Canim bizim bugün 4 oldu dün ve önceki gün çoktu. Inşallah bugün 4 te kalirBenimki 1 defa yapıyor canım bazen 2 günde 1 yapıyor günde 5 defadan fazla yaparsa kıvamı su gibi olursa ishal diye biliyorum
İnşallah canım daha önceki günlerde nasıldı bebekten bebege değişir geçenlerde bir yerde okumuştum bir kadının bebeği 7 kere yapıyormuş o gün 4 kere yapmış bi sorun mu vardır acaba diye soruyorduCanim bizim bugün 4 oldu dün ve önceki gün çoktu. Inşallah bugün 4 te kalir
Bi zamanlar her kaka gördüğümde mutluluktan uçuyordum şimdilerde ise kaka görünce gemilerim batıyor.. Son zamanlarda benimki de çok yapmaya başladı 5 defa filan oluyor Dr. 6 ya kadar normal takılma dedi. Ben de biraz rahatladım.Canim bizim bugün 4 oldu dün ve önceki gün çoktu. Inşallah bugün 4 te kalir
Daha önceleri de 2-3 defa yapardı. Belkide benim yediklerimden kaynaklı bilemedimki.İnşallah canım daha önceki günlerde nasıldı bebekten bebege değişir geçenlerde bir yerde okumuştum bir kadının bebeği 7 kere yapıyormuş o gün 4 kere yapmış bi sorun mu vardır acaba diye soruyordu
Bir de canım tadı hippden çok çok daha güzel keçi sütü bazlı olduğu için anne sütüne daha yakınmış ne kadar olabilirse tabiEvt memnunum keçi sütü bazlı sindirimi daha kolay deniliyor ve suda çok daha iyi çözünüyor hipp bazen parça parça kalıyordu bir önceki öğünde 90 yemişti bir keresinde 4 saat sonra 170 yedi ama her zaman böyle olmuyor tabi 75 yediği de oluyor kendimizden düşünelim her zaman aynı mı yiyoruz işte bebek olunca aç kaldı diye tedirgin oluyoruz ben defter tutuyorum hangi saat ne yedi yazıyorum doktorda soruyor zaten
Peki miktarları hep fazla mı belki bir kere de yapamıyordurMrb. Hanimlar ya bebeğiniz günde kac defa kaka yapıyor. Benim kızım son günlerde çok fazla yapmaya başladı. Acaba ishal mi. Kaka lar henüz sıvı olduğu için o ayrimida yapamiyom. Ateşimiz yok. Istahida yerinde. Ama sık sık yapmasına rağmen yinede yaparken ikinarak yapıyor.
Ishal olup olmadığını nasıl anlayacagim
Evet hep fazla fazla sırtına kadar taşıyor genelde. Ama her seferinde emerken yapiyoPeki miktarları hep fazla mı belki bir kere de yapamıyordur
Benim yakisiklim da Baturalp 13 ekim dogumlu :)Kızlar ben kimin bebeği kız kiminki erkek ne kadarlık bilmiyorum,aralarda yazıyoruz ama akılda kalmıyor. yeniden yazsanız ne güzel olur 
Benim kızım Güneş, 14 ekim doğumlu.
Emerken yapması normal çünkü tüm sindirim sistemlerini uyarıyor bir doktora sormakta fayda var miktarda çok iseEvet hep fazla fazla sırtına kadar taşıyor genelde. Ama her seferinde emerken yapiyo
Bayaa büyümüşsünüz sizBnm kızım zeyneb hifaa canım 13 ekim doğumlu
Sizden 1gün büyükmüş kocaman olmuş dermişim
Benim kız bazen bi günde 5 kez yapıyor bazen 3 günde 1 kez yapıyor. Alıştım artık endişelenmiyorum. İshal olsa çok kokar diyorlar ama bilemiyorum tabi.Mrb. Hanimlar ya bebeğiniz günde kac defa kaka yapıyor. Benim kızım son günlerde çok fazla yapmaya başladı. Acaba ishal mi. Kaka lar henüz sıvı olduğu için o ayrimida yapamiyom. Ateşimiz yok. Istahida yerinde. Ama sık sık yapmasına rağmen yinede yaparken ikinarak yapıyor.
Benim oğlum da bu aralar çok sık yapıyor.ateş ve iştahta azalma yoksa normal diye biliyorum.Mrb. Hanimlar ya bebeğiniz günde kac defa kaka yapıyor. Benim kızım son günlerde çok fazla yapmaya başladı. Acaba ishal mi. Kaka lar henüz sıvı olduğu için o ayrimida yapamiyom. Ateşimiz yok. Istahida yerinde. Ama sık sık yapmasına rağmen yinede yaparken ikinarak yapıyor.
canim benim de gecen haftalarda sagiyordum sagiyordum 50 fln cikiyordu en fazla, cok sinirim bozulmustu, hic cikamayacak miyim ediz olmadan diye. Bir kac gun sonra ise birden goguslerim asiri dolmaya basladi o kadar ki sagmak zorunda kaliyordum canim cok yaniyordu. Ben de firsattan istifade her gun sagdim bir gogusten 120-140 fln cikiyordum, attim buzluga 6-7 tane. Bu hafta ise yibe eskiye dondu. Hic de degisik birsey yapmadim. Sanirim bebislerin buyume donemlerinde veya hemen ardindan bizim de sutumuz artiyor. o donemlerde sagip buzluga atmak lazim. Yoksa insanin siniri bozuluyor bekle bekle bir kac ml sut icin. Gerci duru galiba donmus sutu sevmiyor yazmistin sen. Ama bence hic yoktan iyidir yine cok aciksa icer yani az da olsa. Sen gelince de gogusten eksigini tamamlar diye dusunuyorum.Dila 3 aylık mıydı 4 aylık mıydı canım? Duru 3 aylık kontrolünde öyle çıktı bu ay ne kadar alacak bilmiyorum ama üzülme normal şeyler bunlar ayda 500-600 gr arası alacaklar artık. Sütün kalitesi düşüyormuş zaman içinde. Ben de şimdi sağdım 60 ml iki göğüsten zor çıktıçok uzun zamandır sağmıyorum onun etkisi var bir de ancak duruya yetecek kadar üretiyorum sanırım tek seferde. Akşam duruyu bırakıp eşimle dışarı çıkalım demiştik de nasıl yapsam ki
Dila 3 aylık mıydı 4 aylık mıydı canım? Duru 3 aylık kontrolünde öyle çıktı bu ay ne kadar alacak bilmiyorum ama üzülme normal şeyler bunlar ayda 500-600 gr arası alacaklar artık. Sütün kalitesi düşüyormuş zaman içinde. Ben de şimdi sağdım 60 ml iki göğüsten zor çıktıçok uzun zamandır sağmıyorum onun etkisi var bir de ancak duruya yetecek kadar üretiyorum sanırım tek seferde. Akşam duruyu bırakıp eşimle dışarı çıkalım demiştik de nasıl yapsam ki
canim cok canini sikmamaya calis, bu aylarda hem emmelerde sikinti olabiliyor hem de kilo aliminda. Ediz mesala bazi gunler azar azar emiyor, bazi gunler de tek gogsumden emiyor, cinsler kuzucuklar cins:) saglikli olsunlar da biraz az alsinlar sanirim cok onemli degilBenim son günlerdeki takıntım bu! Seninki emiyormuş yine ne guzel, hem tartı yanılmış olabilir alacağı 150-200 gr. I hassas tartmayabilir bence.
Benimki son Günler'de yemiyor Kafayı yiycem ben! 3 saatte 70 içip bırakıyor 120 alması Lazım çok kötüyum. Bu ayki tartıda ne çıkacak bakalım
benim oglum Ediz de 26 eylul dogumluKızlar ben kimin bebeği kız kiminki erkek ne kadarlık bilmiyorum,aralarda yazıyoruz ama akılda kalmıyor. yeniden yazsanız ne güzel olur 
Benim kızım Güneş, 14 ekim doğumlu.
Geçmiş olsun canım. Artık ilk sıraya bebeklerimiz yerleşti napalım. Aman oğlum hasta olmasın; aman ben hasta olursam ona kim bakar?! Babaları düşünen yokMerhaba kızlar, bizim babacık sabahtan hastalanmış, ateşi yükselmiş, üzülmeyim diye bana söylememiş, gitmiş serum taktırmış tahlil falan yaptırmış sonra çıkıp annesinin evine gidip yatmış.beni de taa akşama doğru aradı ben hastayım diye. Ne diyim çocukla bakamam bi de üzerine bize bulaşır diye sen orda kal dedimkıyamam, babayı evden uzaklaştırdık geçici olarak. Kız kıza takılcaz artık.
canim ben de edizle 4 saatlik rutini deniyorum bir kac gundur hem daha iyi yiyor hem daha iyi uyuyorCanım biz de bir ara böyleydik biberonda çok bırakıyordu beslenme aralarını uzattım tracy de okudum uydu bize moralini bozma hemen bazen daha az yiyorlar bazen daha çok
Yok canım atesimiz yok. Emmemizde de herhangi bi sorun yok ATPaz da yazmış koku olur diye koku olarak önceki gün daha eksimsiydi sanki ama sonradan herzamanki gibi sanki.Benim oğlum da bu aralar çok sık yapıyor.ateş ve iştahta azalma yoksa normal diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?