Tmm cnm yazarim dua edin bize olurmuay cok merak ederiz hemen bize yaz persembe olur mu?
canim bende iz bile kalmadi. Cekinme sor canim bunda ayip olmaz. 40ndan sonra kontrole gitmis miydin?Kızlar bişey sorucam normal doğum yapan anneler dikiş yerinizde şişlik kaldı mı? Benim mercimektanesi kadar bi tane var doktoruma sormaya çekiniyorum doktorum erkek
Ne mutlu sana. Doğumdan sonra iki kere gittim ilkinde rahimı kontrol etti karından,ikincisinde de dikislerim enfeksiyon kapmış gibiydi onun için gittim.tekrar ne zaman geleyim dediğimde ise sıkıntın olursa gel dedi aslında o şişlik ikinci gittiğimde vardı doktorda gördü ben geçer daha erken diye sormadımcanim bende iz bile kalmadi. Cekinme sor canim bunda ayip olmaz. 40ndan sonra kontrole gitmis miydin?
Canım geçen ay bnm de aynı oldu gittim doktora emzirme döneminde normal dedi takipte olun devam eder geçmezse tekrar gelin dediKizlar dun adet oldum ve hic olmadigi kadar yogun geliyor dr a gitmelimiyim acaba bilemedim sizlerde durumlar ne adet oldunuzmu
Anladim cnm cok sagol bende gecmezse gideym ozmn dr aCanım geçen ay bnm de aynı oldu gittim doktora emzirme döneminde normal dedi takipte olun devam eder geçmezse tekrar gelin dedi
Sezaryen canımNormalmi sezeryanmiydi cnm dogumun
Hoşbuldum canım:)Hoşgeldin :)
Durumlarımızı ne kadar guzel özetlemiş teşekkür ederim canım:)Oyle deme tatlim sen onun en degerlisisin ve hep en degerlisi olacaksin. Bak bugun su satirlari okuyordum psikeart dergisinin baglanma sayisindan;sadece sut degildi emdigi Memenin ardinda gordugu bir yuz vardi. Her mimigini vakumladigi. Siklikla ona gulumseyen. "Guzelim sanirim" doye hissetti birden. "Degerliyim". "Onemli..." " oyle olmada hic parlar mi gozbebekleri bu kadar? Ihtiyaclarim karsilanir mi boyle? Duydugum o tatli ses, hissettigim ilik ten, buldugum huzur dolu kucak ondan..." dedi ve ilk kez guldu, kendine bunca zaman gulene. Guvenmek ve birakmak kenfini ona; "bir" olmak onunla. "Bir-likte" olabilmenin onculu. Digeriyle bag kurabilmenin, sevebilmenin... eksiklerimle Ben iyiyim, eksikleriyle O iyi, eksiklerimizle Biz iyiyiz diyebilmenin... herkesle, her seyle iliskinin sablonu; anneyle sozsuz iletisim. Hep ondaki bosluklar digerleri ile doldurulmaya calisilan.
Bundan sonra uykuyu unutalim mi yani buyudukce uyku duzeni oturacak uyuyacaklar bizde ozmn uyuyacagiz diye avunuyorduk
Bundan sonra uykuyu unutalim mi yani buyudukce uyku duzeni oturacak uyuyacaklar bizde ozmn uyuyacagiz diye avunuyorduk
Anladim canim istersen en azindan bir telefonla sor, enfeksiyon gecmemis olsa herhalde canin yanardi ama ne biliyim aklinda kalmasin. Cok gecmis olsunNe mutlu sana. Doğumdan sonra iki kere gittim ilkinde rahimı kontrol etti karından,ikincisinde de dikislerim enfeksiyon kapmış gibiydi onun için gittim.tekrar ne zaman geleyim dediğimde ise sıkıntın olursa gel dedi aslında o şişlik ikinci gittiğimde vardı doktorda gördü ben geçer daha erken diye sormadım40dan soara gitmedim yani
Ne anlayissiz insanlar var ya, bir turlu anlayamiyorlar en iyi calisanin mutlu calisan oldugunu. Kolay gelsin canim sana, evde ayri bir sabir iste auri bir sabir gerekiyorkızlar napıyosunuz iyimisiniz
bugün o kadar yoruldum ki işyerinde anlatamam
patronlada azıcık takıştık valla hiç halden anlamıyorlar
arıyomuş yerimde yokmuşum bende en sonunda sütümü sağıyorum o yüzden yokum dedim o utanmadı ben utandım
Ay ben cok iyi hatirliyorum 23 ocakti silik cizgiyi gorunce sabaha kadar uyuyamamis kac kere tekrarlamistim testigördünüzmü 2016 ekim anneleri forum açılmış
nasıl duygulandım geçen sene hiçbirimizin haberi yoktu hamile olduğumuzdan
şimdi 3,5 - 4 aylık oldu bebişlerimiz
Canim sizin de kontrolünüz bu haftayay cok merak ederiz hemen bize yaz persembe olur mu?
Benim de 21 ocakti cook çok silikti görmeye çalışırken gözlerim bozulacakti neredeyseAy ben cok iyi hatirliyorum 23 ocakti silik cizgiyi gorunce sabaha kadar uyuyamamis kac kere tekrarlamistim testi
var cnm korkma her ilişkide de azcık bir damla kanıyorKızlar bişey sorucam normal doğum yapan anneler dikiş yerinizde şişlik kaldı mı? Benim mercimektanesi kadar bi tane var doktoruma sormaya çekiniyorum doktorum erkek
Yarin arayip sorucam cok sagol canim cevapsiz birakmadigin icinAnladim canim istersen en azindan bir telefonla sor, enfeksiyon gecmemis olsa herhalde canin yanardi ama ne biliyim aklinda kalmasin. Cok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?