2015 Ekim Anneleri

Günaydın canım ya bu durumlar hep aynı bnm kızım uykudan korkup ağlayarak uyanıyor... sonra tekrar uyuyor sizde de oluyor mu
Benim kız korkmuyor bağırıyor normalde uyanır sıkılınca duyalım diye sesler cıkarır da aşıdan sonra bi haller oldu basıyor yaygarayı ... Çok karanlıksa odası korkabilir gece lambası kullanıyor musun??

Canım gece yan mı yatırıyorsun ... Bazen bizimde oluyor bacağını kaldırıp karnına doğru hafif hareketlerle bastırıyorum geciyor artık fakat gecmediği zaman makat catlağı varmış gaz cıkısı makatı ağrıtıyormuş biz anestol ve fito krem kullandık artık gaz cıkarıp uykuya dalıyor ... Bi daha ki kontrolünde makata bı baktır istersen

Evet canım kullanıyorum gece lambası. Hanı bazen bizde de olur böle şeyler ya aynı öle içini çeke çeke ağlıyor kucağıma alıyorum tıpışlıyorum uyuyup kalıyor tekrar

Günaydın canım ya bu durumlar hep aynı bnm kızım uykudan korkup ağlayarak uyanıyor... sonra tekrar uyuyor sizde de oluyor mu
Canim bi kac gundur bizde de var oyle aglayarak uyanmalar sanki biseyden korkmus gibi icini ceke ceke agliyo gozyaslari akiyo yavrumun niye oluyoben de bilmiyorum

Evet canım kullanıyorum gece lambası. Hanı bazen bizde de olur böle şeyler ya aynı öle içini çeke çeke ağlıyor kucağıma alıyorum tıpışlıyorum uyuyup kalıyor tekrar
Kıyamam yaaa senin kokunu arzuluyodur diyordu annem bana sana sarılınca susuyordur ...onlar büyüdüklerinde bu günleri özlicez tadını cıkaralım valla şuan omzumda kızım uyuyo bırakınca uyancak diye bırakmıyorum ki uykusunu alsın günü güzel gecsin ... Çok uykum var sabah 5bucukla 7bucuk arası sarılıp uyuduk bi uyandım eli yanağımda tüm gece uyuduğumda o kadar zaten yattığım an yaygara kopuyo sanırsın sensör var yastığımda ... Demir damlasına başladık kakası değişti artık altın sarısı değil o sanırım şişkinlik yapıyor birde rota aşısı bi hafta ishale sebep oluyor Allahım minicik bedenler nelerle savaşıyolar anlamamak nasıl yoruyo beni... Ben sırf bu yüzden veteriner fakültesini bıraktım ya derdini anlatamayan varlıklara çare olmak çok vicdani bişi yanlış yapmaktan korkmak ...şimdi kızım bişi olcakta ben anlamıcam diye korkuyorum ... İyi ki burası var ya ... Rahatlatıyo insanı

kızlar bu sabah oğluşumu kucağıma aldığımda sıcak hissettim hemen ateşini ölçtüm 38,1 çıktı..üstü kalındı ev de çok sıcak bizim..hemen üzerini incelttim calpol verdim bir cay kasığı simdi düstü atesi emdi uyuyor..acaba kalın giydirdiğim için mi yükseldi sizde böyle bisey yasayan var mı?kayınvalidem de her geldiğinde yeleğini giydir kalın eşofman altını penye takımın üstüne mutlaka giydir diye tembihleyip duruyo beni hasta edersin diyo ne yapacağımı şaşırdım..şu an üzerinde çıtçıtlı zıbını alt üst penye takımı ve yeleği var..siz nasıl giydiriyorsunuz?

Canım hafif bi enfeksiyon olabilir normali kac ateşinin ölçüyomusun günlük

Evt yan yatırıyorum hem gaz çıkarıyor hem de ıkınmaya devam yüzüstü yatırdığımda çok rahat çıkarıp uyuyor. Yüzüstü yatırmaya da ben korkuyorum.

Canım hafif bi enfeksiyon olabilir normali kac ateşinin ölçüyomusun günlük
normalde 37,3 civarında olurdu..bi de ben 1 haftadır eşimden bulaşan bir griple uğraştım..oğluma bulaşmasın diye ayrı odada yattım maske taktm kucağmda çok kalmasn diye kv i eve cağrdm genelde o kucağna aldı ağladğnda..öksürüğüm kırgınlığım ağrılarım 2 gündür gecti iyileştim çok sükür oğluma bulaşmadan dedm ama onda da ates dışında bi enfeksiyon bulgusu da yok bulaşmış olabilir mi..çok üzülürüm öyleyse

kızlar inşallah hepimizin için sakin bir hafta sonu olur
pazar günü mert beni mahvetti sürekli kucağımda boynumu emdi resmen
tuvalete bile beraber gittik düşünün artık
yapıştı bırakmadı zorla ayırdım babasına verdim kıyameti kopardı
herhalde çalıştığımın farkına vardı
zaten annem her pazartesi sendrom yaşıyo diyor
pazartesi günleri ne uyku nede süt içiyormuş offfff

Ben yelek giydirmiyorum evin ısısı 22-24 arası oluyor uykudan uyanınca penye baddaniye ile biraz tutuyorum sonra onu da cıkarıyorum sıkı giyinmekle ateş cıkar ama normaline bağlı 1derece falan emzirirkende ateş cıkar ..calpole rağmen cıkarsa ılık duş aldır canım üstünü cok örtme

Canım bebek bu neden üzülüyosun sonucta hastalık avm poşetinden bile gelir bulur ki sen kendini suçlama emİriyosan hele hiç ...sütten bile gecer ..sen canını sıkma belki büyüme atağıdır

Canım geçmiş olsun üstünü bende kalın giydiriyorum ama bundan o kadar yükselmez dikkat et simdi azalt ateşi artmasın. Calpol konusunda çok iyi şeyler okumadım bende o gün yükseldi aşıdan sonra calpol vermiştim düştü ama ne biliyim gazetede astıma kadar yol aciyo deniyor.istersen bi doktoruna sor düşmezse ateşi fitil verirsin olmazsa ben bu kontrole gittiğimde sorucam çünkü.

Canım salyası ve kaşıntısı çok mu ?? Biz salya için 3önlük değişiyoruz günde kaşıma balonunu patlatıcak gibi oluyo ama kabarıklık yok ... Daha uzun sürmez ünşallah

canım kaç günlük senin kuzuşun..diş için erken değil mi?bizim de yaklaşık 4-5 gündür çok fazla salyamız var acaba dişten olabilir mi?diş çıkarırken de ateş çıkabilir diye biliyorum sizde ateş oldu mu?
Canım bebek bu neden üzülüyosun sonucta hastalık avm poşetinden bile gelir bulur ki sen kendini suçlama emİriyosan hele hiç ...sütten bile gecer ..sen canını sıkma belki büyüme atağıdır
haklısın canım evet emziriyorum emzirmek bebeği korur diyorlar ama koruyamadım demekki
aa hiç duymamıştım canım calpolle ilgili bunları..bana aile hekimliğindeki hemşire aşı sonrası önerdi diye aldım sorarsan doktoruna bize de söylermisin ne diyecek?

Canım bebeği öyle sıkı sıkı giydirmene gerek yok ben de iç zıbın alt üst takım ve yelek giydiriyorum daha ne olsun. Gündüz evimiz soğuyor kalorifer yanmadığı için akşam daha sıcak oluyor bazen yelek de çıkarıyorum. Hem ortam sıcaklığı 27 derece ve üstünde olduğunda bebek vücut ısısını ayarlayamıyormuş. İnşallah bir daha yükselmez canım

bu arada o saç dökülmesi bende de var yani, biraz daha saçık dökülürse kocam gibi kel olucam herhalde :)
Bir yerden sonra normale dönecek galiba ama o olana kadar da canımızdan bezdirecek herhalde. Sürekli çocuğun elinde yüzünde çok sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…