2015 Ekim Anneleri

Günaydin anneler insallah bol uykulu gazsiz aglamasiz bir gece gecirmissinizdireskiden(sanki cok zmn gecmis gibi alt tarafi 3ayligiz) dahami ne uzun uyuyorlarda simdi 2-3saate uyanip emmek istiyor Mavi de galiba bu aralar butun bebisler oyle
Günaydın güzel anne mavi kızımız nasıl kilo alımı iyi mi ismini koyma hikayeniz beni çok etkilemişti

Günaydın canlar.... Valla cok tuhaf bir akşam ve gece gecirdim misafirliğe gittik yolda ağladı gittik orda ağladı düşünün soyup carsafta salladı ev sahipleri çünkü ben nasıl stres olduysam tansiyonum düştü ... Pişt pişt yaparken bile sallamadığım kızım sallanarak uyudu saat 1de dönebildik mesafe 35km yolda kaza vardı sıcaklık -21 dereceyi gördü ankarada ... Gece 2saatte bi uyandı ve sonuç dayanılmaz migren ağrısı ... Şu an kafama biri şarap açacağının civisini sokmuş kolları kaldırmış mantarı cıkarcam diye zorluyor .... Bana dua edin olur mu zor bi hün olucak ...

Günaydin anneler insallah bol uykulu gazsiz aglamasiz bir gece gecirmissinizdireskiden(sanki cok zmn gecmis gibi alt tarafi 3ayligiz) dahami ne uzun uyuyorlarda simdi 2-3saate uyanip emmek istiyor Mavi de galiba bu aralar butun bebisler oyle
Gunaydin canim benim oglan dogdu dogali hic uzun uyumadi o yuzden ben alistim 2 3 saatte bir kalkmayi 3bucuk ayligiz bir iki kere 5 saat uyumustu da korkmustum uzun uyudu diye :)

first--lady
Canim benim emin ol hepimiz bazen öyle geceler geçiriyoruz bak ne güzel normalde kolay uyuyormuş kuzun ben hep sallayarak uyutuyorum tavana beşik astık o derece yani :) gerilmeni streslenmeni de anlayabiliyorum çünkü hepimiz yaşıyoruz öyle anlar bu aralar bütün bebişlerde bi anormallik var ama geçicek inşallah günün güzel geçer

Günaydın canım bebeklerimiz için de kolay değil hala dış dünyaya alışmaya çalışıyorlar bizim bir günümüz bir günümüzü tutuyor mu bir gün deliksiz uyuyoruz bir gün uyuyamıyoruz sorarım bazen anne olmak mı zor bebek olmak mı bebek olmak daha zor benim kızım da bu günlerde sebepsiz yere fazla ağlıyor bebeğini kucakla sıcaklığını hissetsin içinş ferah tut

Günaydın canim bende bir tek bizde uykular misali zannediyordum meğer çoğu kişide öyleymis 5 6 saat uyurdu şimdi 3 saat dolunca uyanıyor acaba buyudukleri için daha çabuk mu acikiyorlar

Canim benim inşallah bugün seni çok yormaz bebisin mışıl mışıl uyur akşam huzursuz olduğu için gece uyumamistir

Zaten zoruma giden oydu bana gelince daha bi fazla ağladı sanki suçlar gibi ... Biliyorum bi acısı var bi yeri ağrıyo ya da acıdı çünkü benim bebeğim böyle ağlamaz ...gecti şükür yine huysuz ama ağlamıyor çok çok şükür ...hiç değilse yine elimi tutuyo ve gülüyo emerken ki bu bana fazlasıyla yeter...

Sen onun melek annesinin seni suçlamaz yorgunluktan uykusuzluktan sinirlerimiz yıpranıyor ister istemez her gün yeni bir huyları çıkıyor bir günleri bir günlerini tutmuyor bence farklı bir evde olduğun içinde stres oldun insan kendi evinde daha iyi idare ediyor sanki geçecek bu günlerde

Günaydın güzel anne mavi kızımız nasıl kilo alımı iyi mi ismini koyma hikayeniz beni çok etkilemişti
Sagol cnm Mavisimiz buyuyor persembe 3aylik kontrolumuz var 4kilo olmusuzdur diye umuyrm bakalim cok sukur sagligimiz yerinde senim kuzucukta iyidir insallah

Ahh kuzum ya kim bilir ne sikintisi vardi insallah gun icinde huzursuz olmazda sende dinlenirsin enerjini toplarsin minigin icin

Gunaydin canim benim oglan dogdu dogali hic uzun uyumadi o yuzden ben alistim 2 3 saatte bir kalkmayi 3bucuk ayligiz bir iki kere 5 saat uyumustu da korkmustum uzun uyudu diye :)
Mavi geceleri 5-6 saat uyurdu ama simdi nerdeee buyudukce uslanacaklarina bi degisik oluyor bu bidiklar anne yuregi iste aman uyuyo bende uyuyayim diyemiyoruz

Günaydın canim bende bir tek bizde uykular misali zannediyordum meğer çoğu kişide öyleymis 5 6 saat uyurdu şimdi 3 saat dolunca uyanıyor acaba buyudukleri için daha çabuk mu acikiyorlar
Anlamadim cnm bende ya buyudukce gece uyku suresi artacak diyorlardi ama belki bu donemleri boyle olyr hepimizin kuzucuklar ayni olduguna gore

Sagol cnm Mavisimiz buyuyor persembe 3aylik kontrolumuz var 4kilo olmusuzdur diye umuyrm bakalim cok sukur sagligimiz yerinde senim kuzucukta iyidir insallah
Biz de iyiyiz çok şükür 3.5 aylığız kilomuz biraz az bizim de bu ay daha iyi almışızdır umarım

Sagol cnm

Haklısın cnm çocuk bunlar elbetteki hasta olacaklar doktora gitti bugün enfeksiyon değil gribal birşey dedi ilaç kullanmiycaz dedi serum fizyolojikle bol bol burnunu aç ve günde üç sefer calpol ver dedi öksürük surubu falan antibiyotik yok çok şükür.inşallah ilerlemez bende dün calpol vermiştim. Burnunu acmistim devam edicez artık inşallah hemen gecer

Cnm inşallah günün iyi geciyor dur Allah yardimcin olsun bende uykusuzum huzursuzlandi gece burnu tıkalı olunca

Anlamadim cnm bende ya buyudukce gece uyku suresi artacak diyorlardi ama belki bu donemleri boyle olyr hepimizin kuzucuklar ayni olduguna gore
Benim kızım zaten hep üç saatte bir uyanıp emiyordu gece çok çok nadiren dört beş saati buldu bir kaç kez.sonra bir birbuçuk saatte kalkar oldu anlamadım neden çok huzursuzlandi dış etleri gelişiyor ağrı yapıyor diye düşündük annemle calpol verdik ağrısı vardır diye o gün beş saat uyudu rahatliktan yavrum.yani o ki büyüme ataklari gecirdiklerinden elbette bir yerleri ağrıyor sizliyordur ondan bolunuyordur uykulari bence.yakında geçecek bunlarda rahat uyuyacqk kuzucuklarimiz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…