Birde ayni binada ohh masallah ne guzel ya imrendimBizim de ayni sekerim. Ayni binadayiz hatta:) Basim sikissa annemde aliyorum solugu. Yarin butun gun egitime gidicegim, esim hasta, annem bakacak ediz e. Cok sansli hissediyorum kendimi.
Az degil canim bizim ev sicak oldugu icin 2gune bir yikiyoruz dun yikadik ve benim aksi oglum uyumadi yine :)Ben haftada iki kez yikiyrm kizimi cokmu az acaba:-(
Gecmis olsun canim dikkat et kendine. Yazini okuyunca dogumdan bi kac gun sonra yasadigim bi olay geldi aklima ben de ayni senin gibi dua etmistim ona gelecek aci agri bana gelsin diye sabaha muthis bi karin agrisiyla uyanmistim dualarimiz kabul oluyo demek ki.Güzel anneler iyi geceler. İki gündür girememiştim baya sayfalar ilerlemiş burda gerçekten bilinclendigimi hissediyorum.iki gündür atesim 38.5 oğlum verem aşısı oldu Allah'im ona gelen her kotu şeyi bana ver demiştim duam kabul oldu sanırım onda ateş olmadı ben gece 2 de duşlardan çıkamadım. Ama canım feda ona. O hastaligimda gidemedim doktora ona kim bakicak karni acıkır diye. Anne olmak boyle birşeymiş. Allah'im kimseye onların yokluğunu göstermesin.
Torun daha tatli oluyo ki annem beni unuttu varsa yoksa baturalp :) rabbim bize de gostersin o gunleri insallahCok gecmis olsun cnm.gercekten annelik okadar herseyden ustun bi duyguymuski insan annesinin degerini bile anne olunca anliyormus bence bide diyorlar ya evlat ceviz kabugu torun cevizin ici acaba torun sahibi olmak nasil bi duygu ben simdiden onu merak ediyrm
Günaydın Sağol canım. Küçük bedeninde acı çekmesin kuzum ben çekerim. Benim oğlanın eli ayağı durmuyo sen elini yumruk yap paaat gözüne bur. O şiddetle gözü kızariyo. Akmaya başlıyo bu arada annem yaninda geldim iceri bi baktım annemde ağlıyo napiyosunuz dedim eee gözüne vurdu. Ya anne dedim bu çocuğu nasıl büyütecez?? O yüzden ona gelen bana gelsin. Ben onu Yaradana kurban olurum.Gecmis olsun canim dikkat et kendine. Yazini okuyunca dogumdan bi kac gun sonra yasadigim bi olay geldi aklima ben de ayni senin gibi dua etmistim ona gelecek aci agri bana gelsin diye sabaha muthis bi karin agrisiyla uyanmistim dualarimiz kabul oluyo demek ki.
Tanıdık kokusu alıyorum ayni yiğit aksilik sinir uyumama sürekli emme isteği ve bi okadar güzel gülümseme daha ne diyiiim. :) benimki de hic banyo sonrası uyuyum demez.Az degil canim bizim ev sicak oldugu icin 2gune bir yikiyoruz dun yikadik ve benim aksi oglum uyumadi yine :)
Normalde 6ay sadece anne sutu diyrlar ama benm kizim premature dogdugu icin doktor 4.ayda baslayalim dedi yani sanirim bebegin dogum kilosu belirleyici birazda
Ben geldiiimmm maluuum pazar eşimle avm ye gittik yiğit efendiyi yanımıza almayı cesaret edemediğimiz için anneme bıraktık.geldim hemen siteyi açtım dedim okunacak çok şey var ilerlememiş bileBugün çok sessizsiniz kızlat nerelerdesiniz?
Oyy maasallah prensese ya direk.soyleyince insan uzuluyor aslinda kilo olarak cok da az degil herkes tombik olamaz ki☺cok haklisn saglikli olsunlar gucleri yerinde olsun yeterİnşallah canım sen boşver başkalarını boyları da uzuyor anlaşılmıyor kilosu bana da kızım bu ay az aldı gibi geliyor ama obez insanlar yetiştirmeyeceğiz bence gücü yerinde olduktan sonra zayıf olmasının da önemi yok. Hatta keşke normal olsa benim kızım da kilolu kocaman yanakları var:)
Canim hoşgeldin ozledik sizleri iyiyz sukur sen nasilsin elamiz nasil☺☺Selam kızlar nasılsınız?
Canim bilgilendirmen icin sagolasin inanki kusma cok zorluyor icine kadar geciyo ustu basi onu gectim boynu yara gbi oldu yarin doktora gdecegm insallah umarim bi cozum olur emzirmesem durmuyor en azindan yalanci emzige alissaydi o da olmadi hayirlisi hepimiz içinCanim ediz de hafif reflu vardi ilk aylarda. Kendisi kisa kisa sik sik emiyordu. Annem cocuk norologu kizim bu kadar sik emzirme cocugun midesini rahatsiz edersin diyordu. Tracy kitabinda aman cok sik emzirmeyin cocugu atistirmaci yaparsiniz ne uyku duzeni ne yeme duzeni kalir yaziyordu. Ben de emzikle fln azaltmaya calisiyordum. Ama baktim cocuk agliyor kimseyi dinleyesim gelmedi cocuga biraktim. Sonra bu uluslarasi sut organizasyonunun sitesinde la leche league de baktim reflulu cocuklari az az sik sik emzirmeyi oneriyor. Simdi cok sukur iyi. 3 saatte bir emiyor. Bana 40 gunluk cocuga 4 saat cok geldi. Tracy 4 aydan sonra 4 saatte bire gecin diyor mesala Ama doktordan iyi bilecek degilim belki kusmasi cok oldugu icindir. Ote yandan da yengem de cocuk doktoru sen birak doktorlari cocugunu dinle demisti bana. Ornek olarak da yatma pozisyonlarini gostermisti 30 yil once aman yuz ustu yatirin kusarsa bogulur diyorlarmis, sonra yan yatirtmaya baslamislar, simdi ama ani cocuk olumune karsi sirt ustu yatsin diyorkar.
Canim ben pek gremedim misafr vardi teli alamadim elime herkes icin guzel bir gun olmustr insallahBugün çok sessizsiniz kızlat nerelerdesiniz?
İyiyiz canım bizde pek girmiyorum artık kk'ya ela büyüyor. Sizler napıyorsunuz?Canim hoşgeldin ozledik sizleri iyiyz sukur sen nasilsin elamiz nasil☺☺
Ben geldiiimmm maluuum pazar eşimle avm ye gittik yiğit efendiyi yanımıza almayı cesaret edemediğimiz için anneme bıraktık.geldim hemen siteyi açtım dedim okunacak çok şey var ilerlememiş bile
Canim ben pek gremedim misafr vardi teli alamadim elime herkes icin guzel bir gun olmustr insallah
Oyy maasallah prensese ya direk.soyleyince insan uzuluyor aslinda kilo olarak cok da az degil herkes tombik olamaz ki☺cok haklisn saglikli olsunlar gucleri yerinde olsun yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?