Awox kullandım hiç talancı pozitif vermeditest alıcam awox nasıl kullananlar var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Awox kullandım hiç talancı pozitif vermeditest alıcam awox nasıl kullananlar var mı?
Acile gidiyorsun ilaç almam lazım ama günüm geçti gebelik şüphem var diyorsun onlar zaten test yapıyo direkt hiç sağlık ocagıyla uğraşmaAcilden gırıs mı actırıcam doktora gorunmem gerekıyor mu pekı ?
Ben de yarın olurum negatifi gördüm testte
Senin en alttaki testinde yumurtlama pik olmuş zaten canım üsttekilerde olmamış henüz
Kan sonucu ne olduBunlar kuruduktan sonra çektiklerim
Benim de 8 günüm var ama hep aynı belirtiler kesin yoktur bir sey
Kan vermedim aslında vermek istemedim belki gününü beklerim zaten 3 gün kaldı canım . Ama az ince days doctor erken gebelik aldım ise gelirken iş yerinde yaptım bi test silik bir golfe çıktı , güvenilir mi bilmiyorum 5 10 dkda gelirdi ilk yarım saatten sonra dikkate almayın diyor . Ne düşünüyorsunuz kızlar sizce durum nedirKan sonucu ne oldu
Akşam eve geçerken de prodoctor erken gebelik alır yaparım çıkarsa vardır çıkmazsa bu test yalanci pozitiftirKan vermedim aslında vermek istemedim belki gününü beklerim zaten 3 gün kaldı canım . Ama az ince days doctor erken gebelik aldım ise gelirken iş yerinde yaptım bi test silik bir golfe çıktı , güvenilir mi bilmiyorum 5 10 dkda gelirdi ilk yarım saatten sonra dikkate almayın diyor . Ne düşünüyorsunuz kızlar sizce durum nedir
Bu teste güvenme canımKan vermedim aslında vermek istemedim belki gününü beklerim zaten 3 gün kaldı canım . Ama az ince days doctor erken gebelik aldım ise gelirken iş yerinde yaptım bi test silik bir golfe çıktı , güvenilir mi bilmiyorum 5 10 dkda gelirdi ilk yarım saatten sonra dikkate almayın diyor . Ne düşünüyorsunuz kızlar sizce durum nedir
Ay evet bunda gözüküyor hayırlı olsun kan verseneKızlar predictor test ve ilk dakikadan itibaren çizgiyi gösterdi . Sanırım hamileyiiiiim .
Adetim geçsin beta yükselsin direkt doktora gideyim diyorumAy evet bunda gözüküyor hayırlı olsun kan versene![]()
Daha önce düşük vs yaşamadıysan bekleyebilirsin tabi. Evde koyulaşma takibi yap istersen ama ben sabredemez gidip kan verirdimAdetim geçsin beta yükselsin direkt doktora gideyim diyorumbir sorun olmazsa görünür adetten bir hafta sonra herhalde
Çok teşekkür ederimDaha önce düşük vs yaşamadıysan bekleyebilirsin tabi. Evde koyulaşma takibi yap istersen ama ben sabredemez gidip kan verirdimçok sevindim senin adına
![]()