Evet doktorda bu risklerden bahsetmişti, oksijensız kalabilir, vakumla cekmek zorunda kalabiliriz vs, benda korktum. Hayırlısı böyleymiş demekki..Canim iyi yapmissin bence. Ben de normal dogum taraftariyim ama bir sikinti olursa da hic zorlamamak lazim. Annem cocuk norologu hep goruyorum hastalarindan zor dogumlarda beyni zedelenmis veya oksijensiz kalmis cocuklar, sonra omur boyu cocuk da cekiyor anne de. Ne hayirlisiysa o olsun butun anne adaylari icin
Ne olmuştu nasıl anladın canım kusura bakma tam takip edemiyorum ??Teşekkür ederim kızlar inşallah yaşamayız bir daha sebebi bilinemese de başta çok korktum kızdım kendime ama olacağı varmış diyorum şimdi literatürümüze bu sorunu da ekledik hiç duymamıştık bugüne kadar
Canım 5 ay kontrolünde çocuk dr u farketmişti labial füzyon deniliyor vajinada yapışma olmuş küçük bir operasyonla açılmıştı açılmadığı durumda idrar yolu enfeksiyonu olabiliyormuş. Sebebi tam bilinemiyor östrojen eksikliği olabilir pişik kremleri ıslak mendiller olabilir ya da iyi temizlenmemesi deniliyor ama dr olabiliyor birçok bebekte diyorNe olmuştu nasıl anladın canım kusura bakma tam takip edemiyorum ??
Dokuntuler avokadodan once basladi sanirim ama ben yine de buharda pisiriyim sagol canimSağol canım:). Belki avokado döküntü yapmıştır evt buharda pişecek yerel meyve olmadığı için alerji yapabilirmiş sonra tolere edermiş vücut aynı durum kivi ananas mango içinde geçerliymiş onlarda dikkatli verilmeliymiş
Ay bayildim isimlerineIrmak&kumsal
Aynen canım ya sen ne yaptın gündüz az uyuyor gece açıkınca kalkıyor
Haha aynen canimBir karikatür geldi gözlerimin önüne. Anne her şeye karışan malum teyzeye 'Evet annesi olarak bilerek aç bırakıyorum. Demek o kadar belli!' diyordu :)
Ayy aynen canim ben de bugun eeeediz yaparken eeelemem cok komik geldi. Ben eee diyorum o yariyor ama nasil bir yarma nefessiz kaldi gulmekten kusum. Butun gun eeeledim durdum evdeAy anlatmadan edemicem :) kızım bişeye diretip duruyo ama anlayana kadar çok güldüm kızım oturdu önüne yüz üstü uzandım konuşuyodum bişeye bakıp uzanıyo ama alamayınca sinirlendi biraz söylemesi ayıp şort var ama ayaklarım üşüdü kırmızı bi çorap giymiştim penye .. Oyuncak sanmış sallıyodumşuan önüne ayaklarımı uzattım gülüşü duysanız çok garipler ya dünya ya alışma çabası ne kadar enteresan 40 numara bi ayak güldürüyo kırk taklaya gerek yok
Aa evet ediz de kirmizi cok seviyorBizimkinin de kırmızı bi r önlüğü vardı. Kurusun diye kaloriferin üstüne koymuştum. Bizimki de ona bakıp nasıl heyecan yapıyor :) Kırmızı dikkatlerini çekiyor.
Yok canım trakyalı. İstanbuldayız biz de.Eskişehirli miydi canım eşin?
Artık tek kat giydirme zamanı geldi...
Ben penye yelek te giydiriyorum örgüleri kaldırdım.Bu arada kıyafetler hep yenilenecek zıtzıtlı badiler kapanmıyor :)
Canim ben de body ustune tulum yada alt ust takim giydiriyorum. Ama ayaklar hep cift kat alti ayakliysa bir corap, ayaksizsa 2 corap:) napiyim ayaklari soguk oluyor tek corapla
Teşekkürler cevaplariniz için canlar p.tesiden itibaren tek kat giydiricem ben de :) diyetten kalma alışkanlık başka bir gün baslayamiyorumCanım bi akrabam var sağlıkçı o demişti 1 yaşına kadar sen ne yiyorsan 1 kat fazlası giydirilmesi gerekiyormuş sen nasıl giyiniyosan üşümüyosan onun bi kat fazlasını giydir dediDün bnde merak ettim de
Hakikaten nerde bu dişler yaCanım benim tekniklerim biraz garip ama anlatayım kaşıma için plastik oyuncağını soğutucuda soğutup ıssırtıyordum o biraz alıyo du caljel sürüyodum hipp bisküviyi eline verip yemesini yada ekmeğin sert kısmını veriyodum ıslattıkca değiştiriyodum şuan iyi ce kabardı ama diş yok arada oyuncaklara saldırıyo ama kaos olmaktan çıktı diş sancımız gelip geçici ..
Canım klitoris bölgesi mi yapışıktı vajina kısmımı .. Ben temizliğini yapıyorum ama bişi olcak diye korkuyorumCanım 5 ay kontrolünde çocuk dr u farketmişti labial füzyon deniliyor vajinada yapışma olmuş küçük bir operasyonla açılmıştı açılmadığı durumda idrar yolu enfeksiyonu olabiliyormuş. Sebebi tam bilinemiyor östrojen eksikliği olabilir pişik kremleri ıslak mendiller olabilir ya da iyi temizlenmemesi deniliyor ama dr olabiliyor birçok bebekte diyor
Teşekkür ederiz teyzesiiiYa aynenbyapamadim ben yine.narin333 foto duzenlemeden dedi onu da bulamadim buarada cok zarif ve hareketli gunes hanim,,enerjisine bayildim guzelligine de masallah
Aynı şeylere güneş de deliriyor:) el ayak ve hışırtılı ambalaj :)Canım benim kız da el hastası el gördüğünde dayanamıyor hemen dokunmak istiyor ayaklar da çok dikkatini çekiyor. Bir de geçen gün bir şey yiyorduk annemle abur cubur iç ambalajını verdik eline yarım saat sıkılmadan oynadı hışırtılı sesler falan çıkarıyor ya sürekli sıkıyor elinden düşürüyor hadi bir çaba alıyor çok güldük haline:) onları her şey mutlu edebiliyor
Canım bebişin hayırlı uğurlu olsun...Aşılar gün gün değişebilir sıkıntı yokBenim oğlum da 23 ekim. Bizi sağlık ocağı ayın 22 sinde çağırdı aşı için.
Ay sağol canım bakayım...Malum doğum izni bitti benim tekrar iş hafta i.i çıkamıyorumTeşekkürler cevaplariniz için canlar p.tesiden itibaren tek kat giydiricem ben de :) diyetten kalma alışkanlık başka bir gün baslayamiyorumNezaketK bugün a101 e çıtçıtlı badi gelmişti canım yakınında varsa yarın uğra kalmıştır belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?