Canım kaç aya ya da kiloya kadar kullanılıyor sen araştırdın mı ?prego canım sürekli değil günde 3-4 kere yarım saat duruyo herseferinde yoruluyo zaten
Ay maşallah güzel prensesBaşlangıcı biz yaptık sizlerden de fotoğraflar bekliyoruz:)
Oyy maşallah süslü kıza gezmelere çıkmış:)
Aynen canim hepsi baska birsey soyluyor, artik hangisi aklina yatarsa. Bence mantikli senin yaptigin. Biz yavastan gectik 5 ogune kahvalti, meyve, sebze, yogurt, kasik mama seklinde. Simdilik porsiyonlari biraz azalttim boylelikle arada acikip emiyor gunde 3 defa iyi emiyor. Bir de sagip sagip kahvaltisina, bazen corbasina veya puresine, aksam da kasik mamasina ekliyorum. Ama porsiyonlari azaltmak zor geliyor bugun avokadolu armutu bittiginde daha yok mu diye agliyordu kusumAnladım canım ben hala aradığım gibi bir doktor bulmuş değilim o yüzden kafam çok karışıyor son gittiğimiz doktora ek gida olarak sadece aksamlari kaşık maması veriyorum dedim 6 aydan önce hiçbir şeye gerek yok dedi yani tattirma dönemini bile 6. Aydan sonra demişti ilk 4 ay gittiğimiz doktor 4. Aydan sonra yoğurt meyve tattirabilirsin demişti ben de öyle yaptım başlarda gaz sorunu yaşadık onun dışında bir sorun olmadı amaan her doktor farklı söylüyor ben şu an 3 öğün veriyorum sebze püresi yoğurt kaşık maması olarak bu ay böyle geçsin 7. Aydan sonra kahvaltıya başlarız inşallah
Nasil bir corba yaptin canim?Canim ben mevsimi geçmeden bir kaç kere verdim çok az yaptim corbayi bir kerelik....erteleme erteleme
Sagol canim usenmedin yazdin bilgilendik:) ben yurutece tu kaka yapmisim bir ara ama nedenini bilmiyordum iyi olduSelam kızlar, yürüteçle ilgili bilgiler paylaşacaktım:) yürüteçler bebeğe yürümeyi öğretmedikleri gibi faydalı bir egzerzis sağlamaz. Yürüteç kullanımının bebeğin gelişimine sağladığı herhangi bir katkı yoktur. Yürütecin bebeği eğlendirme ve anneye nefes alma fırsatı sağlaması gibi olumlu yanlarının aşağıdaki sıralanan konular ışyğında ölçülüp biçilmesi gerekir. Yürüteçlerden kaynaklanan yaralanma sayısı hayli yüksektir. Baş yaralanmaları, kırık, yanma, haşlanma ve ön dişlerde kırılma vb. Yürüteç bebeğin kaba motor gelişimini geciktirir. Bebek yürüteçteyken arkasına destek konduğunda bedeni sbt kalır ve ayaklarıyla kendini ger iter. Bu durum parmak uçlarına basarak yürümesine ve bir kas grubunun diğerine göre daha fazla sertleşmesine neden olur. Bu durum doğal yürümenin bir parçası olmadığından bebeğin yürümesini geciktirebilir. Hiç kullanmadığınız takdirde yürütecin yokluğunu hissetmezsiniz. (Kaynak Doğumdan sonra bebeğinizle ilk 12 ay Robin Barker). Sevgiler :)
Hmm oyle yapiyim o zaman cok tesekkurlerErteleme cnm siz ek gidaya geceli epey oldu artik verebilirsin ayrica folik asit yonunden cok zenginmis bebisler icin cok faydali ozellikle buharda haslayip sonra pure yapip yedirmek daha iyiymis sebze purelerine ekleyebilirsin yavastan
Ay bosver canim donmesin agirbasli bu hatun. Hem baksana oturuyor bu!masallah canim cok tatli, yerim ben o ciddi ugur bocegini:)Başlangıcı biz yaptık sizlerden de fotoğraflar bekliyoruz:)
hanfendi pazara giderken bile sik. Masallah guzelligine
Sınıf öğretmeniyim canım bende ücretsiz izindeyim:) senin branş ne?Ben de öğretmenim canım sen ne öğretmenisin? Ücretsiz izindeyim ben de. Rehber Öğretmenim. Kayseriden @erciyes111 arkadaşımız vardı sanki ya da ailesi oralıydı tam emin değilim bu ara çok sık uğrayamıyor sanırım ama gelirse yazar herhalde
Masallahh cicili bicili çoraplarına da bak senBaşlangıcı biz yaptık sizlerden de fotoğraflar bekliyoruz:)
Ohh arabasına binmiş pazar keyfi yapıyor hifa sultan
CanimNasil bir corba yaptin canim?
Canım bir de şu bilgiler var onları da paylaşayım. Yürüteç kullanmayı istiyorsanız dikkat etmeniz gerekenler; bebeğinizi yürüteçteyken her zaman kontrol edin. Yürüteci basamak ya da merdiven kenarında asla kullanmayın. Yürütecin devrilmesini engellemek için yerde hiç birşeyin olmamasına dükkat edin. Bebek içindeyken yürüteci kaldırmayın. Bebeğiniz kendi ağırlığını taşıyamıyorsa yürütece bindirmeyin. Ağırlığını taşıması siz ellerini tutarken bebeğin ayaklarıyla sert bir zemine basıp bacakları bükülmeden iki ayağının üstünde durarak kendi ağırlığını kaldırabilmesi ve aşağı yukarı zıplaması anlamına gelir. Bebeğin ayaklarının yere değmesine dikkat edin. Bebeğin en iyi şekilde gelişmesi için gereken hareket serbestisini sağlamak için yürüteç kullanımını günde 30dk ile sınırlandırın.Teşekkür ederim canım galiba ben 'bebegi eğlendirme ve anneye nefes aldırma bölümünü ' beğendim :) allah korusun ev kazaları yanma haşlanma diyor ya içim cız etti ablam hediye etmişti başta ben de direttim koymam diye ama yalniz kalınca 10 dk da olsa koyuyorum zaten gözümün önünde oluyor
Canim benim çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için usenmeyip yazdığın icin Allah razı olsunCanım bir de şu bilgiler var onları da paylaşayım. Yürüteç kullanmayı istiyorsanız dikkat etmeniz gerekenler; bebeğinizi yürüteçteyken her zaman kontrol edin. Yürüteci basamak ya da merdiven kenarında asla kullanmayın. Yürütecin devrilmesini engellemek için yerde hiç birşeyin olmamasına dükkat edin. Bebek içindeyken yürüteci kaldırmayın. Bebeğiniz kendi ağırlığını taşıyamıyorsa yürütece bindirmeyin. Ağırlığını taşıması siz ellerini tutarken bebeğin ayaklarıyla sert bir zemine basıp bacakları bükülmeden iki ayağının üstünde durarak kendi ağırlığını kaldırabilmesi ve aşağı yukarı zıplaması anlamına gelir. Bebeğin ayaklarının yere değmesine dikkat edin. Bebeğin en iyi şekilde gelişmesi için gereken hareket serbestisini sağlamak için yürüteç kullanımını günde 30dk ile sınırlandırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?