• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Canim insallah azalarak kaybolur yedigi zaten cikiyo ne kaliyo bebege anlamadim komsu bebegin bu ay kilo almamis cok kusuyo ondan dedi üzüldüm daha tartmadk kontrole var...cocuk da o gun kadinin ustune kustu epey vardi☺☺bebislerimizin kusmasi bitecek insallah

İnşallah canım sen boşver başkalarını boyları da uzuyor anlaşılmıyor kilosu bana da kızım bu ay az aldı gibi geliyor ama obez insanlar yetiştirmeyeceğiz bence gücü yerinde olduktan sonra zayıf olmasının da önemi yok. Hatta keşke normal olsa benim kızım da kilolu kocaman yanakları var:)

Kızlar bir soracağım benim doğumdan sonra zaman zaman sağ kasığımda hafif ağrı oluyor. Sorun ne bilmiyorum. Sezaryen oldum dikişin başlangıç yerinin biraz altı ağrıyan yer. Sizlerde de var mı böyle bir durum
Cnm benim dikislerim sızlıyor arada.havalar soguk usuyunce oluyormuş doktora kontrole gidince soracam yine ama kaç yıl önce doğum yapan arkadaşlarımın bile sizliyormus usutunce

Canim bebislerimizin cok benzedigini yazmistim ya sanki bizim tarzlarimiz da benziyor. Sanki sen de boyle iyice arastirip sonra kendi fikrini katip ortaya bir sentez cikariyorsun. Hem duru na ozen gosterirken esini de unutmuyorsun. Cok uyustuk gibi geldi. Burasi o kadar samimi ki yuzleri gormeden sesleri duymadan insan hemencecik isiniyor. @tugbap cok ilgili, tam bir anne olmak icin dogmus gibi E elaammm cok sicak, cok enerjik geldi bana. Diger arkadaslari da yazdikca taniyacagim yavas yavas tabi
Sende bize oyle geliyorsun cnm benim bu ortam gerçekten çok güzel tanımadan arkadaş olmak karşılıksız beklentisiz..masumca

Cnm benim dikislerim sızlıyor arada.havalar soguk usuyunce oluyormuş doktora kontrole gidince soracam yine ama kaç yıl önce doğum yapan arkadaşlarımın bile sizliyormus usutunce

Hımm ben de mi üşüttüm acaba? Her zaman olan bir ağrı değil de arada oluyor. Sen öğrenirsen bana da söyler misin? Ben yakında doktora gitmeyeceğim çünkü

Doğrusu var mıdır bu işin bilmiyorum ama bana da erken geliyor. En son gidişimizde çocuk dr umuz 5. Aya kadar sadece anne sütü sonrasında ek gıdaya geçeceğiz dedi. İlerleyen zamanda biraz daha netleştiririz bunu
Normalde 6ay sadece anne sutu diyrlar ama benm kizim premature dogdugu icin doktor 4.ayda baslayalim dedi yani sanirim bebegin dogum kilosu belirleyici birazda

Benimki cok seviyo yikanmayi sudan cikinca agliyor :) 2 gune bir yikiyoruz biz de evimiz soguk olmuyo ama yine de korkuyorum usutucem diye. Banyo yapan cocuk uyur ya bizimki tam tersi uyumuyo :) bugun banyo gunumuz bakalim ne olacak :)
Ben haftada iki kez yikiyrm kizimi cokmu az acaba:-(

Bence az degil canim sampuanli iki kez yikamayi oneriyorlar. Ben seviyor, ardindan rahat uyuyor, uyku rutinimiz olsun ve evimizde sicak diye hergun yikiyorum ana hic sart degil
Evimiz sicak olmadigi icin iki kez ile yetinyrduk bizde cnm daha bugun yikadik masallah misil misil uyuyor simdi.ayy butun kuzucuklar seviyorlar galiba suyu:-D

Güzel anneler iyi geceler. İki gündür girememiştim baya sayfalar ilerlemiş burda gerçekten bilinclendigimi hissediyorum.iki gündür atesim 38.5 oğlum verem aşısı oldu Allah'im ona gelen her kotu şeyi bana ver demiştim duam kabul oldu sanırım onda ateş olmadı ben gece 2 de duşlardan çıkamadım. Ama canım feda ona. O hastaligimda gidemedim doktora ona kim bakicak karni acıkır diye. Anne olmak boyle birşeymiş. Allah'im kimseye onların yokluğunu göstermesin.

Güzel anneler iyi geceler. İki gündür girememiştim baya sayfalar ilerlemiş burda gerçekten bilinclendigimi hissediyorum.iki gündür atesim 38.5 oğlum verem aşısı oldu Allah'im ona gelen her kotu şeyi bana ver demiştim duam kabul oldu sanırım onda ateş olmadı ben gece 2 de duşlardan çıkamadım. Ama canım feda ona. O hastaligimda gidemedim doktora ona kim bakicak karni acıkır diye. Anne olmak boyle birşeymiş. Allah'im kimseye onların yokluğunu göstermesin.
Cok gecmis olsun cnm.gercekten annelik okadar herseyden ustun bi duyguymuski insan annesinin degerini bile anne olunca anliyormus bence bide diyorlar ya evlat ceviz kabugu torun cevizin ici acaba torun sahibi olmak nasil bi duygu ben simdiden onu merak ediyrm:-)

Cok gecmis olsun cnm.gercekten annelik okadar herseyden ustun bi duyguymuski insan annesinin degerini bile anne olunca anliyormus bence bide diyorlar ya evlat ceviz kabugu torun cevizin ici acaba torun sahibi olmak nasil bi duygu ben simdiden onu merak ediyrm:-)
Sağol canım. O gunleri eşimle cocularimla sağlıklı göreyim daha hayattan ne ister insan :))) kesinlikle annem ya Allah'im onu başımızdan eksik etmesin annem bitane tabi kıymetini zamanında bilemedim o ayrı. Garibim saat 9 da babamı yollar yollamaz bende aksam babam gelene kadar. Ayıptır söylemesi evimi annemin evinin yanından aldım da ;)

Kızlar size birsey sormak istiyorum.
Benim iki üç kere kanlı akıntım oldu ilkte adet diye düşündüm devamı gelmedi ikinci de belki ilişkiden dolayıdır diye düşündüm ama ilişki olmadığı bi dönem de yine tekrarladı. Adet olamaz araları yakın. Sizde de böle birşey yaşayan var mı?
Benim doğumdan sonra kac kere ara ara lekeler oldu cnm hatta bugun yine gelmis

Ay canim benim cok gecmis olsun guzel anne

Sağol canım. O gunleri eşimle cocularimla sağlıklı göreyim daha hayattan ne ister insan :))) kesinlikle annem ya Allah'im onu başımızdan eksik etmesin annem bitane tabi kıymetini zamanında bilemedim o ayrı. Garibim saat 9 da babamı yollar yollamaz bende aksam babam gelene kadar. Ayıptır söylemesi evimi annemin evinin yanından aldım da :KK66:
Bizim de ayni sekerim. Ayni binadayiz hatta:) Basim sikissa annemde aliyorum solugu. Yarin butun gun egitime gidicegim, esim hasta, annem bakacak ediz e. Cok sansli hissediyorum kendimi.

Bende de aynı problem var. Bence vücut hala doğumdaki pis kanı atmaya çalışıyo.çünkü benim kahverengi geliyo ve pis kokuyo.
Bence de cnm .benimde kahve geliyordu ama bu sefer hafif kirmizimsi acaba adet mi oluyorum aslında kırk tan on gün sonra bi ara olmuştum bir hafta sürmüştü.Ay bir dr gitsem inşallah kotu birşey yoktur.anneme göre vücut yavaş yavaş temizleniyormus

Sağol canım. O gunleri eşimle cocularimla sağlıklı göreyim daha hayattan ne ister insan :))) kesinlikle annem ya Allah'im onu başımızdan eksik etmesin annem bitane tabi kıymetini zamanında bilemedim o ayrı. Garibim saat 9 da babamı yollar yollamaz bende aksam babam gelene kadar. Ayıptır söylemesi evimi annemin evinin yanından aldım da ;)
Ayy valla cok sanslisin cnm keske bizimde oyle bi imkan olsa da annem hep yanimda olsa insan baska ne isterki<3

Back