2015 Ekim Anneleri

Canim bizde bugün asimizi olduk kuzum çok ağladı bu aralar istahsiz ve huysuz gece sık uyanıyor adı yapılırken çok ağladı insallah atessiz ağrısız atlatiriz ben ağrı kesici vermedim

Bizim daha damaklar çok kaşınmıyor ama belki huzursuzluğu şimdiden başladı bilemiyorum da neden canım belki kaka sıkıntısıydı bizimkisi
Kakadan sonra uyuduysa sıkıntısı odur canım hifa gece bile diş kaşıyo hemde kakasını yapamıyor ikisi birden

Canim bizde bugün asimizi olduk kuzum çok ağladı bu aralar istahsiz ve huysuz gece sık uyanıyor adı yapılırken çok ağladı insallah atessiz ağrısız atlatiriz ben ağrı kesici vermedim
Bizim aşımız yarına kaldı canım ya inşallah hafif atlatırız

İyi geceler kızlar ve iyi uykular bebişler :) yiğidimin parmağı daha iyi götürmedim dr ye geçince.iltihabi patlattı daaha iyi gibi..tek tek alıntı yapamadim tesekkur ederim tavsiyeler için.kendimi iyi hisssettiryorsunuz :) aşı zamanları gelen bebekler var Allah'im yardımcınız olsun ateşsiz bi gece sizin olsun darısı da 10 gün sonra bizim olsun az kaldı bende konuşmalara dahil olacağım ne yenir ne yenmez su corbayı yaptım falan diye

İyi geceler kızlar ve iyi uykular bebişler :) yiğidimin parmağı daha iyi götürmedim dr ye geçince.iltihabi patlattı daaha iyi gibi..tek tek alıntı yapamadim tesekkur ederim tavsiyeler için.kendimi iyi hisssettiryorsunuz :) aşı zamanları gelen bebekler var Allah'im yardımcınız olsun ateşsiz bi gece sizin olsun darısı da 10 gün sonra bizim olsun az kaldı bende konuşmalara dahil olacağım ne yenir ne yenmez su corbayı yaptım falan diye

Bizimkiler pırasa sapı veriyolar çocuğun eline onun gibi
Pıra ve taze soğan çok iyi geliyor ezgiye ilkinde çok kaşıdı sonra attı elinden jel aldık biz o rahatlattı çırpınıyordu çok sık kullanmıyorum sıkıntı olduğunda kullandık.

Hoşgeldin canım ikiz bebek mi maşallah çok güzel Allahım kolaylık versin isimleri ne

Tesekkurler canimm. Elif&Ömer isimleri (Beyza ve Yavuz da ikinci isimleri)

Hoşgeldin canım. İkiz miiii

Hosbuldum cnm tesekkurler evet ikizler

Slm arkadaslar cok afedersinjz giremedim foruma birkac gundur. Kuzenimin dugunu vardi kinasi dugunu derken bugun girebildim.
Siz nasilsiniz? Bebisleriniz iyidir umarim.
Benim kiz hic durmuor kizlar. Devamli oynamak tepinmek istiyor. Kucagimizda bile hoplayip zipliyor oturmuyor katiyen napcagimi sasirdim sizdede varmi bole bi durum yavrularibizd bazen dusjnuorum hiperaktivite aan olabilirmi acaba diye

Merhaba arkadaşlar bende kizimi 29 ekimde kucağıma aldim bursa da yasiyorum aranıza kızımla benude alırsanız çok seviniriz ☺ bazı konularda tecrubelerinize çok ihtiyacım var...
kizimdan bahsedeyim çok uzun zaman önce dönmeye yalteniyordu ama şimdilerde tik yok ne yüz üstünden sırt üstüne ne sırt üstünden yüz üstüne hala dönmüyor yere koyuyorum bir süre ama yok... varsa yoksa hoplamak ziplamak istiyor hep:)
gel babasi ve tel sarar vb oyunlarda da bir ilerleme kaydedemedik bu durum beni çok üzüyor

birde birşey sormak istiyorum ek gıda konusunda dr umuz geçen ay yavaş yavaş tek ogün baslamamizi söylemişti...elma verdim azda olsa yiyor yoğurt verdim onun tadını sevmedi havuç suyu verdim aynı şekilde sadece tadına bakti. benim asıl sormak istediğim çorbalar konusu çorba vermek istiyorum ama nasil vermeliyim biraz araştırdım daha da kafam karıştı siz nasil yaptınız? öncelikle havuç patates başlayıp suyunu mu vermeliyim yoksa tek tek başlayıp mi vermelyim ya da havuç patates kabak falan iste karıştırıp süzgeçten geçirip mi vermeliyim? yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tesekkurler

Bende de aynı yaaa.Bu yoğurt meselesi sulu tutuyo yada hiç tutumuyo yada ekşi oluyo.
iyi tututuran birebir ölçü ve saat verebilir mi
Sut cok sicak olursa eksi cok soguk olursa sulu oluyor klasik parmagi yediye kadar icinde tut parmagi isiracak derecede sicak yakmiycak derecede ilik olacak ben bir bucuk litreye bir tatli kasigi mayayi ayri bi kapta az sutle karistirip sonra mayaliyrm kavanoza yapiyrm kapagin altina pecete koyup hafif isittigim firinda 4 saat bekletyrm tas gibi olluyor yogurt

Cok gecmis olsn canim bi yqndan tasinma telasi bi yandan bebisin hastaligi Allah yardimcin olsun

Bugun salihadi insallah evinizdesinizdir simdi size sanki yeni evlenmissiniz gibi gelir kuzucukta ordan oraya gezmekten evini ozlemistir bol bol ozlem giderin Allah bidaha ayirmasin

Ayy basladii yine asilar :-( insallah huysuzlugu olnadan atessiz sekilde atlatmissinizdir darisi diger miniklerimize

Kızlaaarr merhaba nasılsınız ,bebişler nasıl uzunca Bi suredir giremiyordum:)
Bizler iyiyiz canim buyumeye hergun ayri bir huy edinmeye devam ediyoruz:-emekliyruz popoyu kaldirmak zor gelince istedigimiz yere done done gidiyrz oturuyrz kalkiyrz zipliyoruz zipliyoruz zipliyoruz sen nasilsin kuzucukda iyidr insallah

canim suan butun bebisler ayni burda bir annenin cikipta benim minik cok uslu sakin sakin duruyor demesini beklemiyorum hepimiz ayni durumdayiz yani icin rahat olsun

Mrb canim hg kizindan bir gun buyuk kizim var benimde canim oncelikle her bebginin hareketlerini cokta onemseme her bebisin gelisimi fakli oldugu icin baska bebislerle kiyaslamakta dogru degil kizin inceleri killarindan destekleyince

Mrb canim hg kizindan bir gun buyuk kizim var benimde canim oncelikle her bebginin hareketlerini cokta onemseme her bebisin gelisimi fakli oldugu icin baska bebislerle kiyaslamakta dogru degil kizin inceleri killarindan destekleyince
papatyagibisin msj yarim kalmis duzenleyemedimde kaldigim yerden dvm edyrm onceden kizimin kollarindan destekleyince seri sekilde adim atyrdu artik zorla adim atiyor bu aralar favorimiz ziplamak gelisimde geriye gitme normalmis bu aralar yani coj takilacak seyler degil bunlar saglikli olsunlarda..

Ek gidaya biz daha yeni gececegiz ama ilk geciste corba yerine pure yada direk buharda haslayip vermek daha faydaliymis corba vericekse bile baya koyu kivamli olmaliki mideleri dolmadan gerekli vitaminleri vs alabilsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…