- 24 Haziran 2013
- 1.356
- 3.892
- 333
Benim kızım da öyle canım ses olmasa bile sicriyordu son günlerde azaldı çok şükür iyice dalmasi lazım ki ses duymasın ama o da çoook nadir oluyor
Bnm kızım da aynı canım ağlayarak uyanıyor bn alışsın diye TV yada yüksek sesli bişey açıyorum seste uyuyor ama ani seste sıçrıyor
Öyle ani seslere falan değil ki, geçen ben zar zor uyutup salonda yatırdım, eşim lavabonun ışığını açtı, koridorun taa öbür ucu,çıkan ses öyle az kii, çıt dedi inceden, bizimki bir sıçradı ooof zannedersin ki davul çalmışlar evde. Kulağı hassas olacak herhalde:) eve gelenler de sen bunu ne kötü alıştırmışsın diyo, sanki nasıl alıştırılırsa :) tv falan da açıyorum, onlara uyanmıyor ama arada uffacık bir sese uyanıveriyor minik tavşanım benim :)Kızlar ani seslerde normal değil mi bizler bile sıçrayıp uyanabiliyoruz. Benim kız da gündüz düzgün emmiyor ağlıyor memeyi teklif ediyorum bazen alıyor çekiştirip ağlamaya başlıyor bazen de hiç almıyor. Şimdi yine veremedim acıksın diye bıraktım tok herhalde anlayamadım durumunu