2015 Ekim Anneleri

Selam kizlar uzaya tahilli gece mamasi denedim ama sevmedi icine elma koydum yine yemedi gayette guzeldi tadi hipp yulafli almistim acaba farkli bi markaninkini severmi
Canim sevmediyse israr etme bence. Birkac gun sonra tekrar dene bakalim. Kasik sevmediyse biberon deneyebilirsin bir de

Masallah ece ye. Ne guzel meyve yemesi. Yogurt probiyotik canim iki kasik alsa kar. Hem belki daha sever

Masallah Canim ediz e. ece de oyle yer ins.ece once agzini aciyor biraz yedikten sonra acmiyor zorluyor beni.tabi aralarda emiyor.[/QUOTE]
Cok zorlama canim aldigi kadar ara ara denersin. Yer annesi yer zamanla

Ay ne guzel geziyorsunuz. Masallah size
gezmek guzelde işte cinarin duzeni bozulacak diye korkuyorum yaa ben 9 ay boyunca gezdim hemde sehirlerarasi yani. Herkes bu cocuk dogdugunda evde durmayacak dedi ama ogluşum sevmiyor sanirim cunku gittigimiz zmn uyku saati oluyor ozmn da beni niye getirdin der gibi bsgirmaya basliyor bu arada canim kaşik mama dediginiz sey ne tahilli gece msmasi diye mi satiliyor eczaneden mi aldiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…