Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım Allah korusun yavrularımızı...cnm benim geçmiş olsun
meleklerimiz allah a emanet
Sie de geçmiş olsun canım Allahım beterinden esirgesinc.tesi günüde ömer imin kaşı yarıldı asansöre çarptı görünce zaten bayılıyodum
amin tşk ederim ben sakarım ömer benden sakar inşallah mert de sakar olmazAllah razı olsun canım Allah korusun yavrularımızı...
Sie de geçmiş olsun canım Allahım beterinden esirgesin
Çocuk bu bişey olmaz canım düşe kalka büyücek bnm başıma neler geldi bi bilsen aklın hayalin dururamin tşk ederim ben sakarım ömer benden sakar inşallah mert de sakar olmaz
Sevindim cnm senin adına. İnşallah hayırlı bir zamanda Allah nasip eder. Şimdi sıra bende, yarın adet günüm inşallah adetim gelir. Bende çok istiyorum 2yaşına kadar emzirmeyi, kızımla doya doya zaman geçirmeyi.Eğer hamileysem tabi ki bende isyan etmem, ama korkuyorum sonrası için. Kızıma yeterince zaman ayıramamaktan, kendim yorgunluktan biterim heralde, bir çocukla zar zor yetiştiriyorum, 2 çocukla ne olur düşünemiyorum bile. İnşallah en uygun ve en hayırlı zamanda gelir 2. bebişlerimizz :):)mlkhds cnm ay ne bu durumlara rağmen hamile değilmişim korkma.cnm ya daha çok küçükler gece gözleri kapalı bir şekilde ağzını kocaman ayirisini görünce içim gidiyor emziremezsem diye.çünkü benim belirtilerin o kadar çok tu ki anlatamam.Annemler burdayken halsizlikten yataktan kalmadım doktora gittim vitamin değerlerine baktirdim o kadar yani.ayrıca adet beş gün gelmedi o kaygan akıntı birde en son beni çok korkutan diğer belirttim de kız içtiği şutu kustu içtiğini kustu eyvah dedim kabul etmiyo.hamileyken almazmis bebisler.ama Noldu sonuç çıktı eve geldim kızım kusmadi:) benim psklj ona da yansımış:))) belki bana bu bir sinav di ama hiçbir şekilde isyan etmem dedim.hayırlısı dedim ama tercihim henüz hamile olmamaktan yana diye dua ettim.:)çok sukur
Bende kafasını kapıya çarptım dün hemde kucağımda uyuyordu.c.tesi günüde ömer imin kaşı yarıldı asansöre çarptı görünce zaten bayılıyodum
gecmis olsun canim allah esirgesin yavrularimizic.tesi günüde ömer imin kaşı yarıldı asansöre çarptı görünce zaten bayılıyodum
milupanin sutlu piriclisinden al yarisini tahillidan koy yarisini sutlu pirincliden bayila bayila yer o zaman biz oyle yapiyoruz...Selam kizlar uzaya tahilli gece mamasi denedim ama sevmedi icine elma koydum yine yemedi gayette guzeldi tadi hipp yulafli almistim acaba farkli bi markaninkini severmi
Kolay gelsin canım haberdar etGünaydınlar kızlar:) bugün biraz erkenciyiz hem hastanede babaannemi ziyaret edip hem de kızımı çocuk dr una götüreceğim o yüzden gün erken başladı bizim için. Bakalım kızım ne kadar büyümüş göreceğiz. Aklıma takılan bir çok soru var unutmazsam onları da soracağım. Öpüyorum hepinizi güzel bir gün olsun inşallah dönüşte yazarım :)
Maşallah baturalp e :)) hifa bu ay zayıfladı galibapessinus
Gunaydin canim mutlaka yaz bize durunun ne kadar buyudugunu biz de dun saglikocagina gittik benim icin gitmistik ama baturalpi de gösterdik kiyafetletiyle 7400 gr 66 cm :)
Anliyorum canim. Bir denge kurmak lazim artik cok kucuk degiller arada duzenlerinin bozuldugu bir gunden birsey olmaz bence, hatta uzun vadede baska kisullarda uyumaya fln alistiklari, yeni yuzler yeni cevreler gordukleri icin faydali olur. Ama tabi cocugu mutsuz edecek siklikta olmasa da iyi olur. Ben de nisanda 15 gun agabeyime istanbul a gidecegim bakalim alisabilecek mi ediz. En son 3 aylikken fransaya gitmistik, hic problem olmamisti o zaman. Kasik mama tahilli ek gida diye geciyor canim, milupanin 7 tahillisi var, bir de 8 tahilli ballisi. Bir de hipp in var.gezmek guzelde işte cinarin duzeni bozulacak diye korkuyorum yaa ben 9 ay boyunca gezdim hemde sehirlerarasi yani. Herkes bu cocuk dogdugunda evde durmayacak dedi ama ogluşum sevmiyor sanirim cunku gittigimiz zmn uyku saati oluyor ozmn da beni niye getirdin der gibi bsgirmaya basliyor bu arada canim kaşik mama dediginiz sey ne tahilli gece msmasi diye mi satiliyor eczaneden mi aldiniz?
Ay cok gecmis olsun. Allah a emanet yavrularimiz. Daha bizim icin o gunlerde gelecek ayaklanip yuregimiz agzimizda peslerinden kosturacagizc.tesi günüde ömer imin kaşı yarıldı asansöre çarptı görünce zaten bayılıyodum
Size de gecmis olsun canimBende kafasını kapıya çarptım dün hemde kucağımda uyuyordu.
Biz de 26sinda 6 aylik olacagiz, simdiden asi korkusu aldi beni. Biz yogurt meyve suyu kasik mamaya basladik bu ay. Bakalim gelecek aya ne verecek doktorumerhaba kizlarrrr isten gucten ve kizimdan dolayi hic bakadim sizlere uzun zamandir... biz 23unde 6 aylik oluyoruz. ekim gorunumlu eylulden gelenlerden benim kizim ek gidaya basladik. kasik mamasi, meyve(elma armut muz), sebze corbasi(patates kabak havuc kereviz ispanak pirinc ve bulgurla yaptim simdiye kdr), anne sutu ve hazir mama veriyorum. yogurduda denedik ama sevmedi agliyor reddediyor. haftayada kahvaltiya baslicaz. aranizda ek gidaya baslayan varsa yazabilirmi neler yaptigini?
Deniyim canim bakalim dun vermedim bugun bir daha denemeyi dusunuyorumCanim sevmediyse israr etme bence. Birkac gun sonra tekrar dene bakalim. Kasik sevmediyse biberon deneyebilirsin bir de
Ben sadece akşamları mamasına hipp yulaflı katıp kaşıkla yediriyorum 5 ay 1 haftalık benim kızım başka ek gıdamız yok şimdilikmerhaba kizlarrrr isten gucten ve kizimdan dolayi hic bakadim sizlere uzun zamandir... biz 23unde 6 aylik oluyoruz. ekim gorunumlu eylulden gelenlerden benim kizim ek gidaya basladik. kasik mamasi, meyve(elma armut muz), sebze corbasi(patates kabak havuc kereviz ispanak pirinc ve bulgurla yaptim simdiye kdr), anne sutu ve hazir mama veriyorum. yogurduda denedik ama sevmedi agliyor reddediyor. haftayada kahvaltiya baslicaz. aranizda ek gidaya baslayan varsa yazabilirmi neler yaptigini?
Çok geçmiş olsun canımc.tesi günüde ömer imin kaşı yarıldı asansöre çarptı görünce zaten bayılıyodum