Merhaba arkadaşlar bende kizimi 29 ekimde kucağıma aldim bursa da yasiyorum aranıza kızımla benude alırsanız çok seviniriz ☺ bazı konularda tecrubelerinize çok ihtiyacım var...
kizimdan bahsedeyim çok uzun zaman önce dönmeye yalteniyordu ama şimdilerde tik yok ne yüz üstünden sırt üstüne ne sırt üstünden yüz üstüne hala dönmüyor yere koyuyorum bir süre ama yok... varsa yoksa hoplamak ziplamak istiyor hep:)
gel babasi ve tel sarar vb oyunlarda da bir ilerleme kaydedemedik
bu durum beni çok üzüyor
birde birşey sormak istiyorum ek gıda konusunda dr umuz geçen ay yavaş yavaş tek ogün baslamamizi söylemişti...elma verdim azda olsa yiyor yoğurt verdim onun tadını sevmedi havuç suyu verdim aynı şekilde sadece tadına bakti. benim asıl sormak istediğim çorbalar konusu çorba vermek istiyorum ama nasil vermeliyim biraz araştırdım daha da kafam karıştı siz nasil yaptınız? öncelikle havuç patates başlayıp suyunu mu vermeliyim yoksa tek tek başlayıp mi vermelyim ya da havuç patates kabak falan iste karıştırıp süzgeçten geçirip mi vermeliyim? yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tesekkurler