- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 31
Hoşgeldiniz canım bebeğinle aramıza =) kehribar kolyenin etkisi neymiş tam olarakMerhaba kızlar. Ben de bir ekim annesiyim. Oğlumu 30 Ekim`de kucağıma aldım. Forumu başından beri ara ara okuyorum. Bazen çok sık takip ediyorum. Bazen araya boşluklar giriyor. O yüzden soracağım konu konuşuldu mu bilmiyorum. Oğlum diş çıkarma arifesinde. Doktor henüz önünde vaktinin olduğunu söyledi. Ama tatlı tatlı kaşınıyor sanırım. Bulduğu herşeyi (benim elim dahil) ağzına sokmaya çalışıyor. Diş çıkarma süreci sancılı olduğu için ben de nasıl yardımcı olabilirim ona diye araştırırken "Kehribar Kolye" olayını gördüm. Bloggerlar yazmış genel olarak ve çok memnun olduklarını söylemişler. instagramda konuştuğum bir anne de dişlerinin çıktığını tesadüfen görüyorum o kadar yardımcı oluyor etkisi çok fazla dedi. Yurtdışında da yoğun olarak kullanılıyormuş. Var mı bu kolyeden edinen, şu an aktif olarak kullanan? Eşimle de konuştuk almayı düşünüyoruz. Şu an kullanan ve memnun olduğunu söyleyen çıkarsa hemen sipariş vereceğim.
Son düzenleme: