2015 Ekim Anneleri

Canım bizde başedemeyip zıp zıp aldık inan bana ruhum rahatlafı yoruluyo uyuyo oyalanıyor ben iş yapıcak zamanı bulabiliyorum :) büyüyolar çok sevimli oluyolar :)
Zipzipta cok durdurmak zararlimi acaba hangi marka sizinki cnm bizde alicaz bu gidisle kollarda derman kalmadi artik

Dr unuz gerekliyse önerir canım sen hiç telaş yapma. Benim kız da biz bir şeyler yerken ağzını şapırdatınca kıyamıyorum ağzını açıp kapatıp duruyor bir haftadır ek gıdalara ara vermiştik bugün patates havuç pirinçle çorba yapmıştık koyduğum kasenin hepsini bitirdi özlemiş yazık kuzum:)

Ayy sinir oluyorum boyle insanlara banane senin gelininin cocugundan herkes bi bildik bi anne bilmiyo zaten nasil cocuguna bakacagini...valla yalniz birakmaya gelmiyo bebisleri benm gorumcede e sen gormeden yediririz diyo cins

Ispanaklı sebze püresi 1 kere bile ısınmayacak o günlük sadece ama maydanozu duymamıştım canım sağol patlıcan vermiyorlar evt

Ben oyle basladim canim 5.ayda once yogurt sonra meyve suyu basladim. Fakat bir sure sonra yeterli meyve suyunu cam rendeyle cikartmakta cok zorlanmaya basladim ay sonuna dogru pure seklinde verdim onu da ediz pek begenmedi. Simdi buharda pisirip ezerek veya rondolayip veriyorum, simdi bayiliyor. Bazilari meyve suyundan once sebze oneriyorlar hani sonra sevmezse diye. Bizde oyle bir problem olmadi hatta bizimki tursucu cikti tuzluyu tatliya tercih ediyor:))

İnşallah hep böyle severek yerler her şeyi genç kız olunca da diyete başlarlar :))

Ayy sinir oluyorum boyle insanlara banane senin gelininin cocugundan herkes bi bildik bi anne bilmiyo zaten nasil cocuguna bakacagini...valla yalniz birakmaya gelmiyo bebisleri benm gorumcede e sen gormeden yediririz diyo cins
Ayy bu gorumceleri ne yapsak benimki bir şeyler verirken her seferinde Dila yi alıp gittim sonra ben yoğurt verirken biz verirken kızıyosun kendin veriyorsun diyo ben annesiyim veririm dedim ben de

Canım düşük miktarda nikotin var o yüzden hayvanlar yemez mesela patlıcanı. Kükürt var mı bilmiyorum ama olması iyi bişey çünkü kükürt vücutta üretilemeyen bir şey ve dışardan alınması lazım. Eksikliğinde sorunlar oluyor. Sarmısak da kükürt var mesela o yüzden doğal antibiyotiktir.

Kızlar bugün anladım ki bebeğiniz ve siz yani biz bi bütünüz onun hakkında en doğru kararı biz veririz kim ne tiyapto ne dedi ne uygun dedi ne değil ... Yoğurt yemeyen kızım çok az sarımsaklı yoğurdu çok sevdi :)) kendimin mayaladığı yoğurdu yemiyor tava yoğurdunu sevdi afrika da çocuk kendi kendini sokakta büyütüyo suriyeli kadın susuz kalmasın diye haşlama rize cayı veriyo 5 aylık bebeğe ... O bebekte büyüyo artık kasmıcam

Canım deseydin teyze bisküvi kesmiyo duruyu biz baklava falan yediriyoruzdeli mi ne. İyi yapmissin elinden alarak.benden izinsiz annem bile bisey vermiyo ki annem..bi sonraki konuşmaya baktım da ıspanak ta nitrit varmis nitrata dönüşüyormuş bebekler de zararlı oluyormuş bugün arkadaşım söyledi.. sana da çok geçmiş olsun canım bende de var biraz burun tıkanıklığı umarım hasta olmam

Canim biz aldik oto koltugu, arabamizda, ama iste taksiye veya baska arabaya binince ne yapacagimi bilmiyorum

Canim bizim doktor 6.aydan itibaren tuzu alinmis beyaz peynir, anne sutu, bebe biskuvisi, pekmez karisimi onerdi. 6 bucuk aydan itibaren de yavastan yumurtayi da ekleyecegiz. Biz su ana kadar bir sikinti yasamadik, protein de onemli o yuzden benim aklima yatti

Nikotin galiba

Ay kan beynime sicradi, gormeden verecekmis. Bize yardima gelen abla gecen bir dedikodu getirdi, karsi komsunun bebisinin bakicisiyla arkadasmis, kadin ev sahibi bakmazken bebisin yemeklerine tuz atiyormus, cok tatsiz tutsuz uzuluyorum diyerek.

Ben toptan erteleyim su ispanak isini.

Gurme bebekten bugun 2 tarif denedim 2si de cok nefis oldu. Biri armutu buharda pisirip eziyorsunuz icine azicik avokado koyup onu da eziyorsunuz. Ikincisi de bir olcek balkabagi, yarim olcek havuc, yarim olcek patates hepsini kup kup kesip 2 olcek su ekliyirsun,yumusayana kadar kaynatip,,blenderdan geciriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…