2015 Ekim Anneleri

Gecmis olsun canim dikkat et kendine. Yazini okuyunca dogumdan bi kac gun sonra yasadigim bi olay geldi aklima ben de ayni senin gibi dua etmistim ona gelecek aci agri bana gelsin diye sabaha muthis bi karin agrisiyla uyanmistim dualarimiz kabul oluyo demek ki.

Torun daha tatli oluyo ki annem beni unuttu varsa yoksa baturalp :) rabbim bize de gostersin o gunleri insallah

Çı
Günaydın Sağol canım. Küçük bedeninde acı çekmesin kuzum ben çekerim. Benim oğlanın eli ayağı durmuyo sen elini yumruk yap paaat gözüne bur. O şiddetle gözü kızariyo. Akmaya başlıyo bu arada annem yaninda geldim iceri bi baktım annemde ağlıyo napiyosunuz dedim eee gözüne vurdu. Ya anne dedim bu çocuğu nasıl büyütecez?? O yüzden ona gelen bana gelsin. Ben onu Yaradana kurban olurum.

Günaydın güzel anneler:) kızımla gülüp eğlendiğimiz bir hafta sonu sabahından herkese merhaba. Umarım hepimiz için sorunsuz bir gün olur

Normalde 6ay sadece anne sutu diyrlar ama benm kizim premature dogdugu icin doktor 4.ayda baslayalim dedi yani sanirim bebegin dogum kilosu belirleyici birazda

Bebeğinin dogum kilosu kaçtı? Sadece anne sutu mu alıyor? Benim bebegimde prematüre doktorum düzeltilmiş yasi 6 ay olana kadar anne sutune devam edebiliriz acele etmiyelim ek gida için dedi bu arada 5 ayligiz

Bugün çok sessizsiniz kızlat nerelerdesiniz?
Ben geldiiimmm maluuum pazar eşimle avm ye gittik yiğit efendiyi yanımıza almayı cesaret edemediğimiz için anneme bıraktık.geldim hemen siteyi açtım dedim okunacak çok şey var ilerlememiş bile

Oyy maasallah prensese ya direk.soyleyince insan uzuluyor aslinda kilo olarak cok da az degil herkes tombik olamaz ki☺cok haklisn saglikli olsunlar gucleri yerinde olsun yeter

Canim bilgilendirmen icin sagolasin inanki kusma cok zorluyor icine kadar geciyo ustu basi onu gectim boynu yara gbi oldu yarin doktora gdecegm insallah umarim bi cozum olur emzirmesem durmuyor en azindan yalanci emzige alissaydi o da olmadi hayirlisi hepimiz için

Ben geldiiimmm maluuum pazar eşimle avm ye gittik yiğit efendiyi yanımıza almayı cesaret edemediğimiz için anneme bıraktık.geldim hemen siteyi açtım dedim okunacak çok şey var ilerlememiş bile

Hoşgeldin canım hafta sonu ya herkes ailesiyle zaman geçiriyor sanırım ondan hiç paylaşın olmadı burada.

Oyy maasallah prensese ya direk.soyleyince insan uzuluyor aslinda kilo olarak cok da az degil herkes tombik olamaz ki☺cok haklisn saglikli olsunlar gucleri yerinde olsun yeter

Mutlaka insan üzülüyor ama çocuğun sağlıklı olsun yeter benim kıza da tombiş diyorlar sürekli bozuluyorum

Kızlar selam,
Size bir şey sormak istiyorum. Kızım 3.5 aylık. Kulak memesini n arka tarafında bişey çıkmış. Egzama gibi. Her iki kulağında da var. Hava cok soğuk olduğundan kontrolü ne kadar dışarı da çıkarmak istemiyorum. O yüzden Dr a gidemedik. Aranızda böyle bisey yaşayan oldu mu ki.
Ne yapacağım ki ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…