• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

pessinus pessinus Xeroderma_pig Xeroderma_pig @primavera1985 çok teşekkür ederim cevaplarınız için.
1337603-af30cc1c2c230b7203bbd7cf7dd5e7b0.jpg

Bu sabah 11:00'deki test. Çatladı sanırım. Şimdi nasip olsun diye beklemekten başka yapacak birşey yok. Dün 15:00 ile 20:00 arasında yumurtladım diye düşünüyorum. 1 Şubat 02:00 ve 2 Şubat 10:00 ilişki saatleri. Tam ikisinin arasında kalıyor. İnşallah hayırlısıyla olur ve devam eder. Ekim 29'da da hamile kalmıştım ama boş gebelik olduğu için Aralık 7'de kürtaj oldum. Sadece hamile kalmak yetmiyor,sağlıklı devam etmesi için de dua ediyorum.
Bebişlerinize de sevgiler...

Canım inşallah rabbim hayırlı olanından nasip etsin herşeyin :) bn sat 17 ocaktı 12 şubatta kan testinde çıktı bn ayırıntılı test ilk gebeliğimde yaptım ama sonu hüsran olunca ikincisinde hiç hamile kalayım diye kafama takmadım düşünmedim beklediğin zaman olmuyor çünkü insanın piskolojisi bozuluyor

Dün gece anneannesi ile oyun oynuyorlardı bizim sıpa başladı kıkırdamaya :) video çekeyim dedim babamız için ama hemen sustu :KK43:o sesi 40 yıl dinlesem bıkmam :)
Ay nasıl güzel demi :) bnm ki de teli görünce susup poz veriyor böle dediğimde inanmıyolar da görenler de çok gülüyor :)

Ohh tontis tontis yerim onu :kk77: sabah benim de canim sıkıldı son kontrolde 6.850 gramdi bugun evde beraber tartildik hala Aynı kiloda 10 gunde hic mi kilo almadi ki ya süt var emmesi de iyi neden böyle oluyor :KK61:
Ay buna niye üzülüyon canım üzülme sütün çekilir :-* daha on gün olmuş annesi öle ev tartısıyla belli olmaz ki öle gram gram hassas tartı lazım bebişlere :)

Kızlar ben kimin bebeği kız kiminki erkek ne kadarlık bilmiyorum,aralarda yazıyoruz ama akılda kalmıyor. yeniden yazsanız ne güzel olur :KK36:
:KK46::KK46::KK46:
Benim kızım Güneş, 14 ekim doğumlu.
Bnm kızım zeyneb hifaa canım 13 ekim doğumlu :KK48:
Sizden 1gün büyükmüş kocaman olmuş dermişim :KK71::KK48::KK46:

Hifa da yeni başladı canım kafasını kaldırmaya kafasını kaldırırken yardım edip oturtuyorum mutlu oluyor yoksa basıyor çığlığı :):)
Ellerinden tutup kaldırınca gülüyor mutlu oluyor benim kız da hatta kalkarken ıkınıyor çok komik oluyor. Bazen de daha oturmadan kalkmaya çalışıyor ellerinden tutup çekince. Dur kızım yürümeden koşmaya çalışıyorsun diye:)

Ay buna niye üzülüyon canım üzülme sütün çekilir :-* daha on gün olmuş annesi öle ev tartısıyla belli olmaz ki öle gram gram hassas tartı lazım bebişlere :)
Ne bileyim geçen ay da az almıştı canım benim sutum doyurmuyor mu acaba diye dusunuyorum inşallah tartıdandir kontrole 20 gün var bakalım

Ne bileyim geçen ay da az almıştı canım benim sutum doyurmuyor mu acaba diye dusunuyorum inşallah tartıdandir kontrole 20 gün var bakalım
Ben de takıyorum ama takmamalı! Kilo alımı düşük bile olsa boyu uzuyor kafa büyüyorsa yeterli.. Hem şöyle duşun büyüsün sağlıkla yeter şişkin Olmasın daha iyi.. Gram gram takılmamak Lazım yani..

Ellerinden tutup kaldırınca gülüyor mutlu oluyor benim kız da hatta kalkarken ıkınıyor çok komik oluyor. Bazen de daha oturmadan kalkmaya çalışıyor ellerinden tutup çekince. Dur kızım yürümeden koşmaya çalışıyorsun diye:)
Çok tatlılar yaa benimki de yattığı yerden Kafayı kaldırıyor kalkmaya Çalışıyor sanki Kalkıp gidecek gibi..

Mrb. Hanimlar ya bebeğiniz günde kac defa kaka yapıyor. Benim kızım son günlerde çok fazla yapmaya başladı. Acaba ishal mi. Kaka lar henüz sıvı olduğu için o ayrimida yapamiyom. Ateşimiz yok. Istahida yerinde. Ama sık sık yapmasına rağmen yinede yaparken ikinarak yapıyor.
Ishal olup olmadığını nasıl anlayacagim

Mrb. Hanimlar ya bebeğiniz günde kac defa kaka yapıyor. Benim kızım son günlerde çok fazla yapmaya başladı. Acaba ishal mi. Kaka lar henüz sıvı olduğu için o ayrimida yapamiyom. Ateşimiz yok. Istahida yerinde. Ama sık sık yapmasına rağmen yinede yaparken ikinarak yapıyor.
Canım normal daha sindirim sistemleri gelişmedi... hifa bazen günde 3 ve üç defadan fazla yapıyor bazen de 3 gün yapmıyo bn dktra sordum normal dedi

Sütünden olsa sölüyolar canım bnm arkadaşıma sütün yaramıyor demişler mamaya başlatmışlar şimdi şimdi hareketlenmeye başladılar ya kilo almaları da azalacakmış zaten :) ama ana yüreği işte anlıyorum seni :-*

Canım normal daha sindirim sistemleri gelişmedi... hifa bazen günde 3 ve üç defadan fazla yapıyor bazen de 3 gün yapmıyo bn dktra sordum normal dedi
Benimki nin 6-7 yi buluyor ya. Netten biraz araştırdım sadece anne sütü alıyorsa günde 3-5 olabilir diyo ama bizimki 7 lere çıktı

Ay maşallah nasıl tatlılar ya adım adım izlemek nasıl güzel çok şükür veren allahıma Allahım acılarını göstermesin inşallah :)

Benimki nin 6-7 yi buluyor ya. Netten biraz araştırdım sadece anne sütü alıyorsa günde 3-5 olabilir diyo ama bizimki 7 lere çıktı
Anladım canım dktra sor istersen de idrar tahlili ister vermesi biraz zor :)

Anladım canım dktra sor istersen de idrar tahlili ister vermesi biraz zor :)
Dün 6 defa yaptı önceki gün 7 bugün bu saate kadar 4 defa yaptı inşallah başka yapmaz. Ya hastanelerde de hep mikrop kapiyolar bilemedim götürüp goturmeme konusunda babamizda işinden dolayi 3 gündür şehir dışında 7 yaşında bir kızım daha var.acaba diğer annelerin bebekleri nasıl
Ilgın için teşekkürler

Benim kızım bir kere yapıyor nadiren iki kere biz ağırlıklı mama yiyoruz

Ben de takıyorum ama takmamalı! Kilo alımı düşük bile olsa boyu uzuyor kafa büyüyorsa yeterli.. Hem şöyle duşun büyüsün sağlıkla yeter şişkin Olmasın daha iyi.. Gram gram takılmamak Lazım yani..
Çok haklısın canım bu aya kadar takmiyordum da benim yüzümden aç kaliyorsa diye düşünüyorum yoksa kilosundan değil Allah sağlık versin bütün kuzucuklara

Benimki 1 defa yapıyor canım bazen 2 günde 1 yapıyor günde 5 defadan fazla yaparsa kıvamı su gibi olursa ishal diye biliyorum

Back