• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Canım bende çok ince düşünüyorum gündüz gidiyoruz gittiğimiz evlerde kısa da olsa uyuyor ama akşam hiç gitmedik akşam uykuya dalması yarım saati bulabiliyor bir de erken uyuyor akşam gittiğim yerde uyursa montunu giydirip eve getirmeyi gözümde çok büyütüyorum bir de eve gelince üzerini değiştirmek lazım öyle bir huyum da var dış kıyafetiyle tulum dahi olsa yatağa giremez uyku açıldı gitti :))
Çok uykusuz kaldığım günlerde nelerle yatağa girdiğini bi görsen bizim kızın :) astronot tarzı bi tulumu var, arabada gezerek uyutup gelince öylece karyolanın ortasına yatırmışlığım var :KK48: ama normalde rahat şeyler giydirmeye çalışıyorum ben de yatarken. Gezmelere de çıka çıka alışırız artık, Güneşlerimiz akşam gezmelerinden eksik mi kalsın şimdi:KK48:

Ay aynı şeyi ben de soracaktım onun için girmiştim:) bebişler çok yoruyor sanırım annelerini. Ben de durudan sonra evde hasta olmayan kalan tek kişiydim ki bugün nezle oldum burnum bir tıkalı bir açık hiçbir şey yapasım da gelmiyor.
Geçmiş olsun, bahar da geldi ama nezleler bırakmıyor peşimizi.

Geçmiş olsun canım bnde aynıyım devamlı bnde burun tıkanıklığı inşallah hastalığa dönüşmeden atlatırsın
sağolasın canım evde kızım dahil herkes hasta olup atlattı bir ben kalmıştım assolist misali son hasta benim:) şaka bir yana halsiz falan olmasam da kötü tutulacağım sanırım. zaten rinit problemim var bir de tıkandı akmıyor düzgün şimdi hayırlısı artık.

Kızlar güneş diş çıkaramadı bi türlü. Uçları derinin altından kabarmış ama patlamadı daha. Aman bi nazlar bi nazlar. Emmek istiyor 10 sn emmeden sıkılıyor. Oynamak istiyor ama hiçbir oyuncağı elinde tutmuyor sinirle fırlatıyor bi tarafa. Kucağa alıp gezdirelim diyoruz kurtçuk gibi kuvrım kıvrım oluyor. Allahtan annem, kv, babam, kardeşim eşim her gün birileri oluyor evde, az az oyalıyoruz günlerdir. Tek başıma olsam çıldiriciğim yani öyle diyim. Bu gün en son 6. ayı bekleme kararımı kenara iterek havuç soyup dilim dilim kestim cezvede hafifçe haşlayıp silikon meyve filesine koydum eline verdim. Hem emdi hem diş kaşıdı. Yarım saat oyalandı. 2 gün daha verip 3 gün ara vereyim diyorum. Alerjisi var mı görmüş olurum hem. Sonra başka sebzeye geçerim.

Kızlar güneş diş çıkaramadı bi türlü. Uçları derinin altından kabarmış ama patlamadı daha. Aman bi nazlar bi nazlar. Emmek istiyor 10 sn emmeden sıkılıyor. Oynamak istiyor ama hiçbir oyuncağı elinde tutmuyor sinirle fırlatıyor bi tarafa. Kucağa alıp gezdirelim diyoruz kurtçuk gibi kuvrım kıvrım oluyor. Allahtan annem, kv, babam, kardeşim eşim her gün birileri oluyor evde, az az oyalıyoruz günlerdir. Tek başıma olsam çıldiriciğim yani öyle diyim. Bu gün en son 6. ayı bekleme kararımı kenara iterek havuç soyup dilim dilim kestim cezvede hafifçe haşlayıp silikon meyve filesine koydum eline verdim. Hem emdi hem diş kaşıdı. Yarım saat oyalandı. 2 gün daha verip 3 gün ara vereyim diyorum. Alerjisi var mı görmüş olurum hem. Sonra başka sebzeye geçerim.
Allah yardımcın olsun canım durunun da daha yeni başladı kaşınmaları eli sürekli ağzında dişlik falan da almıyor başka bir şey de sokmuyor. gerçi daha yeni sertleşti başka da bir şeyi yok ama yakındır. sanırım o günlerde de yalnız olacağım evimde Allah hepimize kolaylıklar versin

Çok geçmiş olsun canım benim de neredeyse 2 haftadir tıkalı önce kaşıntıyla başladı alerji mi ne anlamadım havalar da guzellesiyor bebisini alan dışarı çıkıyor herhalde :KK69:
geçmiş olsun canım sana da inş iyileşirsin en kısa sürede. ben de bugün kızımı alıp çıktım o kadar komikti ki bir süre gözlerini açamadı güneşten sonra da nereye bakacağını sapıttı resmen:KK70:bir ördeklere bakıyor bahçede bir horoz ötüyor ona bakıyor bir etrafı inceliyor... 20-25 dk dışarıda kaldık hava da temiz köy havası zaten içeri girince bir uyku bastırdı oturduğu yerde gözler kapanıyordu hemen uyuttum:KK48:

Kızlar dün anakucağından vazgeçip arabasının büyük parçasına yatırdım Zeynebi .. Belki de verdiğim en doğru karardı dışarı çıkınca anladım ana kucağı sıkıyormuş ve hareket darlığı yaşatıyormuş dün gezmelere doymadık ne sıkıldı uyuyunca indirdim yatak yaptım oturdu yarı yatak pozisyonunda dinlendi ayaklar rahat kızım 8.5 kilo 70 cm 6 ayı 10 gün geçti daha kullanır diyordum ama bu rahatlığı görünce daha darlatmam kızımı ... Biz daha diş çıkaramadık kabardı ama patlamadı eskisi sıkıntı yaşamıyor delircek kadar biz yemek yerken ekmek kemiriyo gündüz blw ile besleniyo genelde katı şeyleri damağıyla ediyo yetiyor sanırım ..doyup doymama olayını aştım 11de yatıp gece sabah 6:30da kalkıyo artık gece uykusu düzene girdi ... O kalkmıyo ben kalkıp emziriyorum uyku saati şaşsa da ben 7buçuk saat uyuyacağı gibi kuruyorum saati emip 10a kadar tekrar uyuyor ...banyo sonrası emerken uyuyor gündüz bazen sallıyorum bazen pışpış yapıyorum .. Çıkarken de tek kat giydirdim iç zıbın uzun yollu penye altına da penye pantalon çorap ve ayakabı üşümedi bile :) akşam bi hırka taktım üstüne oda kadife :) yaşası. Bahar geldi modundayım ;)

Kızlar dün anakucağından vazgeçip arabasının büyük parçasına yatırdım Zeynebi .. Belki de verdiğim en doğru karardı dışarı çıkınca anladım ana kucağı sıkıyormuş ve hareket darlığı yaşatıyormuş dün gezmelere doymadık ne sıkıldı uyuyunca indirdim yatak yaptım oturdu yarı yatak pozisyonunda dinlendi ayaklar rahat kızım 8.5 kilo 70 cm 6 ayı 10 gün geçti daha kullanır diyordum ama bu rahatlığı görünce daha darlatmam kızımı ... Biz daha diş çıkaramadık kabardı ama patlamadı eskisi sıkıntı yaşamıyor delircek kadar biz yemek yerken ekmek kemiriyo gündüz blw ile besleniyo genelde katı şeyleri damağıyla ediyo yetiyor sanırım ..doyup doymama olayını aştım 11de yatıp gece sabah 6:30da kalkıyo artık gece uykusu düzene girdi ... O kalkmıyo ben kalkıp emziriyorum uyku saati şaşsa da ben 7buçuk saat uyuyacağı gibi kuruyorum saati emip 10a kadar tekrar uyuyor ...banyo sonrası emerken uyuyor gündüz bazen sallıyorum bazen pışpış yapıyorum .. Çıkarken de tek kat giydirdim iç zıbın uzun yollu penye altına da penye pantalon çorap ve ayakabı üşümedi bile :) akşam bi hırka taktım üstüne oda kadife :) yaşası. Bahar geldi modundayım :KK66:
Ben de bu aralar düşünüyordum büyüğüne mi geçsem diye. Evde denedim, büyük parça içinde pek bi minik kaldı sanki. Tekrar eskisini taktım ben de. Ama rahat oluyorsa ben de geçeyim.

Ay aynı şeyi ben de soracaktım onun için girmiştim:) bebişler çok yoruyor sanırım annelerini. Ben de durudan sonra evde hasta olmayan kalan tek kişiydim ki bugün nezle oldum burnum bir tıkalı bir açık hiçbir şey yapasım da gelmiyor.
Gecmis olsun canim umarim hafifce atlatirsin

günaydın güzel annelerr :)
çok giremiyorum girdiğimde cevap yazıyım dediklerimi alıntılıyorum yazamadan poyraza koşuyorum :) derken derken az önce yazıyım dedim bir baktım 20 ye yakın alıntı var :)) utandım yazmaya sildim..hepiniz iyisinizdir umarım..biz artık ne anakucağında ne salıncakta ne de oyun halısında durmuyoruz :( sürekli beni yürüt istiyor poposundan göğsünden tutup yürütüyorum nasıl mutlu adım atıyo fıtı fıtı heyecanlanıyo..ama bende ne kol kaldı ne bel :( ne yapıcam bu çocuğu nasıl oyalıycam bilmiyorum..bir de evde tek başımayım eşim pazar dahil 10 a kadar çalışıyor..ah nasıl baş edicem gözüm korktu önerisi olan var mı?

Geçmiş olsun canım benim kızımda da arka arkaya hapşırma var sanırım alerjik haftaya doktora gittiğimde bir soracağım

aynen canim ya neoluyo bu cocuga anlamiyorum. Kendiliginden uyuyan cocuk gogsunden indirmeee diye bas bas bagiriyo.eli kulaginda surekli Ne dişmiş canim çikamadi gitti butun duzenimizi iyi huylarimizi aldi goturdu :KK43:
Canım eli kulağındaysa vardır bir sıkımtısı kulağı ağrıyordur

Çok uykusuz kaldığım günlerde nelerle yatağa girdiğini bi görsen bizim kızın :) astronot tarzı bi tulumu var, arabada gezerek uyutup gelince öylece karyolanın ortasına yatırmışlığım var :KK48: ama normalde rahat şeyler giydirmeye çalışıyorum ben de yatarken. Gezmelere de çıka çıka alışırız artık, Güneşlerimiz akşam gezmelerinden eksik mi kalsın şimdi:KK48:
Benim kız eksik kalıyor annesi sayesinde akşam 8 den sonra hayat duruyor bizim evde :))

Merhaba tekrardan hosgeldin canim. Senin kuzu ilk dogdugunda bagirsakla ilgili sikintilar yasamisti yanlis hatirlamitorsam. Nasil simdi hersey yolunda mi?
Evet doğru hatırlıyorsun. Şu an kaka olarak düzene girdik çok şükür ama günlük evde yaptığımız ufak tedaviler devam ediyor. Cerrahi kontrollerimiz de haftada ikiden ayda bire kadar düştü. Her şeye rağmen o durumunu saymazsak oldukça sağlıklı çok şükür.

sağolasın canım evde kızım dahil herkes hasta olup atlattı bir ben kalmıştım assolist misali son hasta benim:) şaka bir yana halsiz falan olmasam da kötü tutulacağım sanırım. zaten rinit problemim var bir de tıkandı akmıyor düzgün şimdi hayırlısı artık.
gecmis olsun canin evde anne hasta olirsa hersey durur. Birsn once iyileşirsin ins

günaydın güzel annelerr :)
çok giremiyorum girdiğimde cevap yazıyım dediklerimi alıntılıyorum yazamadan poyraza koşuyorum :) derken derken az önce yazıyım dedim bir baktım 20 ye yakın alıntı var :)) utandım yazmaya sildim..hepiniz iyisinizdir umarım..biz artık ne anakucağında ne salıncakta ne de oyun halısında durmuyoruz :KK43: sürekli beni yürüt istiyor poposundan göğsünden tutup yürütüyorum nasıl mutlu adım atıyo fıtı fıtı heyecanlanıyo..ama bende ne kol kaldı ne bel :KK43: ne yapıcam bu çocuğu nasıl oyalıycam bilmiyorum..bir de evde tek başımayım eşim pazar dahil 10 a kadar çalışıyor..ah nasıl baş edicem gözüm korktu önerisi olan var mı?
Merhaba canım bende senin gibi tek basimayim eşim çoğu zaman geç geliyor çaresi yurutecte buldum zararlı olduğunu söyleyenler de var ama zaten çok uzun süre bırakmadikca sorun olacağını düşünmüyorum oyun halısında artık 2 dk bile oyalanmiyor ana kucagini hic sevmedi 2 ay önce kaldırdım dün mama sandalyesini denedim belki oturur diye aman Allahım bir sağa uzanıyor bir sola uzanıyor kisacasi bizim için en iyi çözüm yurutec oldu arkamdan her yere geliyor

Back