2015 Ekim Anneleri

Canim bizim bugün 4 oldu dün ve önceki gün çoktu. Inşallah bugün 4 te kalir
İnşallah canım daha önceki günlerde nasıldı bebekten bebege değişir geçenlerde bir yerde okumuştum bir kadının bebeği 7 kere yapıyormuş o gün 4 kere yapmış bi sorun mu vardır acaba diye soruyordu

B
Canim bizim bugün 4 oldu dün ve önceki gün çoktu. Inşallah bugün 4 te kalir
Bi zamanlar her kaka gördüğümde mutluluktan uçuyordum şimdilerde ise kaka görünce gemilerim batıyor.. Son zamanlarda benimki de çok yapmaya başladı 5 defa filan oluyor Dr. 6 ya kadar normal takılma dedi. Ben de biraz rahatladım.

Daha önceleri de 2-3 defa yapardı. Belkide benim yediklerimden kaynaklı bilemedimki.

Bir de canım tadı hippden çok çok daha güzel keçi sütü bazlı olduğu için anne sütüne daha yakınmış ne kadar olabilirse tabi

Peki miktarları hep fazla mı belki bir kere de yapamıyordur

Benim kız bazen bi günde 5 kez yapıyor bazen 3 günde 1 kez yapıyor. Alıştım artık endişelenmiyorum. İshal olsa çok kokar diyorlar ama bilemiyorum tabi.

Benim oğlum da bu aralar çok sık yapıyor.ateş ve iştahta azalma yoksa normal diye biliyorum.

Merhaba kızlar, bizim babacık sabahtan hastalanmış, ateşi yükselmiş, üzülmeyim diye bana söylememiş, gitmiş serum taktırmış tahlil falan yaptırmış sonra çıkıp annesinin evine gidip yatmış.beni de taa akşama doğru aradı ben hastayım diye. Ne diyim çocukla bakamam bi de üzerine bize bulaşır diye sen orda kal dedim kıyamam, babayı evden uzaklaştırdık geçici olarak. Kız kıza takılcaz artık.

canim benim de gecen haftalarda sagiyordum sagiyordum 50 fln cikiyordu en fazla, cok sinirim bozulmustu, hic cikamayacak miyim ediz olmadan diye. Bir kac gun sonra ise birden goguslerim asiri dolmaya basladi o kadar ki sagmak zorunda kaliyordum canim cok yaniyordu. Ben de firsattan istifade her gun sagdim bir gogusten 120-140 fln cikiyordum, attim buzluga 6-7 tane. Bu hafta ise yibe eskiye dondu. Hic de degisik birsey yapmadim. Sanirim bebislerin buyume donemlerinde veya hemen ardindan bizim de sutumuz artiyor. o donemlerde sagip buzluga atmak lazim. Yoksa insanin siniri bozuluyor bekle bekle bir kac ml sut icin. Gerci duru galiba donmus sutu sevmiyor yazmistin sen. Ama bence hic yoktan iyidir yine cok aciksa icer yani az da olsa. Sen gelince de gogusten eksigini tamamlar diye dusunuyorum.

canim cok canini sikmamaya calis, bu aylarda hem emmelerde sikinti olabiliyor hem de kilo aliminda. Ediz mesala bazi gunler azar azar emiyor, bazi gunler de tek gogsumden emiyor, cinsler kuzucuklar cins:) saglikli olsunlar da biraz az alsinlar sanirim cok onemli degil

Geçmiş olsun canım. Artık ilk sıraya bebeklerimiz yerleşti napalım. Aman oğlum hasta olmasın; aman ben hasta olursam ona kim bakar?! Babaları düşünen yok

Canım biz de bir ara böyleydik biberonda çok bırakıyordu beslenme aralarını uzattım tracy de okudum uydu bize moralini bozma hemen bazen daha az yiyorlar bazen daha çok
canim ben de edizle 4 saatlik rutini deniyorum bir kac gundur hem daha iyi yiyor hem daha iyi uyuyor

Benim oğlum da bu aralar çok sık yapıyor.ateş ve iştahta azalma yoksa normal diye biliyorum.
Yok canım atesimiz yok. Emmemizde de herhangi bi sorun yok ATPaz da yazmış koku olur diye koku olarak önceki gün daha eksimsiydi sanki ama sonradan herzamanki gibi sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…