2015 Ekim Anneleri

Hadi gözün aydın canim insanın evi gibisi yok

Kızlar Kahvaltıya başladınız mı .Ne veriyorsunuz gün içinde nasıl besliyorsunuz.Özellikle anne sütü almayan mama ile beslenen bebekler
Ben 2gündür başladım. kahvaltıda humananın 5tahıllı ve bisküvili olan hazır mamasını veriyorum. Ve ona benzer bi kaç çeşit daha tahıllı mama aldım, humana , hipp ve nestle. 1-2hafta bunlardan vericem. Ondan sonrada bir kaç lokma ekmeği, tuzsuz peynir, zeytin ezmesi ve kaynamış yumurta sarısını papatya çayı ile ıslatıp püre haline getirip vermeyi düşünüyorum.

Maşallah.hangi gün doğdu canım

Dene bakalım bize de haber canım ne tepki verecek

Çok geçmiş olsun hem hastalık bem taşınma allah kolaylık versin

Kıyma için daha erken değilmi ki. Benim doktorum da sütle yapabilirsin dedi, ama ona katılmadığım için su ile yapıyorum. Kaç aylık senin bebeğin? Ben 7. Aydan yumurtaya başlayacağım. 2gün önce 6ayını doldurdu benm kızım.

Kıyma için bence de erken ama sanki çorbalarda verilebilir....Çünkü bebekten bebeğe değişiyor bazıları büyükler gibi yemek istiyor bazıları reddediyor.hepsinde farklı demekki...

Çok geçmiş olsun cnm. İnş en kısa zamanda iyileşirr bebişin..

Kıyma için bence de erken ama sanki çorbalarda verilebilir....Çünkü bebekten bebeğe değişiyor bazıları büyükler gibi yemek istiyor bazıları reddediyor.hepsinde farklı demekki...
Canım belli aylarda bebeklere belli yiyeceklerin verilmesi yiyemediklerinden değil vücudun bunlara hazır olmamasından kaynaklı. 6.5-7 aydan önce kahvaltı ya da kıyma et türü şeylere başlanmıyor. Şu an alsalar da bebeklikten sindirim siatemlerini yoruyoruz. Yine sen bilirsin

Evett aynen bende aynı acıyı çektiğim için çok iyi biliyorum ne fena bişey olduğunu. Yok cnm anestol yazmadı. Antibiyotikli bir krem verdi enfeksiyon kapmasın diye. Banyolarını uzun tutmaya çalışıyorum. İnş geçecek:)

Haklısın canım....Ama ben kıyma değilde daha çok muhallebi,meyve püresi,ve çorba veriyorum

Hadi gözün aydın canım :) ne kadar da olsa eve gittiğinde bir boşluğa düşersin

Kızlar Kahvaltıya başladınız mı .Ne veriyorsunuz gün içinde nasıl besliyorsunuz.Özellikle anne sütü almayan mama ile beslenen bebekler
Biz sadece mama ile besleniyoruz kahvaltıya başlamadık henüz canım 6.aylığız

Cok gecmis olsun canim ya hamileyken bende cekmistim ayni derdi kiyamam kuzucuk hemen atlatir insallah her beslenmeden sonra suyu ihmal etme canim birde kullandigin zeytinyagi miktarini iki katina cikar
Sağol cnm inşallah. Evet her beslenmeden sonra su veriyorum. Ama zeytinyağı kullanmıyordum. Artık kullanmaya başladım.
Evet bende kime inanacağımı şaşırdım. Ama kullanmıyıcam sütü. Su ile yapılan hazır muhallebilerden aldım. Kahvaltıda onlrdan veriyorum. Benim eltim 2 çocuğunada süt ile hazırlardı muhallebilerini, çok şükür ikiside gayet sağlıklı. Ama dediğin gibi o olasılık bile sütten uzak durmak için yetiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…