2015 Ekim Anneleri

Hoşgeldiniz canım bebeğinle aramıza =) kehribar kolyenin etkisi neymiş tam olarak

Son düzenleme:
Hadi gözün aydın canım :) ne kadar da olsa eve gittiğinde bir boşluğa düşersin
Muhtemelen öyle olacak ama bir ay sonra yine geleceğim eşimin ekime kadar farklı görevleri var yine buralarda olacağım ama bu kadar bile yeter çok sıkıldım buralarda

Mama ile beslendiği için bende 4,5 aylıkken başladım elma püresinden ...Elma püresini çok seviyor...Tarhana çorbasını da çok seviyor kendimiz yaptığımız için de herşey var 1gün veriyorum bir kaç gün bekliyorum alerjiye karşı baktım bişey yok sevdiği içinde veriyorum....

Canım o böcek ısırığı gibi olan biz de de oldu ıspanak verdiğim gün hatta o gece sivrisinek vardı ondan sandım alerji miydi o zaman
Canım ben 3 gün verdim yoğurt 3 gün de olunca öyle düşündüm, ama olduktan 15-20 dk en fazla yarım saat sonra geçiyordu. Şuan yoğurt verdiğimde tepki vermiyor.

Kızlar Kahvaltıya başladınız mı .Ne veriyorsunuz gün içinde nasıl besliyorsunuz.Özellikle anne sütü almayan mama ile beslenen bebekler
Biz sadece mama ile besleniyoruz. 5 aylıkken yavaştan tattırayım dedim başladım bazı şeylerden (kanı ile ilgili bi sıkıntımız oldu) dolayı erteledim bi kaç gündür yeniden başladım, kahvaltı değil yalnız sabah mamasını yedikten sonra biraz zaman geçiyor yoğurt veriyorum bizimi şuanda sadece bu kadar :) bazen de yine mamadan sonra havuç, brokoli, salatalık veriyorum tadımlık.

Az yoğurtla mayalamanın iyi olduğunu bende duymuştum canım ama yarım litreye 1 çay kaşığı çok az değil mi, acaba makinada olunca mı yeterli geliyor ben 125cc lik kavanoza 1 çay kaşığı koymuştum. Yalnız tencerede karıştırıp kavanoza koymayı uygulayacağım ben orada hata yaptım tencerede ısısını ölçüp kavanozlara boşalttım mayaladım sanırım ondan biraz cıvık oldu :)

Geçmiş olsun canım hemencik iyileşir inşallah. Ev işinde de kolay gelsin canım :)

Canım bizde ciddi ciddi kabızlık sorunu yaşıyorduk yazmıştım daha önce. Bugün kayısı hoşafı yaptım suyundan 1-2 kaşık içirdim kendimde hem hoşaf hem kuru kayısı yedim bol bol. Ve hatta sanırım fazla kaçırmışım ki 4-5 kez kaka yaptı çocuk Aklında olsun...

Ayrıca kızlar kahvaltı olayını kızımda şöyle yapmıştım bunda da öyle yapacağım; tek tek veriyorum öncelikle tuzsuz zeytin peynir yumurta ekmek ıhlamur rezene çayı vs..., sonra az yediğini düşünürsem üstüne bulamaç yada bebe bisküvisi ile yaptığım karışımı veriyorum. Hastayken diş çıkarırken yada iştahsızken en azından bulamaç beni kurtarıyor. Çabuk yendiği için daha kolay yutuyor ve vitaminini almış oluyor çünkü. Diğer refah zamanlarda da tek tek hepsinin tadını aldığı içinde sonradan zorlanmıyor kahvaltıya geçerken...

Canım yaptım bende 3tane günkurusu kayısıyı yarım bardak suda kaynatıp blenderdan geçiriyordum ve kızıma yediriyordum ama bi işe yaramadı malesef.

Haşlayıp mamasına karıştırıyım diyorum hem cok faydalı hemde tadı güzel ama zararı olurmu bilemedim
Baktığım bir listede pancar 7.ayda verilebilr diyordu kaç aylık bebişin, ben pancar tadını falan bilmiyorum canım bizim yemek alışkanlığımızda yok.

Merhaba kızlar kızım bu hafta mahvetti beni gecd gündüz uyku yok en son 11 de uyudu bir saatte uyandı hala uyku yok. Eli kolu ayrı oynuyor anlamadım diş mi çıkarcak damakları mı yapıyor? Sizde böyle olan var mı çığırıyor artık.

Canım benimkide 2 gündür öyle saat başı kalkiyo perişan etti beni emzikle dalıyordu 2 gündür onuda istemiyor emecek illa.ve uyuturken de çok zorluyo balık gibi kivraniyo uyumucam diye heryeri ayri oynuyo.bizimki diş çıkardı biz erkenciyiz o konuda

Canım geceleri el kol oynama olayı biz de de var döne döne kendini uyandırıyor gece uyanıyorum yatağında olmadık şekillerde buluyorum 1 ay önce geceleri daha iyi uyuyorduk

Kızlar aptamil 2 aldım bugün ondan verdim 5.5 aylık daha yiğit sanki yüzü kizardi kullananlar var mi

Diş çıkarmadan mı oynuyordu çıkardıktan sonra da rahatsız oluyor mu ? Calgel kullanıyoruz rahatlattı gb bilmiyorum ama işe başlayacağım bi hafta sonra kaygılıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…