2015 Ekim Anneleri

canim bende iz bile kalmadi. Cekinme sor canim bunda ayip olmaz. 40ndan sonra kontrole gitmis miydin?
Ne mutlu sana. Doğumdan sonra iki kere gittim ilkinde rahimı kontrol etti karından,ikincisinde de dikislerim enfeksiyon kapmış gibiydi onun için gittim.tekrar ne zaman geleyim dediğimde ise sıkıntın olursa gel dedi aslında o şişlik ikinci gittiğimde vardı doktorda gördü ben geçer daha erken diye sormadım 40dan soara gitmedim yani

Kizlar dun adet oldum ve hic olmadigi kadar yogun geliyor dr a gitmelimiyim acaba bilemedim sizlerde durumlar ne adet oldunuzmu
Canım geçen ay bnm de aynı oldu gittim doktora emzirme döneminde normal dedi takipte olun devam eder geçmezse tekrar gelin dedi

Durumlarımızı ne kadar guzel özetlemiş teşekkür ederim canım:)

kızlar napıyosunuz iyimisiniz
bugün o kadar yoruldum ki işyerinde anlatamam
patronlada azıcık takıştık valla hiç halden anlamıyorlar
arıyomuş yerimde yokmuşum bende en sonunda sütümü sağıyorum o yüzden yokum dedim o utanmadı ben utandım

Anladim canim istersen en azindan bir telefonla sor, enfeksiyon gecmemis olsa herhalde canin yanardi ama ne biliyim aklinda kalmasin. Cok gecmis olsun

Ne anlayissiz insanlar var ya, bir turlu anlayamiyorlar en iyi calisanin mutlu calisan oldugunu. Kolay gelsin canim sana, evde ayri bir sabir iste auri bir sabir gerekiyor

gördünüzmü 2016 ekim anneleri forum açılmış
nasıl duygulandım geçen sene hiçbirimizin haberi yoktu hamile olduğumuzdan
şimdi 3,5 - 4 aylık oldu bebişlerimiz
Ay ben cok iyi hatirliyorum 23 ocakti silik cizgiyi gorunce sabaha kadar uyuyamamis kac kere tekrarlamistim testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…