Canım eğer çıngıraksa kafasına vurduğu onların da peluşlu olanlarından var bondigoda vardı mesela düşünebilirsiniz. Uzun zamandır duru oyuncaklarıyla temas halindeydi hatta tutamayınca sinirinden ağlıyordu yeni yeni başladı işte tutmaya.Günaydın canım :) maşallah kızına bnm ki daha tutamıyo biz zorla tutturuyoruz oyalansın diye yoksa kucakta durmak istiyor :) ama öle de kafasına vurdu çok ağladı içim gitti
Canım ben yalnızlığa o kadar alışmışım ki gelmeler bile zor geliyor içim sıkılıyor birileri bana karışacak diye. Sen de alışırsın yalnız kalmaya sadece dene:)Teşekkür ederim canım en azından 1 hafta böyle geçer sonra yine kalırız başbaşa ah bu gelmeler iyi de gitmeler olmasa
oyle tabi canim iste bazen sinirleniyorum ama hemen geciyo bi gulusune canimi veririm iyiki burasi var iyiki varsinizBelki daha zor büyüdük canım şimdi birçok şeye ulaşım imkanımız var eskiden nerdee... öyle zor dönemleri oluyor olacak da. Onlar da yaşadıkları şeyle nasıl mücadele edeceklerini bilmiyor sabredeceğiz işte yapılacak tek şey bu
Ne guzel masallah duruya bizimki de aglayarak uyandi hem de nasil aglama hemen dua okudum bi seydenkorkmus gibiydi insallah gunmuz guzel gecerGünaydın hanımlar:) bugün bebişimin mutlu uykusunu almış sesleriyle uyandım çok güzel bir şeymiş:) herkese hayırlı günler diliyorum ve bol gülücüklü saatler:)
Hepimiz benzer aşamalardan geçiyoruz yalnız değilsin bunu unutma. Bunu hatırladığında uyum sağlamak daha kolay olacak emin ol. Sen de iyi ki varsın canım değer katıyorsun bizlere:)oyle tabi canim iste bazen sinirleniyorum ama hemen geciyo bi gulusune canimi veririm iyiki burasi var iyiki varsiniz
Ay maşallah durumuza :)Canım eğer çıngıraksa kafasına vurduğu onların da peluşlu olanlarından var bondigoda vardı mesela düşünebilirsiniz. Uzun zamandır duru oyuncaklarıyla temas halindeydi hatta tutamayınca sinirinden ağlıyordu yeni yeni başladı işte tutmaya.
Masallah kuzuya buyuyor yavrularimiz annesi ben de dun cingirak tutusturdum eline baya bi inceledi salladi falan cok mutlu oluyo insan yeni seyler yaptiklarini gorunce bazen anne diyecegi zamani hayal ediyorum gozlerim doluyo hemenKızlar kızım iki gündür oyuncaklarını tutmaya çekmeye başladı çok mutlu oldum. 3. Ayın başında başladık yapmaya. Öyle uyanık ki bir de. Dün anakucağının kenarına tvyi görmesin diye babası oyıncağını koymuş oyuncağın kukağından tuttuğu gibi aşağı indirmiş oradan çaktırmadan tv izliyormuş. Eşim bir farketmiş hemen çağırdı bak kızım be yapıyor diye. Öyle sıkı tutmuş ki oyuncağı bırakmıyor bir türlü. En son ilgisini dağıtıp öyle aldık elinden:)
İnşallah günün kalan kısmı güzel geçer o zaman canım.Ne guzel masallah duruya bizimki de aglayarak uyandi hem de nasil aglama hemen dua okudum bi seydenkorkmus gibiydi insallah gunmuz guzel gecer
Sagol canim benim guzel sozlerle daha bi enerjik oldum simdiHepimiz benzer aşamalardan geçiyoruz yalnız değilsin bunu unutma. Bunu hatırladığında uyum sağlamak daha kolay olacak emin ol. Sen de iyi ki varsın canım değer katıyorsun bizlere:)
İnşallah o günleri de göreceğiz canım ve artık sussa da kafamı birazcık dinlesem diyeceğimiz zamanları da:) bu dünyanın en güzel şeyiymiş:)Masallah kuzuya buyuyor yavrularimiz annesi ben de dun cingirak tutusturdum eline baya bi inceledi salladi falan cok mutlu oluyo insan yeni seyler yaptiklarini gorunce bazen anne diyecegi zamani hayal ediyorum gozlerim doluyo hemen
Buna sevindim canım:) unutma nizim duygularımız bebeğimize yansıyor biz ne kadar mutlu huzurlu olursak o da o kadar rahatlayacakSagol canim benim guzel sozlerle daha bi enerjik oldum simdi
Canım iyi ki esim var Allah'im onu başımızdan eksik etmesin kimsenin sevdiğini başından eksik etmesin benimki öyle bi durum değil tatlım yiğit benden hic ayrilmiyo doğdu sütüm hic yok diye sürekli emzirdim gelsin diye buda onda alışkanlık oldu.şöyle soyleyim annem sabahtan aksama kadar bende buna rağmen sürekli emicem diyo bende yoruluyorum dinlenemiyorum haftaya işe başlıyorum bakalım napıcaz.Bir süre enerji depolamaya ihtiyacın var sanırım canım. Eşin falan bakımına yardım etmiyor mu bebişin? Ona bırakıp biraz kendine zaman ayırsan kafanı dinlesen hiç düşünmesen sütünü... iyi hissetmek olumluya odaklanmak da bazen süt için iyi geliyor
Dimi aslında o da var ben de hiç sevmiyorum karisilmasini bir de evde sessizlikte az da olsa uyuyordu dün ben de ablama geçtim az olan uykusu da yokCanım ben yalnızlığa o kadar alışmışım ki gelmeler bile zor geliyor içim sıkılıyor birileri bana karışacak diye. Sen de alışırsın yalnız kalmaya sadece dene:)
Canım bana hemşirenin biri yarım bardak pekmez biraz karabiber biraz zeytinyağı biraz su katıp için dedi sütünüz artar dedi. İstersen bir deneİste bazen dayanamıyorum istiyorum ki sadece sut alsın küçük vücudu sonra sırf sadece süt alsın diye gece kaç kere kalkıp sağıyorum kalkıp o emerse tek tarafı verip obur tarafı sağıyorum kaç gündür uykum perişan sesim bu sayede de artar ama dun mama verince emeklerim bosa gitmiş gibi hissettim üzüldüm biraz dediginiz doğru sadece mama alanlar var yiğit yine şanslı Allah'im bana ve herkese sabir versin
İyi akşamlar canım. Bugün oldukça sessiz forumumuzİyi akşamlar güzel anneler :)
Bi deniyim canım teşekkür ederimm :)Canım bana hemşirenin biri yarım bardak pekmez biraz karabiber biraz zeytinyağı biraz su katıp için dedi sütünüz artar dedi. İstersen bir dene
Cnm 3ay 20Canim erken degil mi kac aylik melegin
Sagol cnm inşallahAaaa gözün aydın canım inşallah fazla huzursuzlanmadan cikiverir dişleri darısı basimiza
İnşallah cnm maşallah:)Allahim ilk dislerimiz geliyor masallah elamizaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?