- 7 Haziran 2015
- 6.957
- 11.445
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen niye evine gidemiyorsun canım üzme kendiniKızlar yaa moralim çok bozuk biraz önce eşim aradı onu başka yere görevlendirmişler bir ay bizi götürmeyecekevime gidemediğime mi yanayım eşimden bir ay ayrı kalacağıma mı yanayım bilemedim. Burada zaten bıçak kemiğe dayanmıştı offf oofff
Canım senin yüzünden neden olsun her şey Allah tan. Yeterki şifası bulunan hastalıklar versin Rabbim. Böyle düşünerek kendini yıpratırsın Oysaki senin dirençli olman gerek. Bu bebekler hep el bebek büyümeyecek annelerimize sorsak neler anlatacaklar.Allah şifasını versin 4/5gübe kadar iyice toparlae sütün geliyorsa sık sık emzir. Benim kızımda antibiyotik kullandı 5 gün çok şükür şimdi dahs iyi. O rahatlayınca bizler daha çok huzurlu oluyoruz.
Çok geçmiş olsun canim. Niye kendini suçluyorsun olurmu öyle ben iyi bakamadım. Belkide virüstur bunu nasıl engelleyebilirsinki. Üzme kendini Rabbim başka dert vermesin.
Millet üstüme geldi bakamadın çocuğa hastalandırdın diye sinir oldum suçladım bnde eşim fln üstüme geliyor :'(Hifaa canım geçmiş olsun kendini suçlama hiç olacağı varmış iyileşir inş bir an önce.
Yok artık ya hiç mi çocuk büyütmemiş bunu diyenler hiç mi hasta olmadan büyümüş çocuklar ne saçma hele ki eşinin öyle bir şey söylemesi. Sen hiç takılma böyle böyle bağışıklığı gelişecek onun başka türlü nasıl gelişecekMillet üstüme geldi bakamadın çocuğa hastalandırdın diye sinir oldum suçladım bnde eşim fln üstüme geliyor :'(
Canım eşim bir görev için memlekte gelmişti ben de onunla geldim şimdi çalıştığı yere dönecektik ama başka bir şehirde farklı bir görevlendirme olmuş ben gidemeyeceğim doğal olarakSen niye evine gidemiyorsun canım üzme kendini
Geçmiş olsun canım en kısa sürede toparlanır İnşallah senin yüzünden değil bebekler böyle böyle büyüyecek hastalanacaklar vücutları savaşmayı öğrenecekKızlar çok teşekkür ederiz . Şimdi doktordan çıktık boğazlarım iltihablanmış. Antiyotik verdi küçücük yavrum daha şimdiden antibiyotik kullanmak zorunda kalıyor bn bakamadığım için bnm yüzümden
Kendini ne kadar hazırlamıştın dönücen diye ben de üzüldüm şimdi ne kadar sıkıldığını tahmin ediyorum daha fazla dışarı çıkmaya çalış havalar güzel gidiyor ne diyim bilemedimKızlar yaa moralim çok bozuk biraz önce eşim aradı onu başka yere görevlendirmişler bir ay bizi götürmeyecekevime gidemediğime mi yanayım eşimden bir ay ayrı kalacağıma mı yanayım bilemedim. Burada zaten bıçak kemiğe dayanmıştı offf oofff
Canim cok gecmis olsun ikinize de. Seni tekrar burada gormek cok guzel:) gunes imize opucuklerkızlar merhaba,
bayaa yazışmalar olmuş, okudum hepsini. ek gıda konusunda bir yoğunluk var sanırım, ben daha başlamadım. az daha bekleyeceğim tahminim. geçen hafta kızım da ben de hastaydık. kız hemen atlattı çok şükür ama ben süründüm biraz. işe de başlayınca günler öyle çabuk geçiyor ve öyle yoruluyorum ki anlatamam. benim kız geceleri hala uyumuyor artı inanılmaz bir ağlaması var. aralarda bir huysuzlanıyor bir ağlıyor ki durdurabilene aşk olsun. diş etlerine bakıyorum ama pek hareket yok gibi. ayın 14ünde 5. ay kontrolümz var, sorucam doktora, bi rahatsızlığı olabilir mi diye. demir damlasına da henüz başlamadım. onu da tekrar sorucam. başla diyecek tabii ama yine de içim rahat etsin.
bu arada geçenlerde kızı ev tipi ana kucağına yatırıp mutfağa gittim geri geldim bi de baktım bizimki kucağına koyduğum topunu almaya çalışırken kendiliğinden kalkmış oturmuş :) şok oldum:) öyle sevimliydi ki otutur halde :)
bizden böyle haberler var işte :)
Canim mama konusunda cok cahilim. 2 numara ne oluyor? Tahilli ek gida herhangi bir devam sutuyle hazirlaniyor diye biliyorum. Kasikla vereceksen muhallebi kivamina gelene kadar eklryeceksin. 180 ml sute 3 tepeleme corba kasigi diyor tarifte. Eger biberonla vereceksen daha az koyacaksinKızlar kızım beş ay bir haftalık mama alacam aptamil 2numara.artık iki numara kullanılır Dimi birde P primavera1985 senin dediğin Milupa 8tahilli alicm kaç ölçüye ne kadar koyayim bir de bu ikisi olur mu karistirsam
Geçmiş olsun canım bir an önce toparlanir inşallah sıkma canını o millete de diyecek laf bulamıyorum hangi anne çocuğunun bilerek hasta eder duyma onları boşver moralini düzelt bebisine en iyi ilaç sensin unutmaMillet üstüme geldi bakamadın çocuğa hastalandırdın diye sinir oldum suçladım bnde eşim fln üstüme geliyor :'(
Oldugunuz yere annenler de yakındı yanlış hatirlamiyorsam canım biraz da orada kalsan belki daha iyi gelir kendi evinin yerini tutmaz tabi en azından o ortamdan uzaklaşmış olursunKızlar yaa moralim çok bozuk biraz önce eşim aradı onu başka yere görevlendirmişler bir ay bizi götürmeyecekevime gidemediğime mi yanayım eşimden bir ay ayrı kalacağıma mı yanayım bilemedim. Burada zaten bıçak kemiğe dayanmıştı offf oofff
Dis cikariyor olabilir mi acaba? Ya da kabizlik? Ikisi de istahsizlik yapiyormys sanirim. Cok gecmis olsun. Habersiz birakma biziKızlar bugün mamayı reddetti oğlum gece 2.30 da yemişti sabah 6.30 da uyandı acıktığını düşündüm mama verdim yemedi 1 saat oynayıp 1 saat uyuduk, kalktık altını temizledik 9 da yine mama yaptım ve yine yemedi, neyseki 9,30 gibi yedi 70 cc kadar, gün içinde de benzer şekilde devam etti. Bu arada mamadan sıkıldı heralde dedik eşim bebelac alıp geldi tahıllı meyveli olandan onu mamasına kattım ama değişen bişey olmadı parça parça yedi hep bikaç gündür huzursuzdu dr götürmüştük idrarı da temiz çıktı, kan değerlerinin bazılarında sorun var onlar da haftaya tekrar bakılacak ama huzursuzluk yapmaz onlar, anlamıyorum ki neyi var bu çocuğun
Canim cok gecmis olsun. Nasil hifa miz bugun?Kızlar ya hifa hastalanacak gibi inliyor yavrum mızldanıp duruyor son ölçtüm de ateşi 37.5 koltuk altını boynunu aklını nemli pamukla sildim başka napyım
Canim ben basta 11 ogunu olarak yulafi denedim ama ediz de almadi o saatte. Simdi aksam 7de veriyorum ya 180 ml sute 3 corba kasigi koyup muhallebi kivaminda kasikla veriyorum yada 180 e 1 bucuk 2 corba kasigi koyup biberonla veriyorum. Ikisini de cok seviyor bitiriyor hepsini. Aksam 11de yine emziriyorum. Sabah 7 ye kadar uyuyor misil misil sonra kusumEvet 180 cc 6 olcu yapiyorda ben icine yulalodan karistiricam diye 3 olcu koydum 3 olcude yulafli koydum dedigin gibi belkide yogun oldu cok geldi icemedi zaten uzay bir ogunde 180 cc mama yiyiyor ordan yola cikarak hazirladim bide az koymayi deniyim biberonu denememin sebebife gece ogününü uykuda yiyiyor genelde uyandirip kasikla vermem olmaz diye kasikla deniyim bide yarin
Canim ne ilgisi var seninle. Mikrop hasta ediyor tabi ki sen degil. Ne kadar iyi bakarsak bakalim hasta olacaklar kuzucuklar. Oyle oyle de bagisiklik sistemleri gelisecek. Yoksa krese ana okuluna baslayinca toptan savunmasiz kalacaklar. Allah caresiz dert vermesin. Tekrar gecmis olsun canim ikinize de. Haber ver bize aradaKızlar çok teşekkür ederiz . Şimdi doktordan çıktık boğazlarım iltihablanmış. Antiyotik verdi küçücük yavrum daha şimdiden antibiyotik kullanmak zorunda kalıyor bn bakamadığım için bnm yüzümden
Millet üstüme geldi bakamadın çocuğa hastalandırdın diye sinir oldum suçladım bnde eşim fln üstüme geliyor :'(
Sorma canım ya çok hazırlamıştım bir ay ne yapacağım zaman nasıl geçecek bilmiyorum en kötüsü de eşim kızımızın önemli günlerini göremeyecek önemli bir dönüm noktasıydı halbukiKendini ne kadar hazırlamıştın dönücen diye ben de üzüldüm şimdi ne kadar sıkıldığını tahmin ediyorum daha fazla dışarı çıkmaya çalış havalar güzel gidiyor ne diyim bilemedim
Bilmiyorum canım nasıl bir test olduğunu yazın da bir kısmını belki tamamını buralarda geçirebilirim Allahım derviş sabrı versin inşallah bana psikolojik danışmanım ama şu halde benim danışmanlığa ihtiyacım var resmenpessinus canim cok uzuldum. Nasil bir test bu? Tas olsa catlar. Umarim durumu kabullenecek sabri, ustesinden gelecek olumlu bakis yarataciligini kendinde bulursun canim
Yakın canım evet gideceğim oraya da pazar kuz kardeşim ygsye girecek pazartesi annem babaannemi hastaneye götürecek büyük ihtimal ameliyat olacak kalp yetmezliği varmış yüksek tansiyon var bir de. Bu hafta dr a gittiklerinde drun biri hemen kalp pili takacaktı annem başkasına da götüreceğim demiş. Yani anlayacağın onların da farklı telaşları var bu ara. Ben birkaç gün sonra giderim büyük ihtimalOldugunuz yere annenler de yakındı yanlış hatirlamiyorsam canım biraz da orada kalsan belki daha iyi gelir kendi evinin yerini tutmaz tabi en azından o ortamdan uzaklaşmış olursun