2015 Ekim Anneleri

Canim bebegin ne kadarlik acaba benim baya kafami kurcalio ise baslama meselesi:KK14:
Bi de henuz baslamayan anneler bebisler ne kadarlikken baslamayi dusunuosunuz baslayanlar ne zaman basladilar acaba..
Canim ben ogretmenim 26 aralikta bitti iznim rapor aldim simdiye kadar 2. Dinem de ucretsiz izin alcam insallah eylulde baslicam o zaman da 11 aylik olcak oglusum

Allahimmm bizde bu minik beyefendiyi opuyoruz nasilda kibar poz vermis maasAllah:nazar::nazar:

Karizmatik bebis bizde seni opuyoruzz:KK68:

Yiğit paşam gibi seninki de sert abi maşaallah Allah'im korusun nazardan

Ay büyümüş de küçülmüş maaşallah :KK36:

Ayy maşallah ya çok tatlısınız:)

Canim maasallah oglusina cok tatli☺
Hepinize cooook tesekkur ederiz :)

Herkese güzel bi gün diliyorum :) kızlar dün fotoğraf paylastik yaaa soyle bi hayal kurdum yillaaar yillar sonra burdaki guzel kızlardan birini oglum sevse (mesela @pessinusun kızı olabilir :)) sonra evlenseler bi şekilde konu ekim annelerine gelse aaaaa deyip şaşırsak ne güzel olur :)

Ay maşallah canıımm :) Allah bağışlasın

Allahım Allahım bakışına bak maşallah annesi iyi beslemişsin oğluşunu:)

Unutur muyum tatlim sen onceden koymustun ya tanismistik senin yakisiklinla, hatta yakisiklilarinla profil fotondan; ). Masallah mert ine tam yemelik bu pasa da

Bir yakisikli dahaaa:-)masallah annesi Allah bagislasin:nazar:
kızlar günaydın
hepimiz çok güzel melekler doğurmuşuz helal olsun bize
hepimizin evlatlarını rabbim esirgesin

Günaydın hanımlar kabus gibi bir gece geçirdik ne oluyor bu kıza anlamadım 11de uslu uslu uyudu 12.30da bir kalktı 3e kadar kucağımda uyuyor yatağa koyunca uyanıyor en son 3te pes etti çok şükür büyüme atağı mi neyse çabucak atlatsak yaa pessinus pessinus Duru da böyleydi dimi sizin geceniz nasildi

ben bu salı başladım 270 ml sut bıraktım 180 içmiş biberon sevmiyor çunku ,dun de 200 ml sut 60 ml mama içmiş bugun 300 ml sütü var bakalım ne içecek
Bende arada veriyorum alissin die biberon buzlukta da biraz sutum var ama gecen verdim pek begenmedi beyefendi :)isteyken sagip onlari mi birakiosun canim

Günaydın hanımlar kabus gibi bir gece geçirdik ne oluyor bu kıza anlamadım 11de uslu uslu uyudu 12.30da bir kalktı 3e kadar kucağımda uyuyor yatağa koyunca uyanıyor en son 3te pes etti çok şükür büyüme atağı mi neyse çabucak atlatsak yaa pessinus pessinus Duru da böyleydi dimi sizin geceniz nasildi
Canım çok şükür üç gecedir normale döndük kabus gibi birkaç geceden sonra. Resmen sınanıyoruz canım saklin olmaya çalış geçiyor birkaç gün içinde

Herkese güzel bi gün diliyorum :) kızlar dün fotoğraf paylastik yaaa soyle bi hayal kurdum yillaaar yillar sonra burdaki guzel kızlardan birini oglum sevse (mesela @pessinusun kızı olabilir :)) sonra evlenseler bi şekilde konu ekim annelerine gelse aaaaa deyip şaşırsak ne güzel olur :)
Sonra da babası bunu öğrense bana bir güzel kızsa senin yüzünden diye:) adam kızımı vermem diyor içgüveysi olmayı kabul ederseniz değerlendirebiliriz:)

Canım çok şükür üç gecedir normale döndük kabus gibi birkaç geceden sonra. Resmen sınanıyoruz canım saklin olmaya çalış geçiyor birkaç gün içinde
İnşallah geçer canım ya annemdeyken ne güzel uyuyordu tabi birlikte yatiyorduk onunda etkisi vardır bildiğim bütün duaları ediyorum sakin olmak için inşallah bu gece iyi gecer

İnşallah geçer canım ya annemdeyken ne güzel uyuyordu tabi birlikte yatiyorduk onunda etkisi vardır bildiğim bütün duaları ediyorum sakin olmak için inşallah bu gece iyi gecer
İnşallah canım benim durum annenle alakalı değildir bu dönem çocuklarda var bir sıkıntı. Bir de seninle uyuması ne kadar tatlı olsa da ilerde zorlanabilirsin kokuna sıcaklığına alışacağı için.

İyi geceler cannlarr :KK36:
Kafayı yicem bugün bnm kızım yeni bir çığır açtı ya hanım emmiyor bir de iki elini birden bileklerine kadar ağzına sokmaya çalışıyor olmayınca sinirleniyor :mad:
Ayni benin kiz beni emmeyi birakip yumruklarini sokuyr agzina sonrada sut gelmiyor diyemi ne sinirlenip bagiriyor bende katila katila guluyrm dahada sinir oluyor dudaklari buzusturuyr:-)

İnşallah canım benim durum annenle alakalı değildir bu dönem çocuklarda var bir sıkıntı. Bir de seninle uyuması ne kadar tatlı olsa da ilerde zorlanabilirsin kokuna sıcaklığına alışacağı için.
Aynen öyle canım oradayken birlikte uyuyorduk eve döndugumuzden beri besiginde yatiriyorum

Back