- 3 Mart 2025
- 37
- 18
- 3
- 28
- Konu Sahibi birhemsiree
- #2.081
İnşallah pozitif cıkar canım3. Gün emrbiyosumu canm ben 9. Gün kan vermeyi düşünüyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah pozitif cıkar canım3. Gün emrbiyosumu canm ben 9. Gün kan vermeyi düşünüyorum
Yok canım 5. Gün embriyosu benim. Cumartesi günü vericem3. Gün emrbiyosumu canm ben 9. Gün kan vermeyi düşünüyorum
Bende 1,5 saat uyumuştum yormuş olsa gerek.Merhabalar kızlar bende pazartesi günü 5 günlük çift embriyo transferi yapıldı transferden sonra eve geldikten sonra 2 saat uyumuşum birde ayak ağrım çok oldu böyle olan var mı
Benimde cumartesi 9. Gün normal test günğm pazartesi versemmi vermesemmi bilemiyorum cuma vericektm kendimi cumarteisye ikna ettm :)Yok canım 5. Gün embriyosu benim. Cumartesi günü vericem
Canm ben deneyimlemedim ama burda bi arkadsştan okumuştm kalp duymak için bile muane ücreti aldırlar o kadar para verdiğiniz yetmiyormış gibi fakan diye sitem etmişti ama hastaneden hastaneye değişir bence direk ücret ne olucak hazırlıklı gelelim ona göre de canm sor :)Arkadaşlar tüp bebekte kalp atımı için
Tüp bebek merkezi çağırdı 12 gün sonra .
Ama aklıma birşey takılıyor
Gittiğim klinik çok pahalı .
Kalp atımıni ücretsiz mi muayene yapıyorlar
Yoksa muayene ücreti alıyorlar mı ekstra ?
Bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum![]()
Çok teşekkür ederim arkadaşım yorumun için.Canm ben deneyimlemedim ama burda bi arkadsştan okumuştm kalp duymak için bile muane ücreti aldırlar o kadar para verdiğiniz yetmiyormış gibi fakan diye sitem etmişti ama hastaneden hastaneye değişir bence direk ücret ne olucak hazırlıklı gelelim ona göre de canm sor :)
Hiç çekinme canm valla azarlarsa azarlasın sende onları azarlaa…. Bunu sormk en doğal hakkın bnce canmÇok teşekkür ederim arkadaşım yorumun için.
Bende soramıyorum artık çünkü biraz ilgisiz ve ters cvb veriyorlaro kadar para ödüyoruz bir soru soramıyoruz
Haklısın arkadaşım şimdi yazdım valla watsaptanHiç çekinme canm valla azarlarsa azarlasın sende onları azarlaa…. Bunu sormk en doğal hakkın bnce canm
Benimde aynı şekilde. Mesela dün gece ve bu sabah bacak ağrısından uuyuyamadım. Bu bende daha öncede oldu. Regl ağrısı sanıp hamile kalmıştım. Ama regl olacağım zamanlarda da böyle ağrım oluyor. Onun dışında göğüs hassasiyetim yok. Bel ağrım yok. Kasıklarımda bazen ara ara benimde batma oluyor. Nasip bakalım cumartesi günü test günüm.Herkese merhaba, 5. Gün 4AA ve iyi kalite erken blastosist transferi oldum 25 Şubat’ta. Bugün transfer günü hariç 8. günüm. Ara ara kasık batmaları ama daha çok regl ağrısına benzer ağrılar günün bazı anlarında sürekli ya da çok şiddetli değil. Bir iki akşam sıcak basması yaşadım.Biraz daha uykuya düşüyor gibi hissediyorum ama ilaçlardan bence. Göğüs hassasiyetim,lekelenmem, bel ağrım yok. Endişeliyim,korkuyorum sanki pozitif olsa hissederdim gibi ya da daha fazla belirtim olurdu gibi. Benim gibi olup pozitif haber alan oldu mu? 8 Mart test günüm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım benim testimide yorumlarmısınızCanım gün olarak çok erken yapmana rağmen görülüyor. Tekrarladın mı testi? Erken gebelik testi ile denedin mi? Bence hamilesin, inşallah 2-3 güne kanda netleştireceksin![]()
5.200 lira vereceğim ben .Bedava yaparlar mı ? ah canımArkadaşlar tüp bebekte kalp atımı için
Benm ocakta baslamıştık tedaviye o zaman muayene ücreti vermiştim tüp bebek yaptıranlar için 3 ay geçerli oluyodu ücret. Bu ay son geçen hafta keseyi görmeye gittiğimde almadılar pazarteside kalp atışı için gidicem o zamanda almıcaklar. Doktorum 9. Haftaya kadar buraya gel sonra nereyi istiyosan oraua devam edersin demişti. Kliniğe göre değişiyor sanırımArkadaşlar tüp bebekte kalp atımı için
Canm testin nerdeCanım benim testimide yorumlarmısınız28 şubatta dondurulmuş 5.gün embriyo transferi oldum bugün transferle birlikte 6.gün gebelik testi sizce ne durumda
Çektim ama buraya atamıyorum canım niye böyle oldukiCanm testin nerde
Kızz ne bilimm benim yazdığım yerkere yazmışın hepsina ama resim yok :))) resimi seçtikten sonra yüklenene kadar bekle öyle cevapla de canmÇektim ama buraya atamıyorum canım niye böyle olduki
Kızz ne bilimm benim yazdığım yerkere yazmışın hepsina ama resim yok :))) resimi seçtikten sonra yüklenene kadar bekle öyle cevapla de canm
Canm testinin markası ney ikinci resimde ben çok çok silik bi çzigi gördüm çıplak gözle dahada görünür diye düşünüyorum kaçıncı günün 5. Gün embriyosumu nerde tedavi olıyosn bizde azo sperm bende transfer oldum ilk transfermyaptım sanırım canım. Benim 2.transferim ocak ayında olumsuz sonuçlandı bu sefer doğal siklus denedik embriyo kalitelerim 4aa. Azospermi nedeniyle olmuyordu bende bir sorun yok. İlk transferimde bütün belirtileri yaşadım kasık ağrısı falan ama şimdi bişey hissetmiyorum sadece dün gece alt karında adet ağrısı gibi 10 dk boyunca aralıklarla ağrıdı. Çok heyecanlıyım acaba bu sefer olacak mı
![]()