2015 Ekim Anneleri

Canim gecmis olsun sukur gecti kupkuru kirmiziydi sebamedi sumdilik birakrim onerdigi sampuan ve kremi aldik biobaby adi canim zeytinyagi icerikli cok yumusatti kasinti icin ayri bir krem verdi tekrar cagrdi ana soguktu kar falan gidemedik...ama yymurta cikolata vs yemiyorum bak recellerde yasak gdip yasaklardan kurtlmak isryorm tahin de yasak☺sizinde cabucak gecer insallH
Canim cok sevindim, insallah tekrarlamaz

Edizimize gelince bebeklik egzemasi diger adiyla atopik dermatit olmusuz biz de @tugbap gibi. Siz nasil oldunuz canim azalmisti en son kizarikliklar tamamen iyilestiniz mi? Simdi alerji doktorunun soylediklerini aktariyim oncelikle sadece nemlendirici krem onerdi iki markayi oneriyor la roche-posay lipikar ap ve avene trixera, nemlendirici ile gecmezse ilac deneyecegiz. 5-6 ayliga kadar sik sik olursa hep devam ederse da besin alerjisi arastirmak gerekiyormus baska turlu gecmezmis. Insallah oyle birsey degildir. Doktor daha cok kuruluktan suphelendi. Grip oldugumuzda surekli yuzunu unibaby ile silmistim hasta olmasin diye o kuruttu sanirim.hem buhar makinemizi daha sik kullanmaya hem de nemlendiricimizi daha sik surmeye karar verdim. Bir de banyo kopugumuz sebamed di onu degistirecegim cok kurutuyormus dalin ve sebamed onermedi. Yine la roche ve avene inkini oneriyor. Son olarak bebek yagi sakin kullanmayin dedi gozenekleri tikiyormus. Iste boyle..herkese guzel bir gun dilerim
ya şuan biraz üzgünüm çünkü pişik kreminden yağına kadar herşeyim sebamed :( evet vücudu biraz kuru bende her banyo sonrası yağlıyorum gözenekleri tıkadığını bilmiyordum.her doktor farklı bişey söylüyor. neye inanıcam napıcam şaşırdım o_O

Bende arada veriyorum alissin die biberon buzlukta da biraz sutum var ama gecen verdim pek begenmedi beyefendi :)isteyken sagip onlari mi birakiosun canim
cnm buzluktaki 2 haftayı geçtiyse verme buzluktakini çözünce tadı çok kotu kokusu da ben işte Bi 300 ml çıkıyor onu sut poşetine koyuyorum normal buzdolabı yerinde duruyor işteyken eve gelirken buzluk kabını yanına koyup getiriyorum dondurmuyorum evdede dolapta duruyor ertesi güne içiyor zaten

ya şuan biraz üzgünüm çünkü pişik kreminden yağına kadar herşeyim sebamed :( evet vücudu biraz kuru bende her banyo sonrası yağlıyorum gözenekleri tıkadığını bilmiyordum.her doktor farklı bişey söylüyor. neye inanıcam napıcam şaşırdım o_O
hakiki asit oranı %1 olan zeytin yağı kullan canım banyodan sonra son durulama suyuna 1 damla dok

hımmm bu çapkın gülücük benim paşama ait sanırım :) ewet ben cok eğleniyorum iyi ki üye olmuşum valla eşim bişey olduğunda senin kızlar yazmışmı bu konu hakkında diyo :KK68: sosyal medyada ilk kez yiğidomun fotosunu paylaştım burası gerçekten çok samimi :) benim de buradaki hayalim ileri ki zamanlarda belli mi olur ekim anneleri olarak dışarda bebişlerle birlikte görüşürüz:KK58:
Canim aynen ben de ediz in facebookta bile paylasmadim hosuma gitmiyor internete koymak ama buranin yeri cidden farkli siz bazi akrabalarindan once tanistiniz oglusumla. Evet capkin guluslu dedigim yigit icindi:) ben buradan kolay kolay kopabilecegimi sanmiyorum birlikte buyuturuz iste kuzulari :)

ya şuan biraz üzgünüm çünkü pişik kreminden yağına kadar herşeyim sebamed :KK43: evet vücudu biraz kuru bende her banyo sonrası yağlıyorum gözenekleri tıkadığını bilmiyordum.her doktor farklı bişey söylüyor. neye inanıcam napıcam şaşırdım o_O
Uzulme tatlim pisik kremini kullan guzelce bitene kadar,,yagi da biraz buyuyunce kullanirsin simdilik vucud losyonuna geciver, vucud sampuani da bir marka daha alirsin donusumlu kullanirsin ziyan etmezsin hicbirini

ama dürüst olmam gerekirse bittimmmmmm

sen napıyosun ilk iş günün nasıl geçti meleğin zorluk çıkarmış mı
cnm ilk gun zordu huysuzdu azcık sut içmiş 2. Gun içmiş iyi ve huysuzluğu geçmiş iyiyiz çok şukur bugun de 250 ml içmiş

Uzulme tatlim pisik kremini kullan guzelce bitene kadar,,yagi da biraz buyuyunce kullanirsin simdilik vucud losyonuna geciver, vucud sampuani da bir marka daha alirsin donusumlu kullanirsin ziyan etmezsin hicbirini
Vucud losyonu kullanmıyorum hımmm hep yağlıyordum losyon alıyım hemennnn neyin alıyım :KK17:
Aynen dediğin gibi dönüşümlü kullanıcam yağ teyzem mersinden saf yolluyo onu kullansam nolur

cnm buzluktaki 2 haftayı geçtiyse verme buzluktakini çözünce tadı çok kotu kokusu da ben işte Bi 300 ml çıkıyor onu sut poşetine koyuyorum normal buzdolabı yerinde duruyor işteyken eve gelirken buzluk kabını yanına koyup getiriyorum dondurmuyorum evdede dolapta duruyor ertesi güne içiyor zaten
Benim kasımdan var sütlerim atıcam mı şimdi onları

Benim kasımdan var sütlerim atıcam mı şimdi onları
Ya benim de vardı geçen duru ya vereyim dedim içmek istemedi kokusu farklıydı döktüm mecbur zaten memlekete gideceğim haftaya kalacak. Normalde üç aya kadar durur deniliyor ama durmuyor sanırım. Çok üzüldüm bir sürü sütüm vardı kolay gelmedi sonuçta ama ne yapayım

Ya benim de vardı geçen duru ya vereyim dedim içmek istemedi kokusu farklıydı döktüm mecbur zaten memlekete gideceğim haftaya kalacak. Normalde üç aya kadar durur deniliyor ama durmuyor sanırım. Çok üzüldüm bir sürü sütüm vardı kolay gelmedi sonuçta ama ne yapayım
Ben hiç buzluktan çıkarıp denemedim bir sürüde var:( icmiyorlarsa yapacak bişey yok

Back