- 7 Haziran 2015
- 6.957
- 11.445
- 248
Canım durumu o kadar güzel özetlemişsin ki eş kısmı haricinde birebir aynı şeyleri yaşıyorum Allahtan eşim çocuk yetiştirme konusunda bana çok güveniyor bebeğim için en iyisini yapmaya çalıştığımı biliyor ve hep konuşuyoruz şöyle davranalım böyle yapalım diye ona göre hareket ediyoruz kendi evimizde. Burada annem altını değiştirirken bile karışıyor hadi hadi kapat aman üşüyecek bilmem ne... ya üşütmem zaten çocuk rahatlıyor açık olunca biraz mutlu olsun istiyorum aman kapat aman şöyle sil derken kendi el atıyor elim ayağıma dolaşıyor. Dün akşam kv lere geldik dün sinir oldum kıskandım çocuğumu da bugün daha iyiyiz onlar da normale döndü.pessinus canım seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de kendi düzenimin bozulmasına çok sinir olurum. Her şeyi geçtim, mesela giydirirken aaa ince giydirdin yok kalın giydirdin, spor yaptırırken aa belini acıtcan yok boynunu incitcen, aman az emzirdin dur çok emzirdin, bu gün de mi yıkıcan, yine mi banyo...... ooooooff ki ne off. Niyetler iyi de olay sıkıcı. . Huni takıp dolanasım geliyor bazen. Benim de sadece kv değil kendi annem hatta eşim bile yapıyor bunu. Kendi bebeğime bakarken bekle ki bizim bakanlar kurulu toplansın ortak karar alsın, çıkan sonuca göre yapıcam yapacağımı.. tabi ben dinlemiyorum ama laf anlatmak bitiriyo enerjimi.