Benim kızım da öyle canım ses olmasa bile sicriyordu son günlerde azaldı çok şükür iyice dalmasi lazım ki ses duymasın ama o da çoook nadir oluyor
Bnm kızım da aynı canım ağlayarak uyanıyor bn alışsın diye TV yada yüksek sesli bişey açıyorum seste uyuyor ama ani seste sıçrıyor
Öyle ani seslere falan değil ki, geçen ben zar zor uyutup salonda yatırdım, eşim lavabonun ışığını açtı, koridorun taa öbür ucu,çıkan ses öyle az kii, çıt dedi inceden, bizimki bir sıçradı ooof zannedersin ki davul çalmışlar evde. Kulağı hassas olacak herhalde:) eve gelenler de sen bunu ne kötü alıştırmışsın diyo, sanki nasıl alıştırılırsa :) tv falan da açıyorum, onlara uyanmıyor ama arada uffacık bir sese uyanıveriyor minik tavşanım benim :)Kızlar ani seslerde normal değil mi bizler bile sıçrayıp uyanabiliyoruz. Benim kız da gündüz düzgün emmiyor ağlıyor memeyi teklif ediyorum bazen alıyor çekiştirip ağlamaya başlıyor bazen de hiç almıyor. Şimdi yine veremedim acıksın diye bıraktım tok herhalde anlayamadım durumunu
Canım gecenlerde yine boyle olmystu sanki duru ya, sonra kakasini yapinca rahatlayip emmeye baslamisti, oyle birsey olabilir mi? Buarada ediz biraz atistirmaci kisa kisa sik sik emiyordu onceleri. Benim de hatam vardi sanirim sik sik veriyordum,,yok kaka yapmak icin aliyordu yok uykuya dalmadan once fln. Simdi biraz buyudugu icin 3 saatte bir emzirmeye calisiyorum sanki boyle daha iyi emiyor. Gerci yine cok aranirsa veriyorum dayanamam da iyice aciktigini gorunce vermeye calisiyorum.Hatta 4 aydan sonra 4 saatte bir emzirin diyorlar bilmiyorum onu hic yapabilecek miyim,,cunku onun icin bir seferde uzun uzun emecek ki saatlerce tok tutacak bakalimKızlar ani seslerde normal değil mi bizler bile sıçrayıp uyanabiliyoruz. Benim kız da gündüz düzgün emmiyor ağlıyor memeyi teklif ediyorum bazen alıyor çekiştirip ağlamaya başlıyor bazen de hiç almıyor. Şimdi yine veremedim acıksın diye bıraktım tok herhalde anlayamadım durumunu
Biyoloji ile ilgim var sayılır :) veteriner hekimim :) o ismi aldığımda kilo almaya çalışıyordum ve kaloriyi ne kadar arttırsam da alamıyordum. Bu enerjiler nereye gidiyor diye merak ediyordum :) ordan esinlendim:) neyse ki doğum olayı kilo sorununu çözdüBenim kızda tv sesinde uyuyor olur olmadık seslere sıçrıyor hatta bir anda yanına yaklaşırsan da irkiliyor bu arada isim gözümden kaçmadı biyoloji ile bir ilginiz var mı:)
ediz de oyle canim gecen kitap sayfasini cevirmeme uyandi sicrayarak:) bence aliskanlikla alakasi yok algilari yuksek bizimkilerinÖyle ani seslere falan değil ki, geçen ben zar zor uyutup salonda yatırdım, eşim lavabonun ışığını açtı, koridorun taa öbür ucu,çıkan ses öyle az kii, çıt dedi inceden, bizimki bir sıçradı ooof zannedersin ki davul çalmışlar evde. Kulağı hassas olacak herhalde:) eve gelenler de sen bunu ne kötü alıştırmışsın diyo, sanki nasıl alıştırılırsa :) tv falan da açıyorum, onlara uyanmıyor ama arada uffacık bir sese uyanıveriyor minik tavşanım benim :)
Öyle mi :) ben de biyoloji öğretmeniyim ATPaz görünce dedim zümrem mi var :)Biyoloji ile ilgim var sayılır :) veteriner hekimim :) o ismi aldığımda kilo almaya çalışıyordum ve kaloriyi ne kadar arttırsam da alamıyordum. Bu enerjiler nereye gidiyor diye merak ediyordum :) ordan esinlendim:) neyse ki doğum olayı kilo sorununu çözdü
4 saat miii 4 saat çok fazla canım ya ben saat tutmuyorum ama Dila her uyandığında emmek istiyor kısa kısa uyuduğu için bazen emzirme araları çok yakın oluyor belki ek gidaya başlayınca daha uzun bekleyebilirlerCanım gecenlerde yine boyle olmystu sanki duru ya, sonra kakasini yapinca rahatlayip emmeye baslamisti, oyle birsey olabilir mi? Buarada ediz biraz atistirmaci kisa kisa sik sik emiyordu onceleri. Benim de hatam vardi sanirim sik sik veriyordum,,yok kaka yapmak icin aliyordu yok uykuya dalmadan once fln. Simdi biraz buyudugu icin 3 saatte bir emzirmeye calisiyorum sanki boyle daha iyi emiyor. Gerci yine cok aranirsa veriyorum dayanamam da iyice aciktigini gorunce vermeye calisiyorum.Hatta 4 aydan sonra 4 saatte bir emzirin diyorlar bilmiyorum onu hic yapabilecek miyim,,cunku onun icin bir seferde uzun uzun emecek ki saatlerce tok tutacak bakalim
Canım durunun sadece canı istememiş sonradan kendisi isteyip emdi sonrasında da uyudu. 3.5- 4 saate yakın zamanda emdi. Artık böyle yapıyor öncesinde verince kabul etmiyor. Zaten iki saatten ömce ya da ikü saat civarında emdiyse midesi rahatsız oluyor gazını çıkarmaya çalışırken ağlıyor dikkat ettim de. Minnoşlar artık kendi kararlarını veriyorlar.Canım gecenlerde yine boyle olmystu sanki duru ya, sonra kakasini yapinca rahatlayip emmeye baslamisti, oyle birsey olabilir mi? Buarada ediz biraz atistirmaci kisa kisa sik sik emiyordu onceleri. Benim de hatam vardi sanirim sik sik veriyordum,,yok kaka yapmak icin aliyordu yok uykuya dalmadan once fln. Simdi biraz buyudugu icin 3 saatte bir emzirmeye calisiyorum sanki boyle daha iyi emiyor. Gerci yine cok aranirsa veriyorum dayanamam da iyice aciktigini gorunce vermeye calisiyorum.Hatta 4 aydan sonra 4 saatte bir emzirin diyorlar bilmiyorum onu hic yapabilecek miyim,,cunku onun icin bir seferde uzun uzun emecek ki saatlerce tok tutacak bakalim
Canım benim kızım kendiliğinden süreyi uzattı çok uzun uzun emmiyor belki ama daha önce verince de kabul etmiyor zorlamıyorum ben de. Her bebeğin durumu farklı bence4 saat miii 4 saat çok fazla canım ya ben saat tutmuyorum ama Dila her uyandığında emmek istiyor kısa kısa uyuduğu için bazen emzirme araları çok yakın oluyor belki ek gidaya başlayınca daha uzun bekleyebilirler
İnşallah çok sorun yaşamadan atlatırsınız işe başlama aşamasını. Kim bakacak kuzucuğuna canım?Kızlar güzel aksamlar bizim olsun giremiyorum bu ara misafirim vardı.cuma da işe başlıyorum zaten biraz heyecanliyim bakalım napıcaz bizim ki
Annem yan apartmanda tatlım o bakıcak :) inşaallah bakalım nasıl halledicezİnşallah çok sorun yaşamadan atlatırsınız işe başlama aşamasını. Kim bakacak kuzucuğuna canım?
Çoook şanslısın canımAnnem yan apartmanda tatlım o bakıcak :) inşaallah bakalım nasıl halledicez
Bence de canım zaten günü gününü tutmuyor ki geçen ay Dila da ara ara emmek istemediği günler oluyordu şimdi sanki ilk zamanlara döndükCanım benim kızım kendiliğinden süreyi uzattı çok uzun uzun emmiyor belki ama daha önce verince de kabul etmiyor zorlamıyorum ben de. Her bebeğin durumu farklı bence
Bence de canım çok şanslısın ben 10-11 aylıkken bir deneyeyim diyorum çalışmayı ama küçük gibi geliyor yine deAnnem yan apartmanda tatlım o bakıcak :) inşaallah bakalım nasıl halledicez
Dila şimdi ne kadarlık oldu canım? Bizden büyük müydü acabaBence de canım zaten günü gününü tutmuyor ki geçen ay Dila da ara ara emmek istemediği günler oluyordu şimdi sanki ilk zamanlara döndük
aynen canım bence de çocuk istiyorsa yapabilir ki demekki oturmak yürümek istiyorCanım biz 2.ayın ortasından beri açılı oturtuyoduk zaten biZim doktorumuz kalça kemiği batar diye oturtmayın derler çocugun bi rahatsızlığı yoksa durumdan bi sakıncası yok dedi biz mekik çektirdik hep sırt kol kasları gelişir dedi ki öyle de oldu bebeğim 93 günlükken dönmeye 100 günlükken geri dönmeye başladı pusetinde kendini destekli kaldırıp oturur hale sokuyor biz yastıkla destek atıp oturtuyoruz 4ay 4 günlüğüz kucakta sa oturuyo bebekler büyüdükçe hırslanıyolar şimdi adım atma hareketi yapıyor ayağa kaldırıp tam bastırmadan adım attırıyoruz sevinci bi görseniz .. Beni ultrasonda uyarmıştı doktorlar Allah yardımcınız olsun diye detaylı ultrason sırasında takla atmıştı kızım ..Annem hep beveğinin doktoru sensin der ne yapıp yapamayacağına sen karar verirsin kimisi 4.ay kimisi 6.ay ek gıdaya başlar kimisi 6.ay kimisi 2.ay oturtur bebeğiniz yapabiliyosa engel olmayon bence gezsin baksın dönsün yürüsün zıplasın
canım benim oğlumun hep kaka gaz yaparken sancısı oluyor..çok antibiyotik kullandık ondan dolayı barsaklarımız bozuldu ishal olduk falan bir türlü tam düzeltemedik barsaklarımızı..neyse sonuç olarak emerken kaka yapmaya calısıyo benimki sonra sancısı başlıyo ağlayıp bırakıyoKızlar ani seslerde normal değil mi bizler bile sıçrayıp uyanabiliyoruz. Benim kız da gündüz düzgün emmiyor ağlıyor memeyi teklif ediyorum bazen alıyor çekiştirip ağlamaya başlıyor bazen de hiç almıyor. Şimdi yine veremedim acıksın diye bıraktım tok herhalde anlayamadım durumunu
canım rota aşısından sonra ishal oldunuz mu?biz haftalardır ishaldik daha yeni düzeliyoEvet canim 3. Ayda istege bagli rota olmustuk. 26sinda 4 aylik oldu kucuk kurabiyem
4 ay 4 günlük bugün canimDila şimdi ne kadarlık oldu canım? Bizden büyük müydü acaba
Hımm bizden büyüksünüz o zaman 3 ay 8 günlük olduk biz. Bu dönemde başkalarından da duydum emmek istememe daha seyrek emmek isteme. Geçecek inşallah bu dönem de4 ay 4 günlük bugün canim
Geçecek tabi canım Dila nin neredeyse bir gün boyunca düzgün emmedigi oluyordu ağzına alıp bırakıyordu oyun yapıyor gibi bir de gülüyordu dediğin gibi birçok kişide olmuş bunlarHımm bizden büyüksünüz o zaman 3 ay 8 günlük olduk biz. Bu dönemde başkalarından da duydum emmek istememe daha seyrek emmek isteme. Geçecek inşallah bu dönem de
Hayvan biyolojisinden buluruz bir ortak nokta :)Öyle mi :) ben de biyoloji öğretmeniyim ATPaz görünce dedim zümrem mi var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?