2015 Ekim Anneleri

Benim kızım da öyle canım ses olmasa bile sicriyordu son günlerde azaldı çok şükür iyice dalmasi lazım ki ses duymasın ama o da çoook nadir oluyor

Bnm kızım da aynı canım ağlayarak uyanıyor bn alışsın diye TV yada yüksek sesli bişey açıyorum seste uyuyor ama ani seste sıçrıyor

Öyle ani seslere falan değil ki, geçen ben zar zor uyutup salonda yatırdım, eşim lavabonun ışığını açtı, koridorun taa öbür ucu,çıkan ses öyle az kii, çıt dedi inceden, bizimki bir sıçradı ooof zannedersin ki davul çalmışlar evde. Kulağı hassas olacak herhalde:) eve gelenler de sen bunu ne kötü alıştırmışsın diyo, sanki nasıl alıştırılırsa :) tv falan da açıyorum, onlara uyanmıyor ama arada uffacık bir sese uyanıveriyor minik tavşanım benim :)

Canım gecenlerde yine boyle olmystu sanki duru ya, sonra kakasini yapinca rahatlayip emmeye baslamisti, oyle birsey olabilir mi? Buarada ediz biraz atistirmaci kisa kisa sik sik emiyordu onceleri. Benim de hatam vardi sanirim sik sik veriyordum,,yok kaka yapmak icin aliyordu yok uykuya dalmadan once fln. Simdi biraz buyudugu icin 3 saatte bir emzirmeye calisiyorum sanki boyle daha iyi emiyor. Gerci yine cok aranirsa veriyorum dayanamam da iyice aciktigini gorunce vermeye calisiyorum.Hatta 4 aydan sonra 4 saatte bir emzirin diyorlar bilmiyorum onu hic yapabilecek miyim,,cunku onun icin bir seferde uzun uzun emecek ki saatlerce tok tutacak bakalim

Benim kızda tv sesinde uyuyor olur olmadık seslere sıçrıyor hatta bir anda yanına yaklaşırsan da irkiliyor bu arada isim gözümden kaçmadı biyoloji ile bir ilginiz var mı:)
Biyoloji ile ilgim var sayılır :) veteriner hekimim :) o ismi aldığımda kilo almaya çalışıyordum ve kaloriyi ne kadar arttırsam da alamıyordum. Bu enerjiler nereye gidiyor diye merak ediyordum :) ordan esinlendim:) neyse ki doğum olayı kilo sorununu çözdü

ediz de oyle canim gecen kitap sayfasini cevirmeme uyandi sicrayarak:) bence aliskanlikla alakasi yok algilari yuksek bizimkilerin

Öyle mi :) ben de biyoloji öğretmeniyim ATPaz görünce dedim zümrem mi var :)

4 saat miii 4 saat çok fazla canım ya ben saat tutmuyorum ama Dila her uyandığında emmek istiyor kısa kısa uyuduğu için bazen emzirme araları çok yakın oluyor belki ek gidaya başlayınca daha uzun bekleyebilirler

Canım durunun sadece canı istememiş sonradan kendisi isteyip emdi sonrasında da uyudu. 3.5- 4 saate yakın zamanda emdi. Artık böyle yapıyor öncesinde verince kabul etmiyor. Zaten iki saatten ömce ya da ikü saat civarında emdiyse midesi rahatsız oluyor gazını çıkarmaya çalışırken ağlıyor dikkat ettim de. Minnoşlar artık kendi kararlarını veriyorlar.

Canım benim kızım kendiliğinden süreyi uzattı çok uzun uzun emmiyor belki ama daha önce verince de kabul etmiyor zorlamıyorum ben de. Her bebeğin durumu farklı bence

Kızlar güzel aksamlar bizim olsun giremiyorum bu ara misafirim vardı.cuma da işe başlıyorum zaten biraz heyecanliyim bakalım napıcaz bizim ki
İnşallah çok sorun yaşamadan atlatırsınız işe başlama aşamasını. Kim bakacak kuzucuğuna canım?

Canım benim kızım kendiliğinden süreyi uzattı çok uzun uzun emmiyor belki ama daha önce verince de kabul etmiyor zorlamıyorum ben de. Her bebeğin durumu farklı bence
Bence de canım zaten günü gününü tutmuyor ki geçen ay Dila da ara ara emmek istemediği günler oluyordu şimdi sanki ilk zamanlara döndük

Annem yan apartmanda tatlım o bakıcak :) inşaallah bakalım nasıl halledicez
Bence de canım çok şanslısın ben 10-11 aylıkken bir deneyeyim diyorum çalışmayı ama küçük gibi geliyor yine de zamanı geldiğinde nasıl başlayacaksam

Bence de canım zaten günü gününü tutmuyor ki geçen ay Dila da ara ara emmek istemediği günler oluyordu şimdi sanki ilk zamanlara döndük
Dila şimdi ne kadarlık oldu canım? Bizden büyük müydü acaba

aynen canım bence de çocuk istiyorsa yapabilir ki demekki oturmak yürümek istiyor maaşallah senin minik erken başlamış adımlamalara..mekik nasl çektiriyosun peki ellerinden tututp mu çekiyosun?
canım benim oğlumun hep kaka gaz yaparken sancısı oluyor..çok antibiyotik kullandık ondan dolayı barsaklarımız bozuldu ishal olduk falan bir türlü tam düzeltemedik barsaklarımızı..neyse sonuç olarak emerken kaka yapmaya calısıyo benimki sonra sancısı başlıyo ağlayıp bırakıyo arada gezdirip tekrar tekrar veriyorum memeyi kakasını yapıp rahatladıysa emmeye devam ediyo..sizinkinde de sancı olmasın sakın?
Evet canim 3. Ayda istege bagli rota olmustuk. 26sinda 4 aylik oldu kucuk kurabiyem
canım rota aşısından sonra ishal oldunuz mu?biz haftalardır ishaldik daha yeni düzeliyo çok da sancı çekti kuzum hala da çekiyo tam düzelemedik..kilo alımı geri kaldı şimdi o yüzden rota aşısı yaptırma konusunda çok tereddütlüyüm cuma gidicez aile hekimimize karar veremedim hala

Hımm bizden büyüksünüz o zaman 3 ay 8 günlük olduk biz. Bu dönemde başkalarından da duydum emmek istememe daha seyrek emmek isteme. Geçecek inşallah bu dönem de
Geçecek tabi canım Dila nin neredeyse bir gün boyunca düzgün emmedigi oluyordu ağzına alıp bırakıyordu oyun yapıyor gibi bir de gülüyordu dediğin gibi birçok kişide olmuş bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…