HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Vignette Vignette yarın ya da diğer gün regl olmam lazım test yapsam mı acaba bel ağrısı göğüsler hafif şiş anlık meme ucu dikleşmesi gibi şeyler yaşıyorum vücut ısısı geçen ayki gibi regl olana kadar yüksek seyrediyor

Kızlar regl sonrası 2. gün ki ilişkiden hamile kalma ihtimali nedir? Yaşayanınız var mı?

merhaba beni de ekler misin 22 şubat sat, 23 mart bat inşallah bu ay olur bakalım bütün isteyenlerin :KK200:

Kan sonucu ne oldu
Kan vermedim aslında vermek istemedim belki gününü beklerim zaten 3 gün kaldı canım . Ama az ince days doctor erken gebelik aldım ise gelirken iş yerinde yaptım bi test silik bir golfe çıktı , güvenilir mi bilmiyorum 5 10 dkda gelirdi ilk yarım saatten sonra dikkate almayın diyor . Ne düşünüyorsunuz kızlar sizce durum nedir

Eklentiler

• IMG_5249.webp
    IMG_5249.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_5247.webp
    IMG_5247.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_5243.webp
    IMG_5243.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_5235.webp
    IMG_5235.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_5234.webp
    IMG_5234.webp
    11 KB · Görüntüleme: 27
Kan vermedim aslında vermek istemedim belki gününü beklerim zaten 3 gün kaldı canım . Ama az ince days doctor erken gebelik aldım ise gelirken iş yerinde yaptım bi test silik bir golfe çıktı , güvenilir mi bilmiyorum 5 10 dkda gelirdi ilk yarım saatten sonra dikkate almayın diyor . Ne düşünüyorsunuz kızlar sizce durum nedir
Akşam eve geçerken de prodoctor erken gebelik alır yaparım çıkarsa vardır çıkmazsa bu test yalanci pozitiftir

Kızçeler ben normale göre erken yumurtladım bu ay ve en pik olduğu t çizgisinin koyu olduğu testimi gördüğümden yarım saat içerinde ilişki oldu. O zamandan beridir çok akıntım yoktu şuan yumurtlamadan sonra 9. Gündeyim ve hem akıntım arttı hem iğne batar gibi sağlı sollu batıyor kasıklarıma hemde koltuk altım ağrıyor göğsüme doğru sağ tarafım ve uzun süredir gazım var. Öncesinde çok belirti olmayıp şimdi acaba beta artmaya başlayacakta o yüzden mi belirtilerimde arttı? 9. Gün bugün akşam test yapsam bişey çıkar mı

Bu teste güvenme canım

Adetim geçsin beta yükselsin direkt doktora gideyim diyorum 🥲 bir sorun olmazsa görünür adetten bir hafta sonra herhalde
Daha önce düşük vs yaşamadıysan bekleyebilirsin tabi. Evde koyulaşma takibi yap istersen ama ben sabredemez gidip kan verirdim 🥹 çok sevindim senin adına 🥹

Back
X