2015 Ekim Anneleri

Yok canım benim doğum sonrası izin salı bitti 4 günlük rapor aldım. Öğretmenim dönem bitiyor şimdi ikinci dönem başı itibariyle ücretsiz izne ayrılacağım
Çok güzel bebeğinlesin ben Şubat aonu başlıyorum :( Bir şekilde alışacağım artık. Ne öğretmenisin?

Canim cok sagol hepsi o kadar sevimli ki maasallah tum meleklere☺sen nasilsin canim ozlettin kendini
İyiyim ben de iznim bitmeden annemlere geleyim dedim 1 hafta kalacağım bebekle uykusuz ve gazlı gecelere devam :) Bu da benim yaramaz büyüdü bayağı :) Sen nasılsın? :KK37:

Eklentiler

• PhotoGrid_1452106069392.jpg
    PhotoGrid_1452106069392.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 81
Canim bebegin ne kadarlik acaba benim baya kafami kurcalio ise baslama meselesi:KK14:
Bi de henuz baslamayan anneler bebisler ne kadarlikken baslamayi dusunuosunuz baslayanlar ne zaman basladilar acaba..
ben bu salı başladım 270 ml sut bıraktım 180 içmiş biberon sevmiyor çunku ,dun de 200 ml sut 60 ml mama içmiş bugun 300 ml sütü var bakalım ne içecek

bugun 300 ml sütü var içerse iyi olacak valla
Benimki en son 4 gibi emdi az birşey şuan biberonla vrmeye çalışıyorlar almıyor. Beni de emmiyor. Uyutuyorum uykuya dalarken veriyorum o zaman içiyor çoğu zaman.

İyiyim ben de iznim bitmeden annemlere geleyim dedim 1 hafta kalacağım bebekle uykusuz ve gazlı gecelere devam :) Bu da benim yaramaz büyüdü bayağı :) Sen nasılsın? :KK37:
Ayy cam maşallah kocaman olmuş nazar değmesin ona elbiselere de bak:)

Canim benim bebis 15 ekim.dogumlu ve maalesef 8 subatta baslicam Allah izin verirse...borc olmasa ucretsz isterdm ama isime ev yakin karsi binam hemen...hayirlisi ama zor
Bende de ayni durumlar ev borcu var bizim de..evinin yakin olmasi cok iyiymis benim mesafe de var baya dedigin gbi zor olacak baya hepimize..

Gece geç yatariz sabah erken kalkarız kime cekmis bikmem şimdi o uyuycak benim uyku kaçacak ben de onu uytmucam:)
Kızım da üç gündür erkenlil sınırlarını zorlamaya başladı. Emzirirken uyuklamışım bir açtım gözüöü masum masum bana gülüyor sessizce konuşuyor gözümü açtığımı görünce:) normalde kucakta yatmaktan nefret eder ağlar şimdi aşırı rahatsız bir pozisyonda masum masum bana bakıyor:) yemek istiyorum onu:)

Kızım da üç gündür erkenlil sınırlarını zorlamaya başladı. Emzirirken uyuklamışım bir açtım gözüöü masum masum bana gülüyor sessizce konuşuyor gözümü açtığımı görünce:) normalde kucakta yatmaktan nefret eder ağlar şimdi aşırı rahatsız bir pozisyonda masum masum bana bakıyor:) yemek istiyorum onu:)
Oyyy kiyamam annesine kiyamamis dinlensin annecim demiş.Bende geçen uyandı diye yanıma aldım ona bakarken uyumusum hiç aglamamis o da uyumustu kaç saat Snra kalkmistik ne güzel:)

Oyyy kiyamam annesine kiyamamis dinlensin annecim demiş.Bende geçen uyandı diye yanıma aldım ona bakarken uyumusum hiç aglamamis o da uyumustu kaç saat Snra kalkmistik ne güzel:)
Ne güzel benim kızım da öyle çok ağlayıp rahatsız etmez normalde de şimdi sevmediği pozisyonda bile sesini çıkarmamış ı ilginç geldi. Çok tatlılar yaa uykum çok vardı onun o halini görünce kaçtı uykum

Iyi etmissin canim maasallah melegin ne kadar da buyumus nazardan korusun Rabbim☺sukur tatlim bende iyiyim bebisle ugrasmaya devam huzursuz son bi kac gundur yavas yavas buyuyorlar Allah hepsine saglik afiyet versin..

Back