2015 Ekim Anneleri

Üzülme canım kuzucugun evinizde mutlu huzurlu büyüsün inşallah hepimiz 24 saatimizi onlara vermek istiyoruz ama yine çalışıyorsak da onlar için calisiyoruz
Aynen tatlım artik herşeyimiz o varım yoğum bi tosunum (kilo almasını ümit ederek ) kurban olurum ben ona ayy şimdi uyuttum boyle opesim geldiiii :KK15:

Canim anneme sordum, opmemen gerekiyormus, hic temas ettirmesin ucugu sakin dedi,,allah korusun beyne gidebiliyormus, ama onun disinda korkulacak birsey yokmus, noldu tatlim cok mu yoruldun bu gunlerde, kendine dikkat et
Bilmiyorum ki canım niye çıktı ortada bişey yokken birden bire patladı :(

yok canım hamarat değilim öyle, bebek benim işim, kahvaltı eşim evdeyse o hazırlıyor :) yoksa ben hazırlamaya kalksam akşama kadar hazır olmaz heralde :KK70:

Aynı ben :)

Ankara matematik mezunuyum 6 yıl öğretmenlik yaptım atanamayanlardanim anlıyacağın tatlim bende devlete söz.memur olarak çalışıyorum maalesef
Neden malesef olsun canım ülkemiz biraz böyle bir ülke insanlar mezun oldukları alanlar dışında çalışmak zorunda kalabiliyorlar ama ne mutlu ki bir işin var çalışabiliyorsun

İyi akşamlar güzel anneler :) sizlere çok teşekkür ediyorum cidden bna çok iyi geliyosunuz sık cevap yazamasam da takip ediyorum moral veriyosunuz bna seviyorum sizi :KK36::KK19:
İyi geceler canım benim sorunsuz bol uykulu bir gece olur inşallah:)

Kızlat bir şey soracağım bebişlerinüzin dil gelişimi ne alemde nasıl sesler çıkarıyorlar. Kızım 1.5 aylıkken agulamaya başladı 2. Aydan beri anne babanın farkında olarak karşılıklı muhabbet oluyor. Bir süredir de bu bu sesi çıkarıyor ağzını köpürte köpürte. Sizinkiler de böyle mi?
Cnm benimde 1.5aylikken başladı agu gugu demeye.iki aylik ta karışık şeylerde ekledi.şimdide cevap vermeye devam ediyor hu hu yapıyor.muhabbet ediyoruz çok şükür yakında dahada artar kelime dagarcigimiz:) buyuyorlar artık

Kızlaar benim feci saçlarım dökülüyor sizlerde de var mı bu durum? Çocuğumun yüzünde gözünde elinde sürekli saçlarım var çok canımı sıkıyor:KK43: demir ilacı kullanıyorum ama aynı. Her gün bir avuç saçım dökülüyor. Allahtan çok fazla da belli olmuyor görüntüden ama çok rahatsız edici her yerde saçım var:KK43:
Benim de ayni durum cok fazla sacim dokuluyor.her yer sac icinde.cocugumun elinde ustunde her yerde sac oluyor..demir ilaci kullansam da maaleseff durum bu :KK43:

İyi akşamlar güzel anneler :) sizlere çok teşekkür ediyorum cidden bna çok iyi geliyosunuz sık cevap yazamasam da takip ediyorum moral veriyosunuz bna seviyorum sizi :KK36::KK19:
Cnm sakin bebeğini öpme uçuk geçene kadar .uçuk çok tehlikeli

Kızlar bizde dün kontrole gittik göz doktorunada gittik çok şükür iyi çıktı.ama sol gözümüz capaklaniyordu masaj yapıyorduk ama damla ve krem verdi onla yapıyoruz.masaj düzenli yaptığımda geçiyor gibiydi on onbeş gün hiç olmuyor bir kaç gün unutunca yine oluyor.İnşallah yakında gecer

Doktor dìs icin,evet kabarmış dedi görünüyor dişler ama çıkması dört beş ayi da bulabilir iki üç haftayida
Canım salyası ve kaşıntısı çok mu ?? Biz salya için 3önlük değişiyoruz günde kaşıma balonunu patlatıcak gibi oluyo ama kabarıklık yok ... Daha uzun sürmez ünşallah

Back