- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Çok geçmiş olsun canımBende kafasını kapıya çarptım dün hemde kucağımda uyuyordu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun canımBende kafasını kapıya çarptım dün hemde kucağımda uyuyordu.
Size de gecmis olsun canim
Tesekkur ederim Allah'im yavrularımızı korusun.Çok geçmiş olsun canım
Vajinal yapışıklığı duymuştum canım hatta ilk dr mua gittiğimizde bakmıştı birşey yoktu her gittiğimizde de bakar vajinasına inşallah basit bir işlemdir çabucak geçer üzme kendini dermansız dert olmasın iyiki de dr farketti boyuna kilosuna da maşallahKızlar biz geldik dr dan muayenemizi çok güzel yaptı dr sorularımızı falan bıkmadan cevapladı. Burada yaşıyor olsak kesin devamında ona giderdik. Öncelikle boy kilodan bahsedeyim 66 cm ve 7800 olmuşuz baş çevresi 41.5 cm. Ayak tırnakları yukarı bakıyor kızımın ve batıyor sürekli baktı ve gördüğüm en kötü tırnak dedi Dr bu nasıl kesilir ki falan dedi onun için ilaç yazdı. Demir ilacı verdi bugün onu alacağım. Katı gıdaya geçebileceğimizi söyledi önümüzdeki günlerde yoğurt çorba meyvelerle başlayacakmışız. Yalnız kızlar vajinası yapışmış kızımın dr farketti biraz fazla görünüyor o yüzden çocuk cerrahına yönlendireyim dedi Bir de ona gideceğiz idrar yolu enfeksiyonu yapabiliyormuş bu durum. Kız anneleri aman dikkat edin ben ne ara oldu farkedemedim deliğini arada artırmak gerekiyormuş şimdi cerrahi müdahale olacak yazık kızım ilk doğduğu ayda da göbeğinde kalıntı olduğu için çocuk cerrahında yaktırmıştık bu iki olacak offf
Tesekkur ederiz teyzesi sana oyle geliyodur caniM hifaa da iyidir :)Maşallah baturalp e :)) hifa bu ay zayıfladı galiba
Gecmis olsun canim insallah hemencik gecer bu durum kilosuna boyuna da masallahKızlar biz geldik dr dan muayenemizi çok güzel yaptı dr sorularımızı falan bıkmadan cevapladı. Burada yaşıyor olsak kesin devamında ona giderdik. Öncelikle boy kilodan bahsedeyim 66 cm ve 7800 olmuşuz baş çevresi 41.5 cm. Ayak tırnakları yukarı bakıyor kızımın ve batıyor sürekli baktı ve gördüğüm en kötü tırnak dedi Dr bu nasıl kesilir ki falan dedi onun için ilaç yazdı. Demir ilacı verdi bugün onu alacağım. Katı gıdaya geçebileceğimizi söyledi önümüzdeki günlerde yoğurt çorba meyvelerle başlayacakmışız. Yalnız kızlar vajinası yapışmış kızımın dr farketti biraz fazla görünüyor o yüzden çocuk cerrahına yönlendireyim dedi Bir de ona gideceğiz idrar yolu enfeksiyonu yapabiliyormuş bu durum. Kız anneleri aman dikkat edin ben ne ara oldu farkedemedim deliğini arada artırmak gerekiyormuş şimdi cerrahi müdahale olacak yazık kızım ilk doğduğu ayda da göbeğinde kalıntı olduğu için çocuk cerrahında yaktırmıştık bu iki olacak offf
İnşallah geçer canım ya.teşekkür ederiz. Bizim baş çevremiz doğumdan önce de küçüktü hala öyle gidiyor sanırım:) sizin de boyunuz kilonuz iyi gayet maşallah baturalp e:) ekimin kaçında doğmuştuGecmis olsun canim insallah hemencik gecer bu durum kilosuna boyuna da masallah
Allahım başka dert vermesin canım inşallah maaşallah durumuza yerim bn onu kız çocuklarda oluyormuş genellikle bnde duyduğumda çok şaşırmıştım her bez açmada kontrol eder açarım inşallah tekrarlamaz cerrahi müdahaleden sonraKızlar biz geldik dr dan muayenemizi çok güzel yaptı dr sorularımızı falan bıkmadan cevapladı. Burada yaşıyor olsak kesin devamında ona giderdik. Öncelikle boy kilodan bahsedeyim 66 cm ve 7800 olmuşuz baş çevresi 41.5 cm. Ayak tırnakları yukarı bakıyor kızımın ve batıyor sürekli baktı ve gördüğüm en kötü tırnak dedi Dr bu nasıl kesilir ki falan dedi onun için ilaç yazdı. Demir ilacı verdi bugün onu alacağım. Katı gıdaya geçebileceğimizi söyledi önümüzdeki günlerde yoğurt çorba meyvelerle başlayacakmışız. Yalnız kızlar vajinası yapışmış kızımın dr farketti biraz fazla görünüyor o yüzden çocuk cerrahına yönlendireyim dedi Bir de ona gideceğiz idrar yolu enfeksiyonu yapabiliyormuş bu durum. Kız anneleri aman dikkat edin ben ne ara oldu farkedemedim deliğini arada artırmak gerekiyormuş şimdi cerrahi müdahale olacak yazık kızım ilk doğduğu ayda da göbeğinde kalıntı olduğu için çocuk cerrahında yaktırmıştık bu iki olacak offf
İnşallah canım ben hiç duymamıştım duysam dikkat ederdim yaaAllahım başka dert vermesin canım inşallah maaşallah durumuza yerim bn onu kız çocuklarda oluyormuş genellikle bnde duyduğumda çok şaşırmıştım her bez açmada kontrol eder açarım inşallah tekrarlamaz cerrahi müdahaleden sonra
Haklısın canım bişey olmaz inşallah zaten bilmeyen birisi için zormuş anlamasıİnşallah canım ben hiç duymamıştım duysam dikkat ederdim yaa
gecmis olsun cNim inş sikintisiz atlatirsiniz. Gercekten ikk cocuk zor bence deneyimsiz olmak insani strese sokuyor.Bende simdi ek gidaya baslayacam acaba ne yapsam ne etsem diyr dusunuyorum. Surekli sizlerin ek gida deneyimlerini takip ediyorumKızlar biz geldik dr dan muayenemizi çok güzel yaptı dr sorularımızı falan bıkmadan cevapladı. Burada yaşıyor olsak kesin devamında ona giderdik. Öncelikle boy kilodan bahsedeyim 66 cm ve 7800 olmuşuz baş çevresi 41.5 cm. Ayak tırnakları yukarı bakıyor kızımın ve batıyor sürekli baktı ve gördüğüm en kötü tırnak dedi Dr bu nasıl kesilir ki falan dedi onun için ilaç yazdı. Demir ilacı verdi bugün onu alacağım. Katı gıdaya geçebileceğimizi söyledi önümüzdeki günlerde yoğurt çorba meyvelerle başlayacakmışız. Yalnız kızlar vajinası yapışmış kızımın dr farketti biraz fazla görünüyor o yüzden çocuk cerrahına yönlendireyim dedi Bir de ona gideceğiz idrar yolu enfeksiyonu yapabiliyormuş bu durum. Kız anneleri aman dikkat edin ben ne ara oldu farkedemedim deliğini arada artırmak gerekiyormuş şimdi cerrahi müdahale olacak yazık kızım ilk doğduğu ayda da göbeğinde kalıntı olduğu için çocuk cerrahında yaktırmıştık bu iki olacak offf
Çok haklısın canım insan deneyimsiz oluyor bende fazlaca okumaya özen gösteriyorum bir kelime öğrensem kardır diyeÖyle canım Allahım başka sağlık sorunları yaşatmasın da ne yapalım. Bizim kendi dr umuz o kadar detaylı bakmıyordu bundan sonra söyleriz artık yeni bir şey olduğunu düşünüyorum yakın zamanda olduğunu düşünüyorum açıktı çünkü ama farketmemişim işte. İnsan ilk çocuk olunca deneyimsiz oluyor işte
Çocuk dr una gitmiyor musunuz canım bilgilendirebilirdi aslında. Biz bugün gittiğimizde ana öğünler anne sütü olmak koşuluyla günde iki öğün önerdi. Öğünün birinde yoğurt birinde de meyve ya da dönüşümlü olarak sebze çorbası canım. Kahvaltı 7. Ayda dedi. Meyveler konusunda da mevsim meyvesi olmayanlardan organik kaşık mamalarından alabilirsin dedi. Hipp milupa olabilirmiş. Yoğurdun tadını beğenmezse pekmez damlatabilirsin dedi Bir de.gecmis olsun cNim inş sikintisiz atlatirsiniz. Gercekten ikk cocuk zor bence deneyimsiz olmak insani strese sokuyor.Bende simdi ek gidaya baslayacam acaba ne yapsam ne etsem diyr dusunuyorum. Surekli sizlerin ek gida deneyimlerini takip ediyorum
Canim oncelikle masallah boyuna kilosuna duru nun. Simdiden gecmis olsun, umarim en kolay sekilde atlatirsiniz, caresiz dert vermesin allah.Kızlar biz geldik dr dan muayenemizi çok güzel yaptı dr sorularımızı falan bıkmadan cevapladı. Burada yaşıyor olsak kesin devamında ona giderdik. Öncelikle boy kilodan bahsedeyim 66 cm ve 7800 olmuşuz baş çevresi 41.5 cm. Ayak tırnakları yukarı bakıyor kızımın ve batıyor sürekli baktı ve gördüğüm en kötü tırnak dedi Dr bu nasıl kesilir ki falan dedi onun için ilaç yazdı. Demir ilacı verdi bugün onu alacağım. Katı gıdaya geçebileceğimizi söyledi önümüzdeki günlerde yoğurt çorba meyvelerle başlayacakmışız. Yalnız kızlar vajinası yapışmış kızımın dr farketti biraz fazla görünüyor o yüzden çocuk cerrahına yönlendireyim dedi Bir de ona gideceğiz idrar yolu enfeksiyonu yapabiliyormuş bu durum. Kız anneleri aman dikkat edin ben ne ara oldu farkedemedim deliğini arada artırmak gerekiyormuş şimdi cerrahi müdahale olacak yazık kızım ilk doğduğu ayda da göbeğinde kalıntı olduğu için çocuk cerrahında yaktırmıştık bu iki olacak offf
13 ekim canim hifaa ile gundaslar :)İnşallah geçer canım ya.teşekkür ederiz. Bizim baş çevremiz doğumdan önce de küçüktü hala öyle gidiyor sanırım:) sizin de boyunuz kilonuz iyi gayet maşallah baturalp e:) ekimin kaçında doğmuştu
dedigin gibi canin farkli cevre cok iyi oluyo sosyallesiyo bebek. Ohhh fransa sonrasi istanbul guzel olur vallaAnliyorum canim. Bir denge kurmak lazim artik cok kucuk degiller arada duzenlerinin bozuldugu bir gunden birsey olmaz bence, hatta uzun vadede baska kisullarda uyumaya fln alistiklari, yeni yuzler yeni cevreler gordukleri icin faydali olur. Ama tabi cocugu mutsuz edecek siklikta olmasa da iyi olur. Ben de nisanda 15 gun agabeyime istanbul a gidecegim bakalim alisabilecek mi ediz. En son 3 aylikken fransaya gitmistik, hic problem olmamisti o zaman. Kasik mama tahilli ek gida diye geciyor canim, milupanin 7 tahillisi var, bir de 8 tahilli ballisi. Bir de hipp in var.
Ben de olmadı canım benim kasıklarım adet öncesi zaten ağrımazdı ondandır belki üşütmede olabilirYa kizlar 3-4 gundur acayip kasiklarim agriyor. Adet mi olacagim acaba? Sizde de boyle agri olmus muydu ilk adetten once