Sagol cnm maşallah hepimizin bebislerine pek tatlılar nazar değmesinCanim maasallah cok tatli guzel nazar degmesindedegmesin❤☺
Hmm.. Neden kapattınız ki grubu ?teşekkür ederiz :)
Hepimiz atıldık şöyle ki grubun kapanması için herkesin atılması gerekiyor yoksa grubu silemiyorsun kendim de dahil herkesi attm gruptan haliyle öyle bir grup da kalmadı. şahsi algılama. aslında bununla ilgili mesaj yayınladm ama gruba o sürede girmediğin için göremedin muhtemelen
amin amin hepimizinkini :)
Benimki hep bas parmağını geveliyor karnı tok da olsa ben de senin gibi dusundum acaba dış eti mi kasiniyoKızlar birşey dikkatimi cekti bebeğim dilini geveliyor ısırıyor acaba dış etlerini kasınıyor siz böyle birşey farkettiniz mi bebeginizde.sakız gibi çiğniyor hatta o an konuşmaya çalışıyor değişik ses çıkıyor:)
CAnım benim kızım da yapıyor onu her daim yaptığı bir şey değil ama arada oluyor nedenini bilmiyorum. Dudağımızı emmeye başladık bir de tekrardan. Doğduğu ilk zamanlarda yapıyordu şimdi yine yapıyor alt dudak üst dudakKızlar birşey dikkatimi cekti bebeğim dilini geveliyor ısırıyor acaba dış etlerini kasınıyor siz böyle birşey farkettiniz mi bebeginizde.sakız gibi çiğniyor hatta o an konuşmaya çalışıyor değişik ses çıkıyor:)
Ben daha 3. Ay kontrolüne gitmedim canım başka kimseden de duymadım böyle bir şeyKızlar bi sonraki kontrolde yanı 4.ay kontrolünde doktor kanina ve d vitaminine bakalım ona gore ölçüde gerektigi kadar verelim dedi sizin doktorunuz da istedi mi kan tahlili
Bence de cnm olabilirBenimki hep bas parmağını geveliyor karnı tok da olsa ben de senin gibi dusundum acaba dış eti mi kasiniyo
Amin canim benimmSagol cnm maşallah hepimizin bebislerine pek tatlılar nazar değmesin
Canim gecmis olsun sukur gecti kupkuru kirmiziydi sebamedi sumdilik birakrim onerdigi sampuan ve kremi aldik biobaby adi canim zeytinyagi icerikli cok yumusatti kasinti icin ayri bir krem verdi tekrar cagrdi ana soguktu kar falan gidemedik...ama yymurta cikolata vs yemiyorum bak recellerde yasak gdip yasaklardan kurtlmak isryorm tahin de yasak☺sizinde cabucak gecer insallHEdizimize gelince bebeklik egzemasi diger adiyla atopik dermatit olmusuz biz de S Sevdalinka00 gibi. Siz nasil oldunuz canim azalmisti en son kizarikliklar tamamen iyilestiniz mi? Simdi alerji doktorunun soylediklerini aktariyim oncelikle sadece nemlendirici krem onerdi iki markayi oneriyor la roche-posay lipikar ap ve avene trixera, nemlendirici ile gecmezse ilac deneyecegiz. 5-6 ayliga kadar sik sik olursa hep devam ederse da besin alerjisi arastirmak gerekiyormus baska turlu gecmezmis. Insallah oyle birsey degildir. Doktor daha cok kuruluktan suphelendi. Grip oldugumuzda surekli yuzunu unibaby ile silmistim hasta olmasin diye o kuruttu sanirim.hem buhar makinemizi daha sik kullanmaya hem de nemlendiricimizi daha sik surmeye karar verdim. Bir de banyo kopugumuz sebamed di onu degistirecegim cok kurutuyormus dalin ve sebamed onermedi. Yine la roche ve avene inkini oneriyor. Son olarak bebek yagi sakin kullanmayin dedi gozenekleri tikiyormus. Iste boyle..herkese guzel bir gun dilerim
Mecburen er ya da geç çalışmaya başlayacağız canım bizler de bebişler de alışacak. Rehberlik benim branşım canım
O huzursuzluk bizde de var canım memeyi reddetme süt içmeme uykusuz gündüzlerimiz arttı sebepsiz ağlamalar. Düzelir diye umuyorum :)Iyi etmissin canim maasallah melegin ne kadar da buyumus nazardan korusun Rabbim☺sukur tatlim bende iyiyim bebisle ugrasmaya devam huzursuz son bi kac gundur yavas yavas buyuyorlar Allah hepsine saglik afiyet versin..
MaasAllah bu ne tatlilik Allahim hayirli bir omur nasip etsin insaAllah
Teşekkürler :)Merhaba guzel hatunlar sayfalari hizlica okudum yeni gelen annise hosgeldin diyim oncelikleharika kanatlar di sanirim. Yakisikli kuzular forumumuzu senlendirmis ne karizmatik ne agir abiler gordum, capkin gulucukluler, yakisikli kucuk prensler gordum erciyes111 S Selayic S Sevdalinka00 . Hepsine bin masallah. Herkes duru kizimizin pesinde gozumden kacmadi; ) ama guzel gozlu hiramiz laz4life ve suslu E elaammm izla da tanistik mavi kizimizin yeri zaten ayri. Cok senlikli bir forum olduk. Insallah saglikla buyurler hep burada oluruz da hep paylasiriz fotolari
Canim insallah düzelir kopuyor kollarim kafayi geriye atiyo sonra emmek istyo o da iyce saskin ☺☺Doğru diyorsun işten kaçamayız mecbur başlayacağız ama ben hazır değilim sanırım
O huzursuzluk bizde de var canım memeyi reddetme süt içmeme uykusuz gündüzlerimiz arttı sebepsiz ağlamalar. Düzelir diye umuyorum :)
Teşekkürler :)
şöyleki bir kısım kişiler sürekli paylaşımda bulunuyordu aktifti. üyelerin bir kısmı da sessiz izleyici modundaydı. yani isim bilmiyorum ama üye olalı 1 ay olmuş grupta neredeyse tüm postları okumuş(bu görülebiliyor) ama toplam beğeni ve yorum adedi 5. bu gibi üyeler aktif olanları da uzaklaştrmaya başlad paylaşımlar azaldı. en sonunda görüşmek isteyen facebook üzerinden bireysel görüşsün kkdan devam edelim dedik. ama facebook kolaydı kkya her dk girmek kolay olmuyor.Hmm.. Neden kapattınız ki grubu ?
normal süreç bazen uykusunda bile yapıyorBenimki hep bas parmağını geveliyor karnı tok da olsa ben de senin gibi dusundum acaba dış eti mi kasiniyo
Merhaba arkadaşlar sizleri çok uzun zamandır takip ediyorum ekim annesi olarak beni de grubunuza kabul eder misiniz
hımmm bu çapkın gülücük benim paşama ait sanırım :) ewet ben cok eğleniyorum iyi ki üye olmuşum valla eşim bişey olduğunda senin kızlar yazmışmı bu konu hakkında diyoMerhaba guzel hatunlar sayfalari hizlica okudum yeni gelen annise hosgeldin diyim oncelikleharika kanatlar di sanirim. Yakisikli kuzular forumumuzu senlendirmis ne karizmatik ne agir abiler gordum, capkin gulucukluler, yakisikli kucuk prensler gordum erciyes111 S Selayic S Sevdalinka00 . Hepsine bin masallah. Herkes duru kizimizin pesinde gozumden kacmadi; ) ama guzel gozlu hiramiz laz4life ve suslu E elaammm izla da tanistik mavi kizimizin yeri zaten ayri. Cok senlikli bir forum olduk. Insallah saglikla buyurler hep burada oluruz da hep paylasiriz fotolari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?