gibi suan
Canım bebeğim sadece mama ile besleniyor 2 gün sonra dolduruyoruz ama bugün başladım 2ye bişey olmadı, sen günde 1 defa veriyorsan 400gr lık alıp bitene kadar kullanabilirsin yani 2 numaraya az geç başlayabilirsin :)Kızlar aptamil 2 aldım bugün ondan verdim 5.5 aylık daha yiğit sanki yüzü kizardi kullananlar var mi
Nasıl yedirdin canım, bişey olmaz heralde. Bazıları haşlayıp püre gibi yapıp yediriyorlar, bazıları da haşlayıp bekletip suyunu veriyorlar ama işe yarama konusunu bilemiyorum bize şimdilik gerek olmadı. Bide kakasını yaparken ağlıyor mu? (çatlak olması açısından)Günaydın iyi pazarlar kızlar =) kızlar hifa kakasını yapamıyor 3 gün önce bn poposuna kulak pamuğuna zeytin yağ sürdüm uyaran yaptım öle yaptı ama kakası baya katıydı bugünde 1 tane gün kurusu kayısı yedirdim acaba bişey olur mu deneyen var mı aranızda
Çok saol canım Hah canım aynen öle ellerini yumruk yapıyor bacaklarını sıka sıka ıkınıyo bide ağlıyor yapamayınca içim gidiyor onunla beraber bnde ağlıyorum ilk poposuna uyaran yaptım da ona mı alıştı bilmiyorum bağırsak tembelliği oluşmaya başlamış olabilir gibime geldi bugün aşımız var bakalım Dr a sorayım biGeçmiş olsun canım ezgi de kabızlık yaşadı fitil kullandık yarısını işe yaradı yolu açtı istersen ni dene.kıvranırken görmek çok üzücü bacakşarı titriyordu kızımı.
4 tane gün kurusunu haşladım püre yaptım yarım tatlı kaşığı kadar yedirdim akşam yaptı çok şükür ıkınıyo yapmaya çalışıyo yapamadığında ağlıyor çatlak olabilir mi ki6-7 gün kalmış :) o zaman verilebilir bence, ya da dediğin gibi bikaç gün daha bekleyip verebilirsin. Biz 2 gün sonra 6. ayımızı dolduruyoruz daha :)
Canım bebeğim sadece mama ile besleniyor 2 gün sonra dolduruyoruz ama bugün başladım 2ye bişey olmadı, sen günde 1 defa veriyorsan 400gr lık alıp bitene kadar kullanabilirsin yani 2 numaraya az geç başlayabilirsin :)
Nasıl yedirdin canım, bişey olmaz heralde. Bazıları haşlayıp püre gibi yapıp yediriyorlar, bazıları da haşlayıp bekletip suyunu veriyorlar ama işe yarama konusunu bilemiyorum bize şimdilik gerek olmadı. Bide kakasını yaparken ağlıyor mu? (çatlak olması açısından)
Günaydın canım hifa da aynı acaba atak dönemi mi bu bilemedim sanki aç gibi ağlayarak uyanıyo ediyo uyuyor dediğin gibi ya saat başı yada yarım saatte bn dişten mi yada kabız ondan mı diye düşünmüştümGünaydın kızlar gününüz mutlu geçsin. Sabahın bu saati oldu doğru dürüst uykum olmadı resmen yarım saatte bir saatte ağlayarak kalkmalar susmamalar gecenin mi diyeyim sabahın mı 4 ünde kaka yapmalar derken gece faslını atlattık ama mahvoldumkızım umarım normale döner bu halini hiç sevmedim. Bir rahatsızlığı var herhalde anlayamadım da neyi olduğunu
Canım gece artık pek kaka yapmıyorlar aslında yaptıysa derdi kaka olabilir yapmayınca çok etkiliyor onları yaptıktan sonra uyudu muGünaydın kızlar gününüz mutlu geçsin. Sabahın bu saati oldu doğru dürüst uykum olmadı resmen yarım saatte bir saatte ağlayarak kalkmalar susmamalar gecenin mi diyeyim sabahın mı 4 ünde kaka yapmalar derken gece faslını atlattık ama mahvoldumkızım umarım normale döner bu halini hiç sevmedim. Bir rahatsızlığı var herhalde anlayamadım da neyi olduğunu
Canım aşıya gitmeden calpol verme ateşi olursa sonra verirsinKızlar günaydın bugün aşı günümüz ama bnm hiç gidesim yok çok ağlıyor kızım içim gidiyor onun yerine bn korkuyorum ordan da çarşıya incem mecbur acaba ateş olur mu gitmeden calpol içircem de nasıl geçecek çok merak ediyorum
Hoşgeldiniz canım bebeğinle aramıza =) kehribar kolyenin etkisi neymiş tam olarak
Canim ben bebegin yapisiyla alakali oldugunu dusunuyorum bu dis sıkıntılarının kehribar kolyesi kullanipta cok zor dis cikaranda biliyrm kehribardan bi haber yegenimin dislerinin ciktigini ablam emzirirken farketmis mesela
Aynen canım zaten akşama kadar ateşleri pek çıkmıyorCanım aşıya gitmeden calpol verme ateşi olursa sonra verirsin
Evet canım en son iki aylıkken yapıyordu geceleri. Anlayamadım durumu sabah 10 da da yaptı. Birkaç gündür çok katı yapıyordu dün akşam yemeğine zeytinyağı ekledim belki ondan bu kadar yaptı. İshal olsa rengi kokusu dokusu farklı olurdu sanki yine sarı ve su gibi değil. Başka bir şeyi yoktur umarım gece de kaka sonrası uyuduCanım gece artık pek kaka yapmıyorlar aslında yaptıysa derdi kaka olabilir yapmayınca çok etkiliyor onları yaptıktan sonra uyudu mu
Bizim daha damaklar çok kaşınmıyor ama belki huzursuzluğu şimdiden başladı bilemiyorum da neden canım belki kaka sıkıntısıydı bizimkisiGünaydın canım hifa da aynı acaba atak dönemi mi bu bilemedim sanki aç gibi ağlayarak uyanıyo ediyo uyuyor dediğin gibi ya saat başı yada yarım saatte bn dişten mi yada kabız ondan mı diye düşünmüştüm
Bizimde iki defa gece kaka yapması oldu (günde yada iki günde 1 defa yapmaya başladıktan sonra) onun huzursuzluğudur inşallah normal haline döner duru kız :)Günaydın kızlar gününüz mutlu geçsin. Sabahın bu saati oldu doğru dürüst uykum olmadı resmen yarım saatte bir saatte ağlayarak kalkmalar susmamalar gecenin mi diyeyim sabahın mı 4 ünde kaka yapmalar derken gece faslını atlattık ama mahvoldumkızım umarım normale döner bu halini hiç sevmedim. Bir rahatsızlığı var herhalde anlayamadım da neyi olduğunu
Çatlak olma ihtimali var canım dr gittin muhtemelen ama inşallah bakmıştır ona da4 tane gün kurusunu haşladım püre yaptım yarım tatlı kaşığı kadar yedirdim akşam yaptı çok şükür ıkınıyo yapmaya çalışıyo yapamadığında ağlıyor çatlak olabilir mi ki
Herkesin kendi fikri tabiki ama ben bebeklerde kolye tarzı şeylere çok hoş bakmıyorum allah korusun boğulma ihtimali var yada kopup boncuğunun boğaza kaçma ihtimali falan onun yerine soğuk salatalık gibi şeyleri diş kaşıyıcı olarak kullanma ve ellerin temizliğini sağladıktan sonra parmakla masaj yapma taraftarıyım ağrısını hafifletme adına :)Hoşbulduk, teşekkür ederim:) Bir çok şeye faydası ve hafifletici etkisi var. Yetişkinlerde de kullanılıyor. Ama özellikle bebeklerin diş çıkarma döneminde çok etkiliymiş. İnternette hem yabancı bloglarda hem de türkçe sayfalarda hakkında çokça bilgi var. Türkiye'de araştırdığım kadarıyla 2 şirket var temin edebileceğimiz. Buraya yazdığımda kararsızdım sonrasında kesin almaya karar verdik.
Tamam canım öle yaparım yarına kaldı aşımız doktorumuz yokmuş bugünCanım aşıya gitmeden calpol verme ateşi olursa sonra verirsin
Gidemedin canım doktorumuz yokmuş yarım gitcez soracamÇatlak olma ihtimali var canım dr gittin muhtemelen ama inşallah bakmıştır ona da
Bizimkiler pırasa sapı veriyolar çocuğun eline onun gibiHerkesin kendi fikri tabiki ama ben bebeklerde kolye tarzı şeylere çok hoş bakmıyorum allah korusun boğulma ihtimali var yada kopup boncuğunun boğaza kaçma ihtimali falan onun yerine soğuk salatalık gibi şeyleri diş kaşıyıcı olarak kullanma ve ellerin temizliğini sağladıktan sonra parmakla masaj yapma taraftarıyım ağrısını hafifletme adına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?