- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Kızım da 5.5 aylıkken kullanmaya başladı bi sorun olmadı dişleri yapmasın canım. Yüzde döküntü de yaparmış.Kızlar aptamil 2 aldım bugün ondan verdim 5.5 aylık daha yiğit sanki yüzü kizardi kullananlar var mi
Yok canım ya yiğit erken çıkardı diş bu ara çok hareketliDiş çıkarmadan mı oynuyordu çıkardıktan sonra da rahatsız oluyor mu ? Calgel kullanıyoruz rahatlattı gb bilmiyorum ama işe başlayacağım bi hafta sonra kaygılıyım.
Canım kızarıklık yapar mı bilemiyorum ama 2 numara için 6. ayı beklesen daha iyiKızlar aptamil 2 aldım bugün ondan verdim 5.5 aylık daha yiğit sanki yüzü kizardi kullananlar var mi
Kızım da 5.5 aylıkken kullanmaya başladı bi sorun olmadı dişleri yapmasın canım. Yüzde döküntü de yaparmış.
Tatlım 15 gün için 1 almayim dedim günde bi kez veriyorum çünkü bilemedim kiCanım kızarıklık yapar mı bilemiyorum ama 2 numara için 6. ayı beklesen daha iyi
Canım benim kızımın ayak tırnakları çok bozuk havaya dönük uzuyor görmeden anlaşılacak bir şey değil ve ayak baş parmaklarında kırmızı şişlik vardı dr ilaç verdi ben de keserken köşelere çok girmedim geçti şimdilik. Krem antibiyotikli bir kremdi ismi bacoderm di sanırım. Istersen dr unuza ulaşıp bir sor çocuk dr u vermişti bize de hatta kızımın tırnaklarının gördüğü en kötü tırnaklar olarak söylemişti yapısı itibariyleKızlar ya yiğitin el serçe parmağı şişti kıpkırmızı sanırım tırnağının orası iltihap olmuş dun gece kesmiştim uyuduğunda.fazla mi oldu bilmiyorum ama cani yaniyor belli.yarın doktora mi goturuyum napiyim başına gelen var mi ya da bununla ilgili bisey duyan panik oldum.
Canım el tırnakları yiğidin çok cabuk uzuyo eli ayağı durmadığı için hergun bi vukuat yüzü çizik bende uzamadan kesiyorum bu sefer gece kestim ışık kötüydü naptıysam artik yavrumun parmağı çok kötü bugün de götürmedim işte aptal gibi dr ye yarin ilk is hastaneyi aricam.yoksa dr yi cepten arıcam bakalım.evde hametan var şuan için ona sürebileceğim onu da sürüp çorap geçirdim eline ağzına götürmesin diye. Sabah ola hayır ola. Küçük bisey belki ama benim için gidiyo oturup aglayasim geliyo.Allah'im yavrularımızı korusun.hasta olanlara acil şifa versin.Canım benim kızımın ayak tırnakları çok bozuk havaya dönük uzuyor görmeden anlaşılacak bir şey değil ve ayak baş parmaklarında kırmızı şişlik vardı dr ilaç verdi ben de keserken köşelere çok girmedim geçti şimdilik. Krem antibiyotikli bir kremdi ismi bacoderm di sanırım. Istersen dr unuza ulaşıp bir sor çocuk dr u vermişti bize de hatta kızımın tırnaklarının gördüğü en kötü tırnaklar olarak söylemişti yapısı itibariyle
Amin canım bnm panik yapma bişey olmaz inşallah internete baktın mı ne iyi gelirmiş soğuk kompres de sızısını alabilir belki merak etme bişey olmaz bn Hifanın etini kesmişim bi ara aniden elini çekince bişey olmamıştı kalmaz inşallah sabaha bişeyiCanım el tırnakları yiğidin çok cabuk uzuyo eli ayağı durmadığı için hergun bi vukuat yüzü çizik bende uzamadan kesiyorum bu sefer gece kestim ışık kötüydü naptıysam artik yavrumun parmağı çok kötü bugün de götürmedim işte aptal gibi dr ye yarin ilk is hastaneyi aricam.yoksa dr yi cepten arıcam bakalım.evde hametan var şuan için ona sürebileceğim onu da sürüp çorap geçirdim eline ağzına götürmesin diye. Sabah ola hayır ola. Küçük bisey belki ama benim için gidiyo oturup aglayasim geliyo.Allah'im yavrularımızı korusun.hasta olanlara acil şifa versin.
Sakin ol canım benim kızın da dedim ya uzun süre öyleydi geçti tırnakları nasıl kesersem keseyim ete batıp kızarıyor şişiyordu uzun zaman devam ediyordu. Tırnaklarımız o kadar kötü ki ben de biri dün olmak üzere iki kez parmağının üstünü kestim o tırnakları keseyim derken gıkı bile çıkmadı yavrumun oyun oynuyordu benim içim gitti o tepki bile vermeden oyuna devam etti. Bu da geçecek canım hem şöyle düşün bebişler ağrı acı konusunda bizden daha dirayetliler ağrı eşikleri yüksekmiş. Dr a götür yine için rahat etsin. Bir şeycik olmaz sen gönlünü ferah tutCanım el tırnakları yiğidin çok cabuk uzuyo eli ayağı durmadığı için hergun bi vukuat yüzü çizik bende uzamadan kesiyorum bu sefer gece kestim ışık kötüydü naptıysam artik yavrumun parmağı çok kötü bugün de götürmedim işte aptal gibi dr ye yarin ilk is hastaneyi aricam.yoksa dr yi cepten arıcam bakalım.evde hametan var şuan için ona sürebileceğim onu da sürüp çorap geçirdim eline ağzına götürmesin diye. Sabah ola hayır ola. Küçük bisey belki ama benim için gidiyo oturup aglayasim geliyo.Allah'im yavrularımızı korusun.hasta olanlara acil şifa versin.
Bizimkinin kızarıklıkları 1 günde geçti. Bekledim yarın tekrar denicem bakalım. Ama kabak denemekten vazgeçtim. çektiğine değmez. Çok sonra belki. Sizinkinin daha hafif olmasına sevindim. Yine de dikkatli olmak lazım. Sağlıkları bize emanet kuzucukların.Ay yavrum benimtekrar denemek için ara ver istersen. Ben ilk yoğurt verdiğimde yüzünün 2-3 yerinde böcek ısırığı gibi bişeyler oldu ama fazla olmadığı için ve vücudunda bişey olmadığından kendini sıktı falan diye düşündüm 2 gün daha aynı şekilde olunca ara verdim. Havuçta bişey olmadı, patatesi 1 gün verdim bişey olmadı, brokoliye tepki verdi başka da bişey denemedim zaten kavanoz meyve püresine de tepki verdi, bizim de allerjik bünyemiz var sanırım ama çok şükür aşırı tepki vermiyor.
Canım bactroban sürebilirsin ama dikkat et parmağını ağzına almasın eldiven takabilirsin ben de bir keresinde tırnağını derin almıştım etini kesmiştim kanamıştı dr mikrop kapmasın diye verdi ama tabi doktora en azından telefonla sorKızlar ya yiğitin el serçe parmağı şişti kıpkırmızı sanırım tırnağının orası iltihap olmuş dun gece kesmiştim uyuduğunda.fazla mi oldu bilmiyorum ama cani yaniyor belli.yarın doktora mi goturuyum napiyim başına gelen var mi ya da bununla ilgili bisey duyan panik oldum.
Günaydın canım sana da iyi pazarlar kilo artışı çok değilse bebeğinin sebze püresine koyduğunun 2 katı zeytinyağı koyabilirsin veya armut püresi kabızlığa iyi gelir bir müddet sebze püresinden pirinci çıkar kayısı bu ay için uygun mu fikrim yok canımGünaydın iyi pazarlar kızlar =) kızlar hifa kakasını yapamıyor 3 gün önce bn poposuna kulak pamuğuna zeytin yağ sürdüm uyaran yaptım öle yaptı ama kakası baya katıydı bugünde 1 tane gün kurusu kayısı yedirdim acaba bişey olur mu deneyen var mı aranızda
Canım kesinlikle zeytinyağı ben ne yediririsem yedireyim sonrasında iki damla bile olsa zeytinyağı koyuyorum ... Kalmadı kabızlık sorunumuzGünaydın iyi pazarlar kızlar =) kızlar hifa kakasını yapamıyor 3 gün önce bn poposuna kulak pamuğuna zeytin yağ sürdüm uyaran yaptım öle yaptı ama kakası baya katıydı bugünde 1 tane gün kurusu kayısı yedirdim acaba bişey olur mu deneyen var mı aranızda
Bactroban benim söylediğim ilacın muadiliymiş canım annem geçen eczaneye almaya gittiğinde benimkinden olmayınca ondan vermişCanım bactroban sürebilirsin ama dikkat et parmağını ağzına almasın eldiven takabilirsin ben de bir keresinde tırnağını derin almıştım etini kesmiştim kanamıştı dr mikrop kapmasın diye verdi ama tabi doktora en azından telefonla sor
Ah canım benim kıyamamKızlar ya yiğitin el serçe parmağı şişti kıpkırmızı sanırım tırnağının orası iltihap olmuş dun gece kesmiştim uyuduğunda.fazla mi oldu bilmiyorum ama cani yaniyor belli.yarın doktora mi goturuyum napiyim başına gelen var mi ya da bununla ilgili bisey duyan panik oldum.
Aynen canım inşallah bir an önce kavuşuruz evimize. Burada o kadar gerildim ki artık nefes alamıyorum evime gitmem kafa dinlemem lazım 3 ay olacak neredeysepessinus canım eve dönüyor olmana sevindim. Evim evim güzel evim demişler, rahatlarsın en azından. Sonradan tekrar memlekete gidicem bi süreliğine demişsin ama olsun hasretini gidermiş sıkıntını atmış olursun:)
Kuzenimin kızının başına geldi korkma canım krem veriyor o iyi gelir bi dahakine derin kesmezsin .Kızlar ya yiğitin el serçe parmağı şişti kıpkırmızı sanırım tırnağının orası iltihap olmuş dun gece kesmiştim uyuduğunda.fazla mi oldu bilmiyorum ama cani yaniyor belli.yarın doktora mi goturuyum napiyim başına gelen var mi ya da bununla ilgili bisey duyan panik oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?