2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Yarın sabah tekrar deneyeceğim bakalım zaten cumartesi kan vereceğim artık hayırlısı mücadeleye devam edeceğiz
Asla ama asla pes etmeyin lütfen ve kendinizi üzmeyin her seferinde dimdik yolumuza devam edin çok zor bir süreç Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu süreçte. Bana doktor asla hamile kalamazsın imkansız demişti. Sonuç nasıl olur nasıl gider bilmiyorum ama asla pes etmemeyi seçtim imkansız demelerine rağmen. Asla pes etmeyin embriyolar olduğu sürece bir umut her daim vardır. Umarım yarın denediğinizde pozitifi görürsünüz şöylede bişey var idrara geçmeme olayı var yani kanda çok yüksek beta hcgsi çıkan insanlarda bile idrar testinde silik çizgi görüyorlar o yüzden herşey olabilir

Asla ama asla pes etmeyin lütfen ve kendinizi üzmeyin her seferinde dimdik yolumuza devam edin çok zor bir süreç Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu süreçte. Bana doktor asla hamile kalamazsın imkansız demişti. Sonuç nasıl olur nasıl gider bilmiyorum ama asla pes etmemeyi seçtim imkansız demelerine rağmen. Asla pes etmeyin embriyolar olduğu sürece bir umut her daim vardır. Umarım yarın denediğinizde pozitifi görürsünüz şöylede bişey var idrara geçmeme olayı var yani kanda çok yüksek beta hcgsi çıkan insanlarda bile idrar testinde silik çizgi görüyorlar o yüzden herşey olabilir
Bu yolda mücadele eden herkese Rabbim sabır, güç versin. Umarım öyledir umarım bende bi gün pozitifi görürüm mücadele eden herkes dilerim mükafatını alır.

Hayırlı olsun çok mutlu oldum darısı başımıza 😍 kaçıncı gün yaptınız bide belirtiniz oldumu acaba
Hiç bir belirtim olmadı karın bölgemde yumurtalıklara dogru sadece ufak bi karıncalanma belırtı arayıp kendımı çok yıprattım belirti aranmaması gerekmiş Rabbim sağlıklı ilerlemesını nasıp etsın isteyıp emek veren herkese nasip etsın en kısa zamanda inşaAllah

Hayırlı olsun çok mutlu oldum darısı başımıza 😍 kaçıncı gün yaptınız bide belirtiniz oldumu acaba
9. Gunu aksam evde test yaptım belırgın pozitif gördum 10. Gunu kan verdım pozıtıfdi 12. Gunu kan verdım deger ıkıye katlamıştı daha sonra artık randevu verdıler haftaya kese için gelin dediler sağlıkla ilerler Rabbimin izni ile dua edıyorum.

Kızlar bugün dayanamadım kan testi verdim 137 çıktı sonucum cuma tekrar lan vereceğim güzel artış görürüm inşallah bugün gidip lan verdiğime pişman oldum evde test iyi de kanda düşük değer görünce insan demoralize oluyor 😀 bu arada bugün 8.günüm transfer sonrası ☺️

Arkadaşlar merhaba, pozitif olan arkadaşlar kese gördükten sonra kullandığınız ilaçlar da değişiklik oldu mu? Yani ne kadar devam edeceğiz ilaçlara bilen var mı?
Merhaba.Progesteron fitil aynen devam.Günde üç kez 2 şer tane..Estroferm yine günde 3 kez 1er tane kullanıyorum,elimdeki kutu bitince onu bırakacağım..bir de işte folik asit o da devam..

Hiç bir belirtim olmadı karın bölgemde yumurtalıklara dogru sadece ufak bi karıncalanma belırtı arayıp kendımı çok yıprattım belirti aranmaması gerekmiş Rabbim sağlıklı ilerlemesını nasıp etsın isteyıp emek veren herkese nasip etsın en kısa zamanda inşaAllah
Benimde sadece kasık larımda ağrı var başka bişey yok test yapmaya korkuyorum

Kızlar keseyi gördük 🥰😇haftaya tekrar gelişime bakılacak inşallah rabbim nasip eder isteyen herkese bana da tabi 🤭🤭🤭

Eklentiler

• 1000000045.webp
    1000000045.webp
    60,9 KB · Görüntüleme: 4
kızlar beta degerlerime bakabilir misiniz
8. gün 131
12. gün 1008
14.gün 3143
Bu değerler nasıl sizce ve ikiz olma durumu var mı bi tecrübesi olan var mı ? Çok merak ediyorum

Back