2015 Ekim Anneleri

Canım salyası ve kaşıntısı çok mu ?? Biz salya için 3önlük değişiyoruz günde kaşıma balonunu patlatıcak gibi oluyo ama kabarıklık yok ... Daha uzun sürmez ünşallah
Bnm kızım o konuda cins canlar ya emzik dişlik içini bulandırıyor çıngırağını sokuyor ağzına ha bide ellerini hemde ikişini birden :-) salyası da çok üç önlük bazen geçiyoda :KK35:

Teşekkür ederim canım nasıl geçer acaba
Uçuk kremini düzenli kullan. Aslında kremler ilk uçuk çıkma aşamasında daha etkili ama gene de sürülür. Kabuk bağlayınca da nemlendirici sürebilirsin. Sen yeter ki unutup bebeği öpme

Uçuk kremini düzenli kullan. Aslında kremler ilk uçuk çıkma aşamasında daha etkili ama gene de sürülür. Kabuk bağlayınca da nemlendirici sürebilirsin. Sen yeter ki unutup bebeği öpme
Ay inşallah unutuyorum ama daha dikkatli olucam öptüm ama sildim hemen

Neden malesef olsun canım ülkemiz biraz böyle bir ülke insanlar mezun oldukları alanlar dışında çalışmak zorunda kalabiliyorlar ama ne mutlu ki bir işin var çalışabiliyorsun
Çok emek verdim ogretmenlige tatlım biraz ondan ama şükür işim var dediğin gibi :)

Günaydın kızlar :) bu sabah kendini Zombiden hallice hisseden var mı :KK70: bebefona sarılıp uyumusum susar belki diye :))
. Günaydın güzel anneler :) bizim hala geceleri gaz sancılarımız var 3.5 aylığız ama hala bitemedi aslında ıkınıyor çıkarıyor ama gene de rahatlayamıyoruz. Çok uykum varr

Günaydın kızlar :) bu sabah kendini Zombiden hallice hisseden var mı :KK70: bebefona sarılıp uyumusum susar belki diye :))
Günaydın canım ya bu durumlar hep aynı bnm kızım uykudan korkup ağlayarak uyanıyor... sonra tekrar uyuyor sizde de oluyor mu

Back