2015 Ekim Anneleri

Kızlar yoğurt yapma makinesi kullanan var mı pratik mi memnun musunuz
Ben kullaniyorum canim. Arzum unkini. Cok memnunum. Cok da pratik. Yani makinesiz yapmak da herhalde pratik ama ne biliyim hep tutuyor yogurt, bir porsiyonluk kavanozlarda yapmak da isime geliyor, zaman ayari da iyi oluyor yoksa kesin unuturum bu kafayla. Dun mesala alisveruse gittim unutmayayim alacaklari diye liste yaptim ama listeye bakmayi unuttugum icin yarisini unutmusum:))

Günaydın Hayırlı Cumalar
Bebişleriniz nasıl Kızlar....
Canim sana da. Ediz ayni hafif huysuzlukla devam ediyor. Gece yine bir uyandi ama kendi kendine biraz oynayip geri yatti. Uyandigini da ayak piyanosundan anliyorum gece yarisi ev birden hayvanat bahcesine donuyor, miyavlamalar kurbaga viraklamalari basliyor. Senin kucuk tatli huysuz ne yapiyor?

Ay abla yi da unutmayalim, o nasil?

Kızlar bir şey soracağım benim kızın durumunda olan var mı? Kızımın damakları yeni yeni kaşınmaya başladı biberon ve emziğiyle kaşıntı gidermeye çalışıyor ama sanıyorum ki çok da fazla değil kaşıntı gelgelelim ben kaşıntıyı gidersin diye diş kaşıyıcı oyuncak veriyorum incelemekten ağzına götüremiyor. Sadece bunun icin de değil aslında eline ne alsa aşırı inceliyor kendi ellerini sürekli inceliyor normal mi bunlar? Hiçbir şeyi ağzına götürmüyor parmakları dışında hatta yemek yedirirken kaşığı eline veriyorum incelemekten ağzına götüremiyor.

Ediz biraz tersi duru nun. Once hersey ama hersey agaza goturulecek, tadina bakilacak, dis damak kasinacak sonra vakit kalirsa incelenecek:) dun kendi kadar kamyonu agzina almak icin kaldirmak istedi kamyon kalkmayinca kendi kamyona indirdi kafayi sonrasi senlik:)

Benim tatlı huysuzum kendini çok sıkıyor ve bağırıyor.gece uyandığında mamasını içip yatıyor gece uykusu 10,5 11 arası dalıyor

Bizde aynı herşey ağızda.kendi eli tuttuğu herşey

Canım çok normal o artık kendini keşfediyor herhangi bir sorun değil.

Ay kızlar dün kendimi çok kötü hissettim hifa yürüteçdeydi bahçemizde ev sahibimiz vardı onlar seviyordu bnde iki dakika işim var dedim tamam dediler gözümün önünde mutfak penceresinden görüyodum işe dalmışım bi baktım ki sıranın üstünde uyuyup kalan öğrenci gibi uyumuş kalmış kendimi çok kötü hissettim kendimi sanki kötü anne olmuşum gibi

Sağol canım ben de alacağım bir danışayım dedim porsiyonluk olması güzel

Canım alıştırma bardağı aldım su içemedik ama uç kısmıyla çok iyi diş kaşıyor diş kaşıyıcıları daha biz de beceremiyoruz kullanamıyor henüz

Canım alıştırma bardağı aldım su içemedik ama uç kısmıyla çok iyi diş kaşıyor diş kaşıyıcıları daha biz de beceremiyoruz kullanamıyor henüz
burada bulamam da evimize gittiğimizde benim de aklımda canım alacağım işe yarar umarım.

ediz de coşmuş maşallah büyük küçük demeden her şeyi götürmüş ağzına:) ağzına duru pek bir şey götürmüyor o da her şeyi inceleyecek. bugün evde beypazarı kurusu varmış ısırdım yanında yiyordum yutana kadar ağzıma baktı:) dün kız kardeşim evdeydi okulun yurdundan izinli gelmişti abla duru o kadar çok inceliyor ki acaba bende bir gariplik mi var diye aynaya bakma ihtiyacı duyuyorum diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…