- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Benim kızım da Güneş 9 ekim doğumlu :)Kızlar ben kimin bebeği kız kiminki erkek ne kadarlık bilmiyorum,aralarda yazıyoruz ama akılda kalmıyor. yeniden yazsanız ne güzel olur 
Benim kızım Güneş, 14 ekim doğumlu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kızım da Güneş 9 ekim doğumlu :)Kızlar ben kimin bebeği kız kiminki erkek ne kadarlık bilmiyorum,aralarda yazıyoruz ama akılda kalmıyor. yeniden yazsanız ne güzel olur 
4 saati buluyor tabi bazen daha erken oluyor ama 4 saati bulunca daha iyi yiyor bir de benim kızım eskisi gibi acıkınca ağlamıyor verince yiyorKaç saatte ne kdr veriosun peki?
4 ölçü mama yapıyorum4 saati buluyor tabi bazen daha erken oluyor ama 4 saati bulunca daha iyi yiyor bir de benim kızım eskisi gibi acıkınca ağlamıyor verince yiyor
Pardon 5 ölçü mama4 ölçü mama yapıyorum
Ben 3 saatte 4 Ölçü yapıyorum ve genelde döküyoruz mamaları.. Ben de 4 saate çıkarmayı deneyeyim Nasılsa benimki de ağlamıyor. Bende çocuk ac kaldı psikolojisi olustı4 saati buluyor tabi bazen daha erken oluyor ama 4 saati bulunca daha iyi yiyor bir de benim kızım eskisi gibi acıkınca ağlamıyor verince yiyor
Benim kızım Duru 20 ekim doğumlu:)Kızlar ben kimin bebeği kız kiminki erkek ne kadarlık bilmiyorum,aralarda yazıyoruz ama akılda kalmıyor. yeniden yazsanız ne güzel olur 
Canım geçtiğimiz hafta benim kız da emmek istemiyordu hele ki gündüzleri ben de ısrar etmedim iyice inatlaşmayalım diye. Sonra kendiliğindrn tekrar emmek istemeye başladıBenim son günlerdeki takıntım bu! Seninki emiyormuş yine ne guzel, hem tartı yanılmış olabilir alacağı 150-200 gr. I hassas tartmayabilir bence.
Benimki son Günler'de yemiyor Kafayı yiycem ben! 3 saatte 70 içip bırakıyor 120 alması Lazım çok kötüyum. Bu ayki tartıda ne çıkacak bakalım
Bir de benim kız bu aralar daha dura dura yemeye başladı sanırım büyüdüklerinde arada bir durmak istiyor sonra devam ediyor 150yi her zaman bitirmiyor bazen 120 130 140 değişiyor bizim doktorumuz biberonun dibini görmeyecek diyor ki doyduğunu anlayalım benim 2.250 doğdu 3 aylık kontrole 5 kiloyu bulabildik belki de ondan diyordu bilemiyorumBen 3 saatte 4 Ölçü yapıyorum ve genelde döküyoruz mamaları.. Ben de 4 saate çıkarmayı deneyeyim Nasılsa benimki de ağlamıyor. Bende çocuk ac kaldı psikolojisi olustı
Maşallah bol bol emsin kuzular.. Düşününce bunlar makina değil ya, arada az yemek ister sonra çok işte rahat olmak Lazım da o Rahatlık bende yok :) inşallah efenin de iştahı gelir..Canım geçtiğimiz hafta benim kız da emmek istemiyordu hele ki gündüzleri ben de ısrar etmedim iyice inatlaşmayalım diye. Sonra kendiliğindrn tekrar emmek istemeye başladı
Yemiyo deyip bazen 90 yapıyorum bitiriyor sonra bi daha mama yapıp gelene kadar iştahı gidiyor.. Ben de hep fazla yapmaya çalışıyorum o Yüzden. Sen hiç emzirmio musun peki? Ben arada emziriorum gece sadece emziriorum o zaman işler hepten karışıyorBir de benim kız bu aralar daha dura dura yemeye başladı sanırım büyüdüklerinde arada bir durmak istiyor sonra devam ediyor 150yi her zaman bitirmiyor bazen 120 130 140 değişiyor bizim doktorumuz biberonun dibini görmeyecek diyor ki doyduğunu anlayalım benim 2.250 doğdu 3 aylık kontrole 5 kiloyu bulabildik belki de ondan diyordu bilemiyorum
Sabah uyandığında emiyor bazen gün içinde ara ara hangi mamayı veriyorsunYemiyo deyip bazen 90 yapıyorum bitiriyor sonra bi daha mama yapıp gelene kadar iştahı gidiyor.. Ben de hep fazla yapmaya çalışıyorum o Yüzden. Sen hiç emzirmio musun peki? Ben arada emziriorum gece sadece emziriorum o zaman işler hepten karışıyor
İlk 1 ay hipp yedi sonra golden goat a başladık bir de mesela şey yapıyorum 150 yaptım o öğün 90-100 yediyse bir sonraki öğün 1 ölçü fazla hazırlıyorumHipp veriyorum, sen?
Golden goat nasıl? Memnun musun? 180 içtiği oldu mu hiç peki? Ya da 150 yi geçtiği?İlk 1 ay hipp yedi sonra golden goat a başladık bir de mesela şey yapıyorum 150 yaptım o öğün 90-100 yediyse bir sonraki öğün 1 ölçü fazla hazırlıyorum
Evt memnunum keçi sütü bazlı sindirimi daha kolay deniliyor ve suda çok daha iyi çözünüyor hipp bazen parça parça kalıyordu bir önceki öğünde 90 yemişti bir keresinde 4 saat sonra 170 yedi ama her zaman böyle olmuyor tabi 75 yediği de oluyor kendimizden düşünelim her zaman aynı mı yiyoruz işte bebek olunca aç kaldı diye tedirgin oluyoruz ben defter tutuyorum hangi saat ne yedi yazıyorum doktorda soruyor zatenGolden goat nasıl? Memnun musun? 180 içtiği oldu mu hiç peki? Ya da 150 yi geçtiği?
Senin bebiş kaç aylık canım 3 ay civarında oluyor istahsizlikBenim son günlerdeki takıntım bu! Seninki emiyormuş yine ne guzel, hem tartı yanılmış olabilir alacağı 150-200 gr. I hassas tartmayabilir bence.
Benimki son Günler'de yemiyor Kafayı yiycem ben! 3 saatte 70 içip bırakıyor 120 alması Lazım çok kötüyum. Bu ayki tartıda ne çıkacak bakalım
Benim kızım Dila 24 eylül doğumlu canımKızlar ben kimin bebeği kız kiminki erkek ne kadarlık bilmiyorum,aralarda yazıyoruz ama akılda kalmıyor. yeniden yazsanız ne güzel olur 
Reflünun de etkisi vardır mutlaka canım biz bile nasıl rahatsız oluyoruz yavrucuk lar ne yapsınBen de düşünüyorum dört ay kontrolümüzde konuşucam Dr.la benimkinin yemesi çok azaldı biberonu da memeyi de hemen bırakıyor. Reflüsu var o da rahatsız ediyor midesi hep ağzında çocuğun.
Ay inşallah yaniltiyordur canım çok moralim bozulduEvde birlikte tartılmak yanıltıyor canım tecrübeyle sabit:)
Hifa da yeni başladı canım kafasını kaldırmaya kafasını kaldırırken yardım edip oturtuyorum mutlu oluyor yoksa basıyor çığlığı :):)Bir de kızlar duru dün yatarken kafasını kaldırmaya başladı da oturmaya hazırlık mıydı bunlar? Belki biraz geç kalmıştır bunu yapmakta bilemiyorum da size bir sorayım dedim