• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Ya kizlar 3-4 gundur acayip kasiklarim agriyor. Adet mi olacagim acaba? Sizde de boyle agri olmus muydu ilk adetten once
İlk adetten önce olmadı cnm bnm ağrım 40mızdan beri düzenli adet görüyorum ama son adetimde sancı oldu sadece

Kızlar hifaa öle bi gezmeye alıştı ki çocuk 1 haftadır evde olunca sıkıldı galiba oyunlardan yada bişey yapıyorsak yaptıklarınızdan hemen sıkılıyor 1 haftadır dışarı bakıyo pencereden çıkmak ister gibi burda da hava soğuk bide tam iyleşmedi mızmız oldu iice :KK51::KK56:

Senin
Ya kizlar 3-4 gundur acayip kasiklarim agriyor. Adet mi olacagim acaba? Sizde de boyle agri olmus muydu ilk adetten once
Senin normalde nasıldır bilmiyorum da belki ondandır canım benim de ağrı olmuştu hamilelik öncesinde bolca ağrım olurdu zaten.

Kızlar hifaa öle bi gezmeye alıştı ki çocuk 1 haftadır evde olunca sıkıldı galiba oyunlardan yada bişey yapıyorsak yaptıklarınızdan hemen sıkılıyor 1 haftadır dışarı bakıyo pencereden çıkmak ister gibi burda da hava soğuk bide tam iyleşmedi mızmız oldu iice :KK51::KK56:
Belki dışarıyı izlemeyi seviyordur canım hareketli falan ya benim kız da son günlerde bakmak istiyor bakınca gülüyor mutlu oluyor.

Canim oncelikle masallah boyuna kilosuna duru nun. Simdiden gecmis olsun, umarim en kolay sekilde atlatirsiniz, caresiz dert vermesin allah.
Teşekkür ederim canım boy da kilo da biraz ortalamanın üzerinde seyrediyor sanırım. İnşallah sorunumuzu da çabucak atlatırız

Teşekkür ederim canım boy da kilo da biraz ortalamanın üzerinde seyrediyor sanırım. İnşallah sorunumuzu da çabucak atlatırız
Boy kilo demişken benim kızım 5.ay kontrolde 7.200kg ve 66cm idi bir arkadaşım kızımı obez yaptığımı söyledi açıkcası üzüldüm persentilimiz normal dr iyi dedi boyumuza sadece biraz uzun dedi o kadar benim kızımın kilosu çok mu

Benim kızımda öyle tatlım bir de benim evim cadde üzeri arabalara bakmayı çok seviyor

Boy kilo demişken benim kızım 5.ay kontrolde 7.200kg ve 66cm idi bir arkadaşım kızımı obez yaptığımı söyledi açıkcası üzüldüm persentilimiz normal dr iyi dedi boyumuza sadece biraz uzun dedi o kadar benim kızımın kilosu çok mu
Canım kusura bakma ama arkadaşın saçmalamış bence gayet normal sınırlar içinde sen bakma ona

Canım kusura bakma ama arkadaşın saçmalamış bence gayet normal sınırlar içinde sen bakma ona
Kendi kızıyla karşılaştırıp obez dedi çünkü kendi kızı 14 aylık 10 kilo sonra da şaka yaptım diye toparlamaya çalıştı

Kendi kızıyla karşılaştırıp obez dedi çünkü kendi kızı 14 aylık 10 kilo sonra da şaka yaptım diye toparlamaya çalıştı
Canım çocuklar 8 aylık olduktan sonra zayıflıyolar hareketlendikleri için bnce de saçmalamış arkadaşın boşver sen takma tıka kulaklarını

Merhaba kızlar maşallah bebislerimize buyuyorlar günden güne.bu ay ki fotolarimizda geliyor maşallah pasa lara prenses lere.elaya ek gıdala veriyorum uzun zamandir tattiriyorduk Zaten.sebze çorbası yapıyorum bir patates ve havucu başlayıp blendr la ezip pure şeklinde veriyorum bunu çok seviyor .bir gün muz puresi bir gün elma.şimdilik iki meyve veriyorum.armut henüz almadım daha.onu da vericem.yoğurt birkaç gündür veremiyorum bitmişti.yalnız ben mayalanmis koyun yoğurdu alıyorum kızlar onu direk versem olur Dimi kendim yapamıyorum süt bulamiyorum.birde siz hergün taze mi veriyorsunuz kaldıkça probiyotik li gi artar deniliyor..

Son düzenleme:
Çok uzun oldu yazım yeniden başlayayım:KK70: uyku konusuna gelince bizimde çok değişti gece bir kere kalkan bebeğim artık sabaha kadar kac kere kalkıyor sayamiyorum sırt üstü yatmıyor hep yana çeviriyorum oyle dalıyor biraz.yoksa hep çırpınıyor ihhliyor kıpırdanıyor sizce gazmi? Kızlar birde sebze yapanlar nasıl yapıyorsunuz tarif yazarsanız memnun olurum çok iyi fikir oluyor.

Merhaba kızlar maşallah bebislerimize buyuyorlar günden güne.bu ay ki fotolarimizda geliyor maşallah pasa lara prenses lere.elaya ek gıdala veriyorum uzun zamandir tattiriyorduk Zaten.sebze çorbası yapıyorum bir patates ve havuzu başlayıp blendr la ezip pire şeklinde veriyorum bunu çok seviyor .bir gün muz puresi bir gün elma.şimdilik iki meyve veriyorum.armut henüz almadım daha.onu da vericem.yoğurt birkaç gündür veremiyorum bitmişti.yalnız ben mayalais koyun yoğurdu alıyorum kızlar onu direk versem olur Dimi kendim yapamıyorum süt bulamiyorum.birde siz hergün taze mi veriyorsunuz kaldıkça probiyotik li gi artar deniliyor..
Maşallah ela ya da kuzum bn ayda bi köyden süt alıp küçük kavanozlara ayrı ayrı mayalayıp onu yediriyorum hifaa seviyor meyveyi de püre yapmadım hiç soyup eline veriyorum emiyor meyve filesi alacaktım almadım püreyi nasıl yapıyosunuz siz

Maşallah ela ya da kuzum bn ayda bi köyden süt alıp küçük kavanozlara ayrı ayrı mayalayıp onu yediriyorum hifaa seviyor meyveyi de püre yapmadım hiç soyup eline veriyorum emiyor meyve filesi alacaktım almadım püreyi nasıl yapıyosunuz siz
Maşallah hifama.bol bol yesin iyilessin kuzum.canim rendeliyorum cam rendede.biraz sulu biraz pureli oyle veriyorum.meyve filesi var artık onu da deneyeyim

Maşallah hifama.bol bol yesin iyilessin kuzum.canim rendeliyorum cam rendede.biraz sulu biraz pureli oyle veriyorum.meyve filesi var artık onu da deneyeyim
Saol canım bn meyve filesini silikon sanıyorum ama öle değilmiş galiba bez gibi bişeymiş bi sorun olur mu ki sen ne marka aldın nasıl bişey

Cnm ben bebedorun aldım evet filesi bez gibi tutacak yerleri plastik.bence çok güzel birşey ama ben birkac ay önce eline vereyim dedim denemek için ağzına goturmuyordu.artık vakti geldi herşeyi ağzına sokuyor zaten hem dişini kaşisin hem vitamin alsın:)

Çok uzun oldu yazım yeniden başlayayım:KK70: uyku konusuna gelince bizimde çok değişti gece bir kere kalkan bebeğim artık sabaha kadar kac kere kalkıyor sayamiyorum sırt üstü yatmıyor hep yana çeviriyorum oyle dalıyor biraz.yoksa hep çırpınıyor ihhliyor kıpırdanıyor sizce gazmi? Kızlar birde sebze yapanlar nasıl yapıyorsunuz tarif yazarsanız memnun olurum çok iyi fikir oluyor.
Canım ben henüz başlamadım ama doktorumuz açıklama verdi patates havuç ve pirinçle 2-3 tatlı kaşığı ile başlanacak bu karışımda 5 gün kalıp miktarı bu beş gün içinde her gün bir önceki günün iki katına çıkacak sonra ikişer gün arayla yeşil kabak maydanoz kereviz brokoli(veya karnıbahar) eklenecek. 1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı eklenecek. Tel süzgeçten geçecek. Blendar istemiyor bizim dr. Tüm karışımı tamamlamak 20 günü bulur dedi. Herhangi biri alerji yaparsa devre dışı kalacak. Her dr farklı yaklaşabilir bizimki bu şekilde canım

Kızlar biz geldik dr dan muayenemizi çok güzel yaptı dr sorularımızı falan bıkmadan cevapladı. Burada yaşıyor olsak kesin devamında ona giderdik. Öncelikle boy kilodan bahsedeyim 66 cm ve 7800 olmuşuz baş çevresi 41.5 cm. Ayak tırnakları yukarı bakıyor kızımın ve batıyor sürekli baktı ve gördüğüm en kötü tırnak dedi Dr bu nasıl kesilir ki falan dedi onun için ilaç yazdı. Demir ilacı verdi bugün onu alacağım. Katı gıdaya geçebileceğimizi söyledi önümüzdeki günlerde yoğurt çorba meyvelerle başlayacakmışız. Yalnız kızlar vajinası yapışmış kızımın dr farketti biraz fazla görünüyor o yüzden çocuk cerrahına yönlendireyim dedi Bir de ona gideceğiz:KK43: idrar yolu enfeksiyonu yapabiliyormuş bu durum. Kız anneleri aman dikkat edin ben ne ara oldu farkedemedim deliğini arada artırmak gerekiyormuş şimdi cerrahi müdahale olacak:KK43: yazık kızım ilk doğduğu ayda da göbeğinde kalıntı olduğu için çocuk cerrahında yaktırmıştık bu iki olacak offf
Canim öncelikle maşallah kuzuna. Vajinal yapısikliga gelince hiç endiselenme. Benim büyük kizda da vardı. Hatta ben çok geç farkettim. Farkettigimin ertesi günü doktora götürdük. Östrojen merhemi vermişti benim içim rahat etmedi başka bir doktora gösterdim. O ise merheme gerek yok çok fazla değil zamanla açılabilir dedi. Nitekim biraz açılmada oldu.
Bide canım bazan yapışıklik artabiliyo

Canim öncelikle maşallah kuzuna. Vajinal yapısikliga gelince hiç endiselenme. Benim büyük kizda da vardı. Hatta ben çok geç farkettim. Farkettigimin ertesi günü doktora götürdük. Östrojen merhemi vermişti benim içim rahat etmedi başka bir doktora gösterdim. O ise merheme gerek yok çok fazla değil zamanla açılabilir dedi. Nitekim biraz açılmada oldu.
Bide canım bazan yapışıklik artabiliyo
Ben de kendime kızıyorum durup durup nasıl farketmedim diye. Olacağı varmış sanırım. Şimdi kendim temizlerken açtırıyorum biraz açıldı gibi de tabi randevu aldım cuma sabahtan gideceğiz. Çocuk dr u merhemle açılmayabilir dedi de öyle endişelendim. Bakalım diğer dr ne diyecek ne yapacak. Kızımı üzmekten korkuyorum:(

Canım ben henüz başlamadım ama doktorumuz açıklama verdi patates havuç ve pirinçle 2-3 tatlı kaşığı ile başlanacak bu karışımda 5 gün kalıp miktarı bu beş gün içinde her gün bir önceki günün iki katına çıkacak sonra ikişer gün arayla yeşil kabak maydanoz kereviz brokoli(veya karnıbahar) eklenecek. 1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı eklenecek. Tel süzgeçten geçecek. Blendar istemiyor bizim dr. Tüm karışımı tamamlamak 20 günü bulur dedi. Herhangi biri alerji yaparsa devre dışı kalacak. Her dr farklı yaklaşabilir bizimki bu şekilde canım
Her doktorun tarzı farklı galiba ya benimki tarhana da önerdi mercimek falan. Zeytinyağı da bolca gönül rahatlığıyla kullanabilirsin sindirimine de yardımcı olur dedi.

Back