Benimki cok seviyo yikanmayi sudan cikinca agliyor :) 2 gune bir yikiyoruz biz de evimiz soguk olmuyo ama yine de korkuyorum usutucem diye. Banyo yapan cocuk uyur ya bizimki tam tersi uyumuyo :) bugun banyo gunumuz bakalim ne olacak :)
Canim artik her emmeden sonra cikarmiyo ama cok da azalma yok bikac gundur dik tutuyorm o zaman rahat ediyo...kusunca cok fiskirtyo insallah iyce azalir hickirik tutunca benimki kusuuyor bi bitse 6 ayi buluyormus insallaj o kadar beklemeyiz tatlim
Benimki pek dokunulmayi sevmiyor cok korkuyordum o yuzden ya sevmezse diye. Ama bayiliyor ilk seferinden beri. Bir sikintisi varsa bile banyoya girince hemen gulucukler saciyor. Bir de banyo tezgahinda aynanin onunde yikiyoruz biz. Aynadan yuzumuze isiklara fln bakiyor. Babasiyla cok eglendigi bir zaman oldugu icin benim ayrica hosuma gidiyor. Onceden yalniz banyo sonrasi giyinirken hemen aglamaya baslardi ozellikle kafadan gecen bodyler yuzunden. O yuzden hizli hizli giydirirdik. Simdi o da gecti guzelce kremle masaj yapiyorum iyice rahatliyor.Evet ya soğuk olmasa hava her gün yıkayası geliyor insanın da hava soğuk ev bazen soğuk oluyor yıkayamıyoruz. Bebişleriniz banyo yapmayı seviyor mu?
Insallah cabucak gecer canim.Canim artik her emmeden sonra cikarmiyo ama cok da azalma yok bikac gundur dik tutuyorm o zaman rahat ediyo...kusunca cok fiskirtyo insallah iyce azalir hickirik tutunca benimki kusuuyor bi bitse 6 ayi buluyormus insallaj o kadar beklemeyiz tatlim
Ay ne geveze gordum kendimi. Basit bir soruya bile uzun uzun ballandira ballandira yaziyorum. Napiyim seviyorum burayi
Benimki pek dokunulmayi sevmiyor cok korkuyordum o yuzden ya sevmezse diye. Ama bayiliyor ilk seferinden beri. Bir sikintisi varsa bile banyoya girince hemen gulucukler saciyor. Bir de banyo tezgahinda aynanin onunde yikiyoruz biz. Aynadan yuzumuze isiklara fln bakiyor. Babasiyla cok eglendigi bir zaman oldugu icin benim ayrica hosuma gidiyor. Onceden yalniz banyo sonrasi giyinirken hemen aglamaya baslardi ozellikle kafadan gecen bodyler yuzunden. O yuzden hizli hizli giydirirdik. Simdi o da gecti guzelce kremle masaj yapiyorum iyice rahatliyor.
Rica ederim canim epizyo cdden zorladi dikiş sayımda coktu sukur gecti gitti kurtuldul hepimiz Allah cumlemize saglik versin bebislerimize de insallah..Cok tesekkur ederim canim. Cok sukur iyiyiz bugun. Seninki cok zormus. Benim sirf epiziyo, dogum yorgunlugu, sut kanallarini acmak icin surekli sagmak canima okumustu. Neyse geride kalmis. Dedigin gibi allah hepimizi korusun, saglikli oldugumuz her gune sukredelim
Haklisin canim her bebis ayni olmaz benim doktor bise demedi soyler vakti gelince. Insallah bebislerimz saglikla buyurler..bu ay pek kilo almadi gibime geliyo cuma gidecez ins almistr biraz olsun☺☺Bizim doktor da gelisimi cok guzel, 6 aydan sonra baslariz buyuk ihtimal dedi. Bir de sanirim her cocuk farkliymis, bazisi daha erken hazir olurmus mesala dille itme refleksi fln daha erken kaybolabilirmis, bazisi anne-babasi yerken yemege ilgi gosterirmis fln
Canim bebislerimizin cok benzedigini yazmistim ya sanki bizim tarzlarimiz da benziyor. Sanki sen de boyle iyice arastirip sonra kendi fikrini katip ortaya bir sentez cikariyorsun. Hem duru na ozen gosterirken esini de unutmuyorsun. Cok uyustuk gibi geldi. Burasi o kadar samimi ki yuzleri gormeden sesleri duymadan insan hemencecik isiniyor. S Sevdalinka00 cok ilgili, tam bir anne olmak icin dogmus gibi E elaammm cok sicak, cok enerjik geldi bana. Diger arkadaslari da yazdikca taniyacagim yavas yavas tabiBenim kızım da ilk banyosunda ağlamıştı yalnızca şimdi etrafı izliyor bize bakıp gülücükler saçıyor sonrasında giydirmeden durmayı çok seviyor ama desiğin gibi başından geçen bodyler biraz neşesini kaçırsa da ağlamıyor. Sonrasında babası saçlarını tarıyor çok hoşuma gidiyor o manzara:)
Canim insallah azalarak kaybolur yedigi zaten cikiyo ne kaliyo bebege anlamadim komsu bebegin bu ay kilo almamis cok kusuyo ondan dedi üzüldüm daha tartmadk kontrole var...cocuk da o gun kadinin ustune kustu epey vardi☺☺bebislerimizin kusmasi bitecek insallahBen baya araştırdım benimki de fışkırtıyordu çok üzülüyordum durumuna çok şükür daha iyi tabi zaman zaman fazla kustuğu da oluyor buna da şükür. Dediğin gibi 6. Aydan sonra kalmıyormuş pek o da oturmaya başlamasıyla mide rahatlıyor ve katı gıdanın da midede ağırlık yapıp bastırmasından kaynaklanıyormuş. Bir yaşına kadar devam eden olabiliyormuş da umarım bir an önce atlatırlar
Sanirim bu aylarda biraz yavasliyormus tatlim kilo alimi artik. Cuma haberlerini bekliyoruz o zamanHaklisin canim her bebis ayni olmaz benim doktor bise demedi soyler vakti gelince. Insallah bebislerimz saglikla buyurler..bu ay pek kilo almadi gibime geliyo cuma gidecez ins almistr biraz olsun☺☺
Ay canim benim cok sagolasin Rabbim bize anneligi nasip etti dileyen herkese bu tarifsiz duyguyu yasatir insallah ☺son gunlerde sayfalar şenlendi iyi ki geldiniz kizlarCanim bebislerimizin cok benzedigini yazmistim ya sanki bizim tarzlarimiz da benziyor. Sanki sen de boyle iyice arastirip sonra kendi fikrini katip ortaya bir sentez cikariyorsun. Hem duru na ozen gosterirken esini de unutmuyorsun. Cok uyustuk gibi geldi. Burasi o kadar samimi ki yuzleri gormeden sesleri duymadan insan hemencecik isiniyor. S Sevdalinka00 cok ilgili, tam bir anne olmak icin dogmus gibi E elaammm cok sicak, cok enerjik geldi bana. Diger arkadaslari da yazdikca taniyacagim yavas yavas tabi
Insallah canim sagolasin bekliyorum bitse de yavrucak rahat etse diye doktor sık emzirme dyor tek dedigi bu.Insallah cabucak gecer canim.
AmiiiinAy canim benim cok sagolasin Rabbim bize anneligi nasip etti dileyen herkese bu tarifsiz duyguyu yasatir insallah ☺son gunlerde sayfalar şenlendi iyi ki geldiniz kizlar
Sik emzirme mi diyor?? Ben de reflude sik sik az emzirin diye okumustum.Insallah canim sagolasin bekliyorum bitse de yavrucak rahat etse diye doktor sık emzirme dyor tek dedigi bu.
Canim bana cocuk 40 gunlukken 4 saatte bir emzir dedi midesini rahatsz ediyorsun yoruyorsun dedi e agliyo dedim yalancı emzige alistr dedi benimki uzun emmiyor ki gunduz istedgnde veriyorum gece biraz uzuyor arasi. Uyandirmiyorum ac olsa aglar sanırımSik emzirme mi diyor?? Ben de reflude sik sik az emzirin diye okumustum.
Canim bebislerimizin cok benzedigini yazmistim ya sanki bizim tarzlarimiz da benziyor. Sanki sen de boyle iyice arastirip sonra kendi fikrini katip ortaya bir sentez cikariyorsun. Hem duru na ozen gosterirken esini de unutmuyorsun. Cok uyustuk gibi geldi. Burasi o kadar samimi ki yuzleri gormeden sesleri duymadan insan hemencecik isiniyor. S Sevdalinka00 cok ilgili, tam bir anne olmak icin dogmus gibi E elaammm cok sicak, cok enerjik geldi bana. Diger arkadaslari da yazdikca taniyacagim yavas yavas tabi
Canim ediz de hafif reflu vardi ilk aylarda. Kendisi kisa kisa sik sik emiyordu. Annem cocuk norologu kizim bu kadar sik emzirme cocugun midesini rahatsiz edersin diyordu. Tracy kitabinda aman cok sik emzirmeyin cocugu atistirmaci yaparsiniz ne uyku duzeni ne yeme duzeni kalir yaziyordu. Ben de emzikle fln azaltmaya calisiyordum. Ama baktim cocuk agliyor kimseyi dinleyesim gelmedi cocuga biraktim. Sonra bu uluslarasi sut organizasyonunun sitesinde la leche league de baktim reflulu cocuklari az az sik sik emzirmeyi oneriyor. Simdi cok sukur iyi. 3 saatte bir emiyor. Bana 40 gunluk cocuga 4 saat cok geldi. Tracy 4 aydan sonra 4 saatte bire gecin diyor mesala Ama doktordan iyi bilecek degilim belki kusmasi cok oldugu icindir. Ote yandan da yengem de cocuk doktoru sen birak doktorlari cocugunu dinle demisti bana. Ornek olarak da yatma pozisyonlarini gostermisti 30 yil once aman yuz ustu yatirin kusarsa bogulur diyorlarmis, sonra yan yatirtmaya baslamislar, simdi ama ani cocuk olumune karsi sirt ustu yatsin diyorkar.Canim bana cocuk 40 gunlukken 4 saatte bir emzir dedi midesini rahatsz ediyorsun yoruyorsun dedi e agliyo dedim yalancı emzige alistr dedi benimki uzun emmiyor ki gunduz istedgnde veriyorum gece biraz uzuyor arasi. Uyandirmiyorum ac olsa aglar sanırım
Bak buna uzun uzun cevap yazmiyorum cunku yuzde yuz katiliyorum:)Evet canım çok benzeşiyoruz :) dediğin gibi kesinlikle sıkı sıkıya bir şeye bağlı kalmam olumlu olumsuz yanlarına bakarım kendi dokunuşumu da yaparım. Yemek yaparken bile böyle düşün:) yıllardır kendimi bunlara hazırlıyormuşum gibi hissediyorum eşim de kızına ve evine düşkün bir insan olunca sadece planları uygulamak kaldı geriye. Aileyi birarada ve uyumlu tutmak önemli taa en başından. Arada yoruluyorum işler istediğim gibi gitmediğinde canım sıkılıyor ama robot değiliz insanız. Ben de buradaki arkadaşları çok seviyorum sanki çok önceden beri tanıyormuşum gibi. Ortak noktamızın bebek oluşu bizleri burada buluşturdu iyi ki de var. Ve şunu düşünüyorum bazen insanlar kendilerini deşifre etmediklerinde ya da karşısındaki insanı tanımadığında daha rahat açılıyor belki sen de katılırsın. O yüzden otobüste yolculuk yaparken ya da bir yerde sıra beklerken insanlar daha rahat dertlerini sıkıntılarını anlatabiliyorlar burası da öyle bir nevi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?