2015 Ekim Anneleri

Ben de gezmelere çıkmak istiyorum da işte daha başlamadık. Çok ince düşünüyorum ben ya, azcık geniş olmak lazım. Dünyada kaç milyon bebe geze geze büyüyor ben gözümde büyütüyorum. Alıştırmak lazım.

Arabayla gidiyorsak gidip gelirken uyuyor canım bebek arabasindaysa uykusu gelince biraz mızmizlaniyor sonra uyuyor ev oturmasina gittiysek her zamanki yöntem ayağımda sallıyorum :) Dila da doğduğundan beri hiç kendiliğinden uyumadi emerken uyuyakaldigi 3 u geçmez ben de çok tedirgin oluyordum ama birkac kere çıkınca insan alisiyor canım

Cok faydali bir bilgi, koltukaltina ve kasiklarina kompresleri ben de oyle yapiyordum canim. Ama bant farkli bir teknoloji anladigim kadariyla isiyi emip disari veriyor onu degistirmen gerekmiyor

Ay canim simdi anladim demek istedigini kompresle vucydu islatip bezi hemen kaldiricsgiz islaklik kurutunca tekrarlayacagiz islemi degil mi? Tamamdir bir daha boyle yapacagim ben biraz tutup sonra degistiriyordum bezi. Cok sagol

Canim bana da oluyor ediz azicik mutsuz huysuz olsa bir gun hemen modum dusuyor, kendimi yetersiz fln hissediyorum. Nedenmus huysuzlugu hic de cozemiyorum.ama bir bakiyorum bir gun gulucuklerle uyaniyoruz hemen unutuyorum:) umarim sizin de cabucak gecer

Günaydın kızlar yine bi bilgiyi notlarıma almış bulunmaktayım ateşlendiğinde direk alnına ilik soğuk arası bezi koyuyo bekliyordum şimdi güzel oldu tabi olmasın yavrularımızın ateşi ama olduğunda öyle yapicam teşekkürler akrepikizi
Kızlar dun arkadaşlarım geldi onların da yiğitten 2 ay büyük kızları var.bizimki onları görünce neler yaptığına inanamazsınız ben sok oldum ve biraz da tedirgin oldum normal mi diye. Direk kizin kıyafetinden yakaladı tuttuğu gibi kendine çekip ağzını açması bir oldu. Ve çok kuvvetliydi yani kız garibim korktu. Sonra elinde oyuncak vardı kizin onu almaya çalışıyo falan ama telaşla almaya çalışıyo.

gözünüz aydın canım Fazla büyütme gözünde gezmeye çıkmaya başlayınca alışır bebişin hifaa ya ayağımda yada kucağımda uyuyup kalıyor canım

Hahahahahha ay yirim yaaaa en asi olduğu aylardayız senin kız biraz dişli anlaşılan bizim kızda asaleti ile dövüyor akranlarını ... Sanırsın lady diana ... Aslında genlerinde var çingenelik bana göstermediği asaleti gösteriyo misafirlikte :)) koltuğa oturup bacak bacak üstüne atıp mama bekliyo :) kendini ezdirmenesi atağa geçmesi güzel

:) çanta olayını abartma olur mu ilk gezmeye giderken dolap boşalmıştı benim ) 24tane bez koymuşum düşün :)) 1hafta gider o bez :))alışırsın havalarda ısındı bebişlerde iyileşti ohhh

Canım sorun bizim ki erkek )))

Diş sıkıntısı olabilir büyüme atağı olabilir havalar güzel gidiyor temiz hava iyi gelebilir canım

Canım bende çok ince düşünüyorum gündüz gidiyoruz gittiğimiz evlerde kısa da olsa uyuyor ama akşam hiç gitmedik akşam uykuya dalması yarım saati bulabiliyor bir de erken uyuyor akşam gittiğim yerde uyursa montunu giydirip eve getirmeyi gözümde çok büyütüyorum bir de eve gelince üzerini değiştirmek lazım öyle bir huyum da var dış kıyafetiyle tulum dahi olsa yatağa giremez uyku açıldı gitti :))

Kızlaar nerelerdesiniz yahuu
Ay aynı şeyi ben de soracaktım onun için girmiştim:) bebişler çok yoruyor sanırım annelerini. Ben de durudan sonra evde hasta olmayan kalan tek kişiydim ki bugün nezle oldum burnum bir tıkalı bir açık hiçbir şey yapasım da gelmiyor.

Çok geçmiş olsun canım benim de neredeyse 2 haftadir tıkalı önce kaşıntıyla başladı alerji mi ne anlamadım havalar da guzellesiyor bebisini alan dışarı çıkıyor herhalde

Geçmiş olsun canım bnde aynıyım devamlı bnde burun tıkanıklığı inşallah hastalığa dönüşmeden atlatırsın

Ay hifa devamlı ilgi istemeye başladı piskolojim bozuldu devamlı göğsümde durmak istiyor anlamadım napcam bilmiyorum
aynen canim ya neoluyo bu cocuga anlamiyorum. Kendiliginden uyuyan cocuk gogsunden indirmeee diye bas bas bagiriyo.eli kulaginda surekli Ne dişmiş canim çikamadi gitti butun duzenimizi iyi huylarimizi aldi goturdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…