2015 Ekim Anneleri

Kızlar ya ferro sanol b demir ilacı kullanan var mı? Sabah ve akşam 1 ml dedi dr da 1 ml nasıl vereceğim ne kadar yapıyor bilmiyorum bir de tarhana hazır mı alacağız bizimkiler yapmıyorlar sevmediklerinden o yüzden evde yok dışarıdan almalı mıyım

Anladım canım saol bnde deneyim bari =)

Benim kız da geçen haftayı öyle geçirdik canım iki gündür normale döndü gibi ve galiba gaz canım. Kızımın gazını çıkarana kadar ağlıyordu gazını çıkarınca susuyordu düzelir inş.

Geçmiş olsun canim ilk defa duyuyorum neden yapışmış acaba?

Bende kafasını kapıya çarptım dün hemde kucağımda uyuyordu.
Canım bende 2 defa çarptım hamileyken karnımı hesaplayamadan tezgaha çarpmam gibi :), kucağımda uyuyordu götürürken kapıyı elimle itmek isterken bebişin kafası çarptı ama tepki bile vermedi

Kendi kızıyla karşılaştırıp obez dedi çünkü kendi kızı 14 aylık 10 kilo sonra da şaka yaptım diye toparlamaya çalıştı
Sen bakma arkadaşına gayet iyi kilosu, sen de ona ay canım sen besleyememişsin bu kızı cık cık! deseydin

Saol canım bn meyve filesini silikon sanıyorum ama öle değilmiş galiba bez gibi bişeymiş bi sorun olur mu ki sen ne marka aldın nasıl bişey
Canım galiba silikon uçluları da var

Bizde kusma falan olmuyor da ben meyve suyu ile karıştırılabildiğini biliyordum ama mamayla karıştırılmaz sanıyordum.

Geçmiş olsun canım inşallah cerrahi müdahale gerekmez. Enjektör alma imkanın yoksa 1 çay kaşığını 1 cc kabul ediyorduk canım, tarhana konusunda fikrim yok

Aa saol canım hangi markanın bu acaba hangisi iyi olur ki :))
Öle ufak tefek kazalar hepimizin başına geliyo cnm bnm kızım aşırı canı tatlı çok aşırı tepki veriyo :)):)):)):)):))

Canım tarhana yı da bizim burda atarlar satıyor bulunduğun yerde bi aktara baksan içirmek istiyosan yada netten tarifine bakıp yapsan..
Bn bugün hifa ya bi çorba yaptım çok sevdi bulgur pirinç kırmızı yeşil mercimek az un patates havuç çok az zeytinyağı koydum kemik suyuyla sevdi tadını blendırdan geçiriyorum sevdi kuzum da ama çok vermedim 3 tatlı kaşığı çorba 1 tatlı kaşığı yoğurt yedi çok şükür

Kızma canım kendine sonuçta kimsenin aklına gelmez yani orayı açıp bakmak. Olup olmaması da yapısal zaten. Zaten açılıyor diyosun bence en fazla merhemle düzelir. Kizini da üzmez sin annesi. Daha çok küçük sen bakarken bile ne olduğunu anlamıyo. Benim kiz 3 yaşındaydı ben fark ettiğimde hiç bir doktorunuzun aklınada gelmedi bakmak. Sizin doktor gerçekten çok ilgiliymis.
Ben kizim muayene sırasında bişey anlamasın diye kırk takla atmistim. Senin bebek daha endiselenek bişey yok yani

Canim tarhana yoksa başka bişey verirsin . Bende de yok artık onun yerini ne tutabilecekse onu veririz

Bu arada kızlar biz 5 aylik kontrolde kilomuz 7400 ve 68 santimiz. Bu ay sadece 300 gram almış buna rağmen doktorumuz ek gıdayi yada türevi bişey önermedi. Ben biraz üsteleyince bu ay az almış falan. Tamam o zaman haftaya bi daha tartalim eğer 100 gr dan az almışsa o zaman geçeriz ek gidaya dedi. Simdilik anne sütüne devam dedi.

Canım bizim kendi dr umuz da bakmıyordu o kadar bu memlekette geldiğim bir dr beğendim baya ama buna devam edemeyeceğiz doğal olarak. Ya inşallah sıkıntı yaşamaz dr a gittiğimizde falan hiç ağlamıyor gülücükler saçıyor etrafı izliyor olumsuz koşullanmaz inş farkında olmaya başladı ortamların.

Bizde 5 aylık kontrolde 66.5 cm 8 kilo geldik :) ama çorba ya başladık ve yoğurt ve meyve suyu tabii kabızlık sorunu var hemde lifli çorba vs İçmesine rağmen

Canım o kan ilacını dr verme çocuk sebze çorbasına geçerse sıkıntı olmaz geçmezse kan değerlerine bakarız zaten kansizlik varsa o kadar takviye ise yaramaz şimdi verip çocuğun sindirim sistemi sorunu yaratma dedi

Canım iyi yapmışsın ama mercimek gaz yapmasin birde blendirdan geçirme sonra yemez kendin Çatalla ez biraz alışsin benim Dr öyle onerdi

Canım iyi yapmışsın ama mercimek gaz yapmasin birde blendirdan geçirme sonra yemez kendin Çatalla ez biraz alışsin benim Dr öyle onerdi
Anladım canım hifaa hasta bu hafta ne versem genzine kaçıyor o yüzden blendırdan geçiriyorum iyileşsin dediğini deneyim bide

Bizde 5 aylık kontrolde 66.5 cm 8 kilo geldik :) ama çorba ya başladık ve yoğurt ve meyve suyu tabii kabızlık sorunu var hemde lifli çorba vs İçmesine rağmen
Canım bn hifa kabız oluyor bazen 1 hafta yapamıyo du kakasını bi iki defa böle tekrarladığında pirinç tanesi kadar kalıp sabun koydum bi daha kabız olmadı sonuçta kabızlık fitili de gliserinli kalıp sabun da

Kızlar slm herkese,
İşe başladım ya vakit bulamıyorum. Evde olduğum her an Güneş ile ilgilenmek istiyorum. Elime telefonu alamıyorum bile.
14ünde 5.ay kontrolümüz vardı. 64.5cm ve 6.750 gr olmuş Güneş. Sizlerinkilere göre küçük ama bizim için çok iyi bir kilo bu. Bu ay kilo almadı sanmıştım yaklaşık 700 gr almış çok şükür. Boya gidince fark etmemişim.
Ek gıdaya başlayın dedi dr. Sebzelerden başlayın dedi. Ama ben az daha bekleyeceğim. Sanırım benim gibi hiçbir ek gıda vermeyen kimse kalmadı burda. Herkes gece maması da olsa veriyor. Ben de özeniyorum sizleri okudukça:)
Vaginal yapışıklıktan bahsedilmiş. Oldukça sık görülüyor bazen tekrar ediyor. Kafaya takmayın her zaman çözümü var tabi ki. Akılları ermiyorken erkenden fark edip düzeltmek en iyisi.
Muhabbetinizi özlemişim:) okudum her şeyi:)
Aa bu arada Güneşin kafasını anaucağına çarptım, kızardı azcık. Sonra o oyuncağına kafa atıp burnunu şişirdi. En son tırnaklarını kesmeyi unuttum suratımı boydan boya çizmiş. Sanki sokak kavgasından geliyorum, öyle bir iz yani:) oluyor böyle şeyler, üzülmeyin annişler :)

Kızlar ilk ek gıda olarak ne verdiniz? Kızım 5aylık kontrolünde 8.400gr çıktı ve boyuda 66.5cm Bir buçuk ayda sadece 450gram almış, normalde ayda 1kg alıyordu. Doktorumuz az kilo almış sütün yetmiyor demekki, ek gıdaya başlaman lazım dedi. Ve meyvelerden başlamamı önerdi. Elmayla başlayabilirsin dedi. Elmayı buharlı pişirme ve blender olan aletde yapmamı söyledi. Siz nasıl hazırlıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…